Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım cvbin için çok teşekkür ederim Dr a dokunduğunu dediğim hâlde pcoslu olduğun için kullanmak zorundasın diye kestirip attı ama ben kullamicam . İnofolic combiyi duymuştum en iyisi onu kullanmak bu sürede . Yani Dr çok ilgisiz tıp fakültesi ve çok hasta var tüp Bebek bölümünde demiyor ki bu ilaç dokunduysa başka ilaç deneyelim

Bu ilaç ne canım hiç duymamistim yani benim merak ettiğim sırf pcosluyum diye metformin i kullanmak zorunda mıyım içemiyorum kusmaktan . Anladığım kadarıyla sana bir mecburiyet koşmamislar
Dekort da direnç kırıcı bi ilaç yumurtaların direncini kırıyor onu ben duymadım kuklanmadım cnm

Bu ilaç ne canım hiç duymamistim yani benim merak ettiğim sırf pcosluyum diye metformin i kullanmak zorunda mıyım içemiyorum kusmaktan . Anladığım kadarıyla sana bir mecburiyet koşmamislar
Canım kac gundur iciyosun bende glifor kullaniyorum benimde başıma geldi ilk bi hafta 10 gun sonra düzeldi 1 senedir duzenli kullanıyorum.. bu tur ilaclar hep boyle

Canım kac gundur iciyosun bende glifor kullaniyorum benimde başıma geldi ilk bi hafta 10 gun sonra düzeldi 1 senedir duzenli kullanıyorum.. bu tur ilaclar hep boyle
Canım ben 5 gündür kullanıyorum 2 ay önce Dr gene verdi o zaman da 5 gün kullandım ve bıraktım beni çok kötü yaptığı için bu ilaca alışacağımı zannetmiyorum çok hassas bir midem var ve kusmaktan birşey de yiyememeye başladım bu ilaç yüzünden. Kullanmasam ne olur ki her tüp yaptıran pcoslulara veriyolar mi ki bu ilacı

İlk gunler böyle yapıyor miden cok hassas ise mide koruyucu icebilirsin dr danisarak insülin direnci icin verildiği gibi yumurta gelişimi için de verebiliyorlarmis

Aslında o tarz ilaçlar bizim normal döngümüz içerisinde yumurtlamaya yardımcı olması için fakat tüp bebek başlıbaşına bir tedavi ve yumurta geliştirici ilaçlar, gelişen yumurtayı baskılayıcı ilaçlar vs derken hiç yumurtası olmayan kadından bile çok sayıda yumurta elde etmeyi başaran ilaçlar uygulanıyor. Benim 2.tedavimde doktor gerek yok dedi ve bıraktırdı bana ilacı açıkcası ilaç kullanırken 27 folikül oluşmuş ve 21 yumurta toplanmıştı ilaç kullanmadan yapılan son tedavimde 23 folikül oluştu ve 23 yumurta toplandı foliküllerin hepsi dolu ve olgun kalitede çıktı dedi doktorum. Siz yine de doktorunuzla görüşün tabiki ama çok zorluyorsa en azından ilaç değişikliğine gidilebilir.

Ahhh kurtuluşum yok sanırım bu ilaçtan tamam canlar çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana
Cnm Bende ciddi pkoluyum ilaçsız 4ay adet olmadığımı biliyorum bana da tüp bebek ilaçlarım dışında yumurta toplamaya hazırlarken inofolic combi verdi

Canım. Çok sevindim, senin Bebişler döndükten sonra genetiğe dayandılar iyi olacaklarını biliyordum.. herkesle birlikte seni özellikle takip ediyordum. Yalnız merkez gerçekten kalp krizi geçirtir o nasıl müjde vermek öyle sanki kötü olmuş da ikinci tedaviyi kararlaştıracaklarmış gibi

Kızlar aranızda çalışan yok mu? Ben tüp bebek düşünüyorum ama transferden sonra ertesi günü işe gitmem gerekecek... Aranızda transferin ertesi günü işe giden oldu mu?
Transferi akşam saat 6 da olup sabah 4 de uçakla güneydoğu turuna katılmıştım. Tutmuştu 8 haftalık oldu kalbi atmadı..
Bence sıkıntı olmaz :)

Onlardan biri de benim ben hareketsizliğe bağlamadım da oturmaya yatmaya bakmıyormuş bunu tecrübe ettim.
İlk transferimde 1 gün dikkat ettim sadece uçak yolculuğu ayakta durma hepsini yaptım baya hareketliydim ama kan pıhtılaşmam varmış meğer o yüzden kaybettim o kadar harekete benimleymiş ama yiyecek ekmeği yokmuş kuzumun

kizlar günaydin birsey sorucam sizlere. Hamileliginizi ogrendikten sonra kacinci ayinizda cinsel beraberlik yasadiniz yada yasanila biliniyrmus biraz özel bir soru ama k.bakmyin.

kizlar günaydin birsey sorucam sizlere. Hamileliginizi ogrendikten sonra kacinci ayinizda cinsel beraberlik yasadiniz yada yasanila biliniyrmus biraz özel bir soru ama k.bakmyin.

Benim ilk gebeligimde 8 hafta gibi doktor sakınca yok demişti (jel kullaniyormiyordum)
İkinci gebeligimde jeli bıraktıktan sonra 12haftaydi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…