Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kizlar sabah sabah guzel haber vereyim istedim size kanamam durdu cok sukur haftaya pazartesi kalp atisini duymaya gidicez tek embryo transfer edilmisti usg de 2 tane kese grundgnu syledi dktrm
Yaaa hayırlı olsun canımmm ne güzel Bi haber bu tek embriyo ikiz olabiliyor demek çoook şaşırdım sana da büyük sürpriz olmuştur

Yaaa hayırlı olsun canımmm ne güzel Bi haber bu tek embriyo ikiz olabiliyor demek çoook şaşırdım sana da büyük sürpriz olmuştur
ya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasi rabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim

İnanmak istemiyorum. Çünkü ben hergűn iğne oluyorum. Testlerim de silik koyulașma olmadı
Şimdi kan verecem..
Ben de inanmıyorum ya. İğneyi olalı 6 gün oldu bu sabah yaptığım idarar testi

Eklentiler

• 37B298F7-E560-41A1-B839-69261AF9A750.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 41
İnanmak istemiyorum. Çünkü ben hergűn iğne oluyorum. Testlerim de silik koyulașma olmadı
Şimdi kan verecem..
Canım seninki dondurulmuş embriyo hangi iğneden bahsetiyorsun? Taze transferde hcg iğne veriyorlar ama donmuşlarda yok sen güzel haberle gel

Ben de inanmıyorum ya. İğneyi olalı 6 gün oldu bu sabah yaptığım idarar testi

Seninki baya koyu işte daha ne istiyorsun ben hergűn iğne olmama rağmen koyulașma dı, bu sabah yaptığım idrar testinde hiç çizgi yok buna ne dicen

Canım seninki dondurulmuş embriyo hangi iğneden bahsetiyorsun? Taze transferde hcg iğne veriyorlar ama donmuşlarda yok sen güzel haberle gel

Bende biliyorum U Uzunca nin ortaya atığı laf kafamı alak. Bulak etti. Sabah yaptığım idrar testinde çizgi yok

kizlar sabah sabah guzel haber vereyim istedim size kanamam durdu cok sukur haftaya pazartesi kalp atisini duymaya gidicez tek embryo transfer edilmisti usg de 2 tane kese grundgnu syledi dktrm
Tebrikler canim surekli girib cikiyorum kanamasi olanlara Allah yardimci olsun testi pozitiv cikan herkeside tebrikler Allah tamamina erdirsin bende daha 4 gun 5gun 3 tanesi transfer oldu bakalim ikisi cok iyi kalite biri orta dendi buns ragmen tutmazsa mahv olucam herhalde :) bu arafa tek transfer yapilipta iki kese nasil oluyo? Biri normal yollami olmus? :)

Bunu simdi okudum baya agladim rabbim yardimcin olsun seninde kucuk yavrununda insallah bu bebekler sana ve ailene en buyuk armagan olur

Canım benim çok etkiledim oğlucunun melekleri geliyorlar inşallah abisine yardım edecektir şimdi stresten uzak dur mutlu ol karnını bol bol sev canım

Bende biliyorum U Uzunca nin ortaya atığı laf kafamı alak. Bulak etti. Sabah yaptığım idrar testinde çizgi yok
Canim progestoron igne hgc salgilamaz herhalde o arkadasa catlatma ignesi yapilfi doktoru onu soyluyo yoksa her transfer olanlar progestoron kullaniyor herkesde pozitiv olurdu bu arada kacinci gun embriosu? Benin klinikde gunu farketmezsizin 10 gunde yapiliyor kan testi gece ucuncu gun embriosu oldugindan hic evde test falan yapmadin direk jan vererej yikildiM :) simdi besinci gun embriosu bi cilginlik yapib yarindan (5gun olucak ) itibaren test yapmak istiyorum :) bu arada gece ictiginiz suyun miktari bile twstin koyuluguna tesir ede bilir

Taze transfer canım
Anladım canım sen o zaman çatlatma iğne yumurta toplamadan yapıldı ondan bahsediyorsundur çünkü progesteron iğnede hgc hormon yoktur canım . O çatlatma iğne vurduktan sonra 36 saat yumurta toplanıyor ve tamam bir kaç gün hcg kanda olacak. Sen transferden sonra kaçıncı gün test yaptın?

Benim de 5.gün dondurulmuş embriyo. Bu sabah yaptığım test. 11günüm

Ve buda bu da7. Günümdü

cok umutsuzum tuttu ve düştü demekki..
Bilemezsin canim bi gun once alinan sivi test markasi falan heps cok onemli bu isde bende daha oncesinde de cok fazla boyle silik cikipta sonradan kanda 0 cikiyordu yani silik cikmasi bile yuzde yuz pozitiv demek digil asilama yaptigim ay test gunumden iki gun oncesinden bi kac test yaptim hepsi silik bu arada ilac etkisoni de kontrol ediuordum kan test gunu kan verdim 0 cokto yani silik cikmasina ragmen bazende hic bisey cikmayipta hamile olanlar var meselw benim ablam adet duzensizlivinden dolayi hamile okdugunu fark etmemisti iki aylk hamileymis test yapti isikta falan anca gorunen bi silik cikti kan verdi ayni gun keseye falan bakilfi kalp atisina falan :) o yuzden kafaya takma test bekle bizefe haber ver insallah hayirli haverlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…