Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ben varım canım ne yazık ki
Canım peki tüp bebek aşamasında metformin verdiler mi sana glukofen glifor gibi ilaçlar . Bende gonal f kullaniyom şuan yanında glukofen pcoslu olduğum için amaa öyle berbat bir ilaç ki akşama kadar bulantı kusma ishal perişan etti beni. Sende kullandın mi şart mı yaa bunu kullanmak acaba

Canım şimdi ben çok zayıfım gene de insülin direnci var mıdır birde glukofen i kullanmasam tüp bebeğin tutmama durumu olur mu sırf bu yüzden inan akşama kadar elimde poşet felaket bişi bu ve hiçbirsey de yiyemiyorum bu ilaç in verdiği bulantidan

Herkese iyi akşamlar grup açıldığından beri hergün düzenli okuyorum sizinle hem mutluluklarınızı hem de üzüntülerinizi gözü yaşlı şekilde okuyorum. Her boş vaktimde umarım bugün çok güzel haberler almışlardır diye girip sayfayı yenileyip okuyorum. İnşallah bütün dualarınız bütün emekleriniz boşa çıkmaz sağlıklı uzun ömürlü bebeklerinizi tek tek kucağınıza alırsanız (tabi ikişer ikişer de alsanız da olur) hikayelerinizde sevinçleriniz üzüntülerinizi tüm kalbimle bende sizlerle yaşıyorum. Yüreğiniz ferah olsun inşallah bebekleriniz gün be gün sizlere tutunacak her haftanın verdiği heyecanla sımsıcak annesinin karnında büyüyecek

İyi akşamlar arkadaşlar biz de tedaviye yeni başladık bugün üçüncü iğnemi oldum ilk denemem. Bizim sorunumuz eşimin genetik problemi Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

bu 3 gebeligim canim 1 düşük 2 dış gebelik olunca inan 88 sevinemedim 2 artarsa ozaman bir ümit doğacak. nasip bakalım artık. peki senin 62 olan degerin ne oldu
İki gun sonra tekrarladigimizda 155 olmustu, ve oglum var o gebelikten o yuzden moralini sakin bozma gayet guzel degerin. Transferin 9. Gunu yapmistim ben kan testini yani bizim merkez o sekilde istiyordu. Senin kacinci gunuydu transferinin?

evet en zoru beklemek keşke bende sabredip test gününü bekleyebilsem aynen ingilteredeyim 5. Gün embriyosuydu dondurulmuşlardan vardı iki tane bi tanesini koydular.

Çok çok önceleri ben de metformin içerikli ilaçlar kullandım hatta o dönemde gelişen insülin direncime iyi geleceğini de söylemişlerdi fakat ilaç bende işe yaramadı ve onun yerine hem insülin direncim için hem de yumurtlamayı düzene sokması için Glifix adında etken maddesi pioglitazon olan başka bir ilaç kullandık. Şöyleki ilk tüp bebek tedavimde o ilaca da devam etmiştim ama bu tedavimde onların yerine de geçebilecek bir folik asit olan inofolic combi kullandım. Bu hem folic asit hem de pcoslular için yumurtlama düzenleyici, insülini kontrol altında tutan bir destek. Özetlemek gerekirse tüp bebek tedavisi ilaçları dışında sadece inofolic combi kullandım. Bi danış istersen doktoruna bu ilacı?

evet en zoru beklemek keşke bende sabredip test gününü bekleyebilsem aynen ingilteredeyim 5. Gün embriyosuydu dondurulmuşlardan vardı iki tane bi tanesini koydular.
Hadi bu sefer birbirimize destek olalım ve test günümüze kadar sabredip bekleyelim benim minnoşlarımda 5 günlük 2 taneler şuan içimde ayrıca İngiltere bildiğim kadarıyla dünyada ilk tüp bebeğin yapıldığı ülke. Bu konuda çok iyi olacaklarını düşünüyorum, enerjini yüksek tut ve doktorlarına güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…