Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Selam kızlar :)
Benim de ilk tüp bebeğim olacak... Yaşım 2 ay sonra 42... Yarın yumurtalarım toplanacak, ama sanırım en heyecanlı kısmı transfer sonrası... Umarım herkese uğurlu gelir burası ve herkesin tüp bebeği olumlu sonuçlanır...

Çok Teşekkür ederim canim. O kadar rahatsız ediyor ki belim bacaklarım basım her tarafım ağrı sanci, içinde ve çok gerginim. Adet olur olmaz kontrole gidecegim onun için de acele ediyorum. 2. Si için 2 ay sonra başlamak çok mu erken siz ce?

Hayırlısı olsun şimdiden. Aramıza hoşgeldin

amin canım inşallah bugün sanki bütün aksilikler üst üste geliyo Arayıp sorduk transfer tarihinden 2 hafta sonra dediler ama ben 10 yada 12. Gün yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl vakit geçiriyosun neler yapıyosun? Havuç suyu iyi geliyormuş birazdan eşime sıktırıp içcem 3 saatlik yoldan geldim çok yorgunum bugün yada yarın tutunmaya başlar dedi dr inşallah tutunurlar bırakmazlar bizi

Hoșgeldin
Hayırlı olsun cnm tedavin. Vede şimdiden geçmiş olsun yarın için. Opu dan çıkınca haber et bizlere

Ben daha önceki transferimde de10.gün yapmıştım. 5günlük embriyo transferi yapıldıysa eğer bence sen de 10.gün yapabilirsin Biz tedavi için İstanbula geliyoruz. Transferden sonra hemen yola çıkmak istemedik bir kaç gün buralardayız, aslında istersen yolculuk yapabilirsin sorun olmaz dediler ama ben dinlenmeyi tercih ettim. Açıkcası çok yatak döşek yatmıyorum normal hayatıma devam ediyorum. Beslenme konusunda protein ağırlıklı besleniyorum bol su tüketmeye çalışıyorum şimdilik özel bir şey yapmıyorum ama havuç suyunu deneyeceğim

Bende fazla bekleyebileceğim sanmıyorum aslında diğerlerinde 6 ve 8. Günlerde kendim test yapmıştım evde bu tedavide yapmıcam dedim ama 8. Gün yine yaparım belki önemli olan içinin rahat etmesi canım iyi yapmışsın bende arabada yatarak geldim arkada

Hoșgeldin
Hayırlı olsun cnm tedavin. Vede şimdiden geçmiş olsun yarın için. Opu dan çıkınca haber et bizlere
Çoook teşekkürler
Bu sitede şu ana kadar sadece forumları okurdum, ama bu süreç öyle farklı ki bende paylaşmak istedim... Sadece 2 kız arkadaşım ve eşim biliyor tüp bebek serüvenimi, ailelerle paylaşmadık (soruları ayrı stres yaratır diye )
Bende endometrozis var ve 3 yıl önce (ameliyattan 1 hafta önce kadar) yumurtalarımı dondurdum (4 adet çıktı)
Yaklaşık 5 ay önce evlenince yumurtaları artık kullanma zamanı geldi dedik eşimle :)))
Yarın içinde herhangi bir aksilik olmazsa 6 adet yumurta alınacak...
Doktorum normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama süreci çokta uzatmak istemiyoruz, umarım herşey yolunda gider

Ben de geçen sefer idrar testi yapmıştım ve negatifi görünce de çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer yapmayacağım diye kendime söz verdim amaa inşallah dayanabilirim Sanırım siz yurtdışındasınız? Hangi ülkedesiniz ve kaç embriyo transfer edildi?

Hoşgeldin İnşallah herşey gönlünüzce olur, tedavinizde bol şanslar

Bende 4. Gün yaparım test geçen sefer 5. Günü öğrenmiştim idrarda 6. Gün beta baktırdım 17 çıkmıştı 5. Gün embriyosu erken cikiyo tuttu mu tutmadi mi öğrenmek istiyorum bu sefer de bir an önce. Umarım hayırlısı olsun hepimiz icin

Canım benimde 26 ağustosta olmuştu transferim kimyasal oldu bu ikincisi 26 ekimde oldum bende iki adetlik ara verip dondurulmuşlarımı aldım

Kolaylıkla geçsin inşallah kaliteli embriyolarınız oluşsun onlarda bebiş olup kucağınızı doldursun inşallah

Canım benimde 26 ağustosta olmuştu transferim kimyasal oldu bu ikincisi 26 ekimde oldum bende iki adetlik ara verip dondurulmuşlarımı aldım
Superrrr bende 2 adet sonrasını düşünüyorum. Başlamışken hatta almışken bu sürece devam etmek istiyorum. Teşekkürederim canim benim

İşte benim neden toplama bu kadar geç olacak sizin pztsi bana Haftaya perş yada cuma dedi
Pazartesi olacağı kesin değilşu an için ok ama belki salı hatta çarşamba da olabilir cumartesi belli olacak yumurtaların ilaçlara verdiği reaksiyonla alakalı cumartesi tekrar yazarim inşallah buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…