Selam kızlar :)Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım Transfer
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
Minnaklarimm
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitf✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyo15 Kasım
Transfer
@umudumbebegim
>>Yaş 252.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
3.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
Embriyo8 Kasım
Transfer
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
Embriyo13 Kasım
Transfer
pinkyberry
>>Yaş 362.deneme
5.gün
Embriyo11 Kasım
Transfer
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
Embriyo11 Kasım
Transfer
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyo6 Kasım
Transfer
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün Embriyo7 Kasım
Transfer
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
@Busraaca
>>Yaş 251.deneme
...Transfer
bekliyor
Çok Teşekkür ederim canim. O kadar rahatsız ediyor ki belim bacaklarım basım her tarafım ağrı sanci, içinde ve çok gerginim. Adet olur olmaz kontrole gidecegim onun için de acele ediyorum. 2. Si için 2 ay sonra başlamak çok mu erken siz ce?Canım öncelikle geçmiş olsun, bu negatifler hepimiz için son olsun inşallah, stress yapma bikav güne adet olursun ben de bugün bıraktım ilaçları, önceki transferimde 2 gün sonra gelmişti. Gelir endişe etme az buz hormon almadık gecikirse de endiselenme
Hayırlısı olsun şimdiden. Aramıza hoşgeldinSelam kızlar :)
Benim de ilk tüp bebeğim olacak... Yaşım 2 ay sonra 42... Yarın yumurtalarım toplanacak, ama sanırım en heyecanlı kısmı transfer sonrası... Umarım herkese uğurlu gelir burası ve herkesin tüp bebeği olumlu sonuçlanır...
Bugün ikimiz için de güzel bir gün olsun moralini bozma test günümüze kadar enerjimizi yüksek tutalımaynı gün transfer olduk bana 17kasım test günü dediler ama pazar gününe denk geldiği için 18nde yaptırabilirsin dediler. Senin test tarihin ne? Aynı gün güzel haber alalım inşallah ☺
Selam kızlar :)
Benim de ilk tüp bebeğim olacak... Yaşım 2 ay sonra 42... Yarın yumurtalarım toplanacak, ama sanırım en heyecanlı kısmı transfer sonrası... Umarım herkese uğurlu gelir burası ve herkesin tüp bebeği olumlu sonuçlanır...
Çook teşekkürlerHayırlısı olsun şimdiden. Aramıza hoşgeldin
Ben daha önceki transferimde de10.gün yapmıştım. 5günlük embriyo transferi yapıldıysa eğer bence sen de 10.gün yapabilirsinamin canım inşallahbugün sanki bütün aksilikler üst üste geliyo Arayıp sorduk transfer tarihinden 2 hafta sonra dediler ama ben 10 yada 12. Gün yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl vakit geçiriyosun neler yapıyosun? Havuç suyu iyi geliyormuş birazdan eşime sıktırıp içcem 3 saatlik yoldan geldim çok yorgunum bugün yada yarın tutunmaya başlar dedi dr inşallah tutunurlar bırakmazlar bizi
Bende fazla bekleyebileceğim sanmıyorum aslında diğerlerinde 6 ve 8. Günlerde kendim test yapmıştım evde bu tedavide yapmıcam dedim ama 8. Gün yine yaparım belkiBen daha önceki transferimde de10.gün yapmıştım. 5günlük embriyo transferi yapıldıysa eğer bence sen de 10.gün yapabilirsin ☺ Biz tedavi için İstanbula geliyoruz. Transferden sonra hemen yola çıkmak istemedik bir kaç gün buralardayız, aslında istersen yolculuk yapabilirsin sorun olmaz dediler ama ben dinlenmeyi tercih ettim. Açıkcası çok yatak döşek yatmıyorum normal hayatıma devam ediyorum. Beslenme konusunda protein ağırlıklı besleniyorum bol su tüketmeye çalışıyorum şimdilik özel bir şey yapmıyorum açıkcası ☺
Çoook teşekkürlerHoșgeldin
Hayırlı olsun cnm tedavin. Vede şimdiden geçmiş olsun yarın için. Opu dan çıkınca haber et bizlere
Ben de geçen sefer idrar testi yapmıştım ve negatifi görünce de çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer yapmayacağım diye kendime söz verdim amaa inşallah dayanabilirimBende fazla bekleyebileceğim sanmıyorum aslında diğerlerinde 6 ve 8. Günlerde kendim test yapmıştım evde bu tedavide yapmıcam dedim ama 8. Gün yine yaparım belkiönemli olan içinin rahat etmesi canım iyi yapmışsın bende arabada yatarak geldim arkada
Çoook teşekkürler
Bu sitede şu ana kadar sadece forumları okurdum, ama bu süreç öyle farklı ki bende paylaşmak istedim... Sadece 2 kız arkadaşım ve eşim biliyor tüp bebek serüvenimi, ailelerle paylaşmadık (soruları ayrı stres yaratır diye)
Bende endometrozis var ve 3 yıl önce (ameliyattan 1 hafta önce kadar) yumurtalarımı dondurdum (4 adet çıktı)
Yaklaşık 5 ay önce evlenince yumurtaları artık kullanma zamanı geldi dedik eşimle :)))
Yarın içinde herhangi bir aksilik olmazsa 6 adet yumurta alınacak...
Doktorum normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama süreci çokta uzatmak istemiyoruz, umarım herşey yolunda gider
Canım benimde 26 ağustosta olmuştu transferim kimyasal oldu bu ikincisi 26 ekimde oldum bende iki adetlik ara verip dondurulmuşlarımı aldımÇok Teşekkür ederim canim. O kadar rahatsız ediyor ki belim bacaklarım basım her tarafım ağrı sanci, içinde ve çok gerginim. Adet olur olmaz kontrole gidecegim onun için de acele ediyorum. 2. Si için 2 ay sonra başlamak çok mu erken siz ce?
Kolaylıkla geçsin inşallah kaliteli embriyolarınız oluşsun onlarda bebiş olup kucağınızı doldursun inşallahSelam kızlar :)
Superrrr bende 2 adet sonrasını düşünüyorum. Başlamışken hatta almışken bu sürece devam etmek istiyorum. Teşekkürederim canim benimCanım benimde 26 ağustosta olmuştu transferim kimyasal oldu bu ikincisi 26 ekimde oldum bende iki adetlik ara verip dondurulmuşlarımı aldım
Aaa gerçekten mi canim ya içimi gerçekten çok ferahlattin ne kadar iyisin Allah gönlüne gore versin canim insNeden tatlım. Benim oğlum 3.gün 6hucrelinasibi varsa olur
Rica ederim cnm hepimiz hakkında hayırlısıSuperrrr bende 2 adet sonrasını düşünüyorum. Başlamışken hatta almışken bu sürece devam etmek istiyorum. Teşekkürederim canim benim
Pazartesi olacağı kesin değilşu an için ok ama belki salı hatta çarşamba da olabilir cumartesi belli olacak yumurtaların ilaçlara verdiği reaksiyonla alakalı cumartesi tekrar yazarim inşallah burayaİşte benim neden toplama bu kadar geç olacak sizin pztsi bana Haftaya perş yada cuma dedi
Sonucun bence pozitif, bende öğrenince hemen yazma fırsatı bulamadım. Hakkında hayırlısı ile güzel haberle gel.Evet şimdi kan testi vermeye geldim canım sonuç belli olsun da yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?