- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
bu 3 gebeligim canim 1 düşük 2 dış gebelik olunca inan 88 sevinemedim 2 artarsa ozaman bir ümit doğacak. nasip bakalım artık. peki senin 62 olan degerin ne olduBende onceki tedavimde 62 deger ile ogrenmistim hayirli olsun kuzucugun
Ben canımTüp bebek yaptıran arkadaşlar aranızda polikistik over li var mı ?
Ben cnmTüp bebek yaptıran arkadaşlar aranızda polikistik over li var mı ?
Ben varım canım ne yazık kiTüp bebek yaptıran arkadaşlar aranızda polikistik over li var mı ?
bendeTüp bebek yaptıran arkadaşlar aranızda polikistik over li var mı ?
Canım peki tüp bebek aşamasında metformin verdiler mi sana glukofen glifor gibi ilaçlar . Bende gonal f kullaniyom şuan yanında glukofen pcoslu olduğum için amaa öyle berbat bir ilaç ki akşama kadar bulantı kusma ishal perişan etti beni. Sende kullandın mi şart mı yaa bunu kullanmak acabaBen varım canım ne yazık ki
Canım sana da tüp yapılırken glifor glukofen gibi ilaç vermişler miydi Dr kullanmak zorundasın dedi ama bana aşırı dokundu kullanmak istemiyorum
14 benim sonucum :) 7. Gün bugün
Canım sana da metformin verdiler mi tüp yaparken kullanmak zorundaymis pcoslular ama bana çok dokundu kullanmak istemiyorumBen cnm
Canım sana da tüp yapılırken glifor glukofen gibi ilaç vermişler miydi Dr kullanmak zorundasın dedi ama bana aşırı dokundu kullanmak istemiyorum
[/QUOTE
evet canim veriyo çünkü pko olanlar da insülin direncide oluyo benim sekerimi çok dusuruyo oyunden 500 lik kullaniyorum ama kusma falan yapmiyo bende
İki gun sonra tekrarladigimizda 155 olmustu, ve oglum var o gebelikten o yuzden moralini sakin bozma gayet guzel degerin. Transferin 9. Gunu yapmistim ben kan testini yani bizim merkez o sekilde istiyordu. Senin kacinci gunuydu transferinin?bu 3 gebeligim canim 1 düşük 2 dış gebelik olunca inan 88 sevinemedim 2 artarsa ozaman bir ümit doğacak. nasip bakalım artık. peki senin 62 olan degerin ne oldu
Ben de geçen sefer idrar testi yapmıştım ve negatifi görünce de çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer yapmayacağım diye kendime söz verdim amaa inşallah dayanabilirim ☺ Sanırım siz yurtdışındasınız? Hangi ülkedesiniz ve kaç embriyo transfer edildi?
TEst tarihine kadar beklerim canım korkuyorum yükselmezse diye :)Maşallah.2 güne bir mı yapacaksın yoksa test tarihine kadar bekliyecek misin?
Çok çok önceleri ben de metformin içerikli ilaçlar kullandım hatta o dönemde gelişen insülin direncime iyi geleceğini de söylemişlerdi fakat ilaç bende işe yaramadı ve onun yerine hem insülin direncim için hem de yumurtlamayı düzene sokması için Glifix adında etken maddesi pioglitazon olan başka bir ilaç kullandık. Şöyleki ilk tüp bebek tedavimde o ilaca da devam etmiştim ama bu tedavimde onların yerine de geçebilecek bir folik asit olan inofolic combi kullandım. Bu hem folic asit hem de pcoslular için yumurtlama düzenleyici, insülini kontrol altında tutan bir destek. Özetlemek gerekirse tüp bebek tedavisi ilaçları dışında sadece inofolic combi kullandım. Bi danış istersen doktoruna bu ilacı?Canım peki tüp bebek aşamasında metformin verdiler mi sana glukofen glifor gibi ilaçlar . Bende gonal f kullaniyom şuan yanında glukofen pcoslu olduğum için amaa öyle berbat bir ilaç ki akşama kadar bulantı kusma ishal perişan etti beni. Sende kullandın mi şart mı yaa bunu kullanmak acaba
Hadi bu sefer birbirimize destek olalım ve test günümüze kadar sabredip bekleyelimevet en zoru beklemek keşke bende sabredip test gününü bekleyebilsemaynen ingilteredeyim 5. Gün embriyosuydu dondurulmuşlardan vardı iki tane bi tanesini koydular.
Ben kullanmadım cnm dekor kullandımCanım sana da metformin verdiler mi tüp yaparken kullanmak zorundaymis pcoslular ama bana çok dokundu kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?