- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Normal dir. Benim de öyle olmuştu yumurta varsa o tarihe kadar istedği duruma geliyor O yüzden erken toplanıyor. Güzel haberler le inşallahBende bi tuhaflıkmı var sat 30 ekim 1 kasım iğnelere başladık dr haftaya cuma yani 14-15 kasım gibi opu olur dedi.!?
Bende daha geç niye diye düşünüyorumNormal dir. Benim de öyle olmuştu yumurta varsa o tarihe kadar istedği duruma geliyor O yüzden erken toplanıyor. Güzel haberler le inşallah
Ben de 1 kasım da iğneye başladım , pazartesi toplama olma ihtimali var , cumartesi netleşecek bakalım bu arada transfer günü , toplama günü dahil olarak mı 3. Veya 5. Gün sayılıyor ?Bende bi tuhaflıkmı var sat 30 ekim 1 kasım iğnelere başladık dr haftaya cuma yani 14-15 kasım gibi opu olur dedi.!?
Sanırım ilk karar verdiğim gibi 7.gün Yani cumartesi sabah yapacağım canımmm, şimdi o düşünceler beni yer bitirir dediğin gibi
İşte benim neden toplama bu kadar geç olacak sizin pztsi bana Haftaya perş yada cuma dediBen de 1 kasım da iğneye başladım , pazartesi toplama olma ihtimali var , cumartesi netleşecek bakalım bu arada transfer günü , toplama günü dahil olarak mı 3. Veya 5. Gün sayılıyor ?
Ben toplama günü sayılmıyor diye biliyorum. Toplamadan bir gün sonra 1. Gün kabul ediliyor. Daha tecrübeli arkadaşlarda yorumlar inş.Ben de 1 kasım da iğneye başladım , pazartesi toplama olma ihtimali var , cumartesi netleşecek bakalım bu arada transfer günü , toplama günü dahil olarak mı 3. Veya 5. Gün sayılıyor ?
Yelizcim cokk tatlisinnnYa kızlar valla kafam karıştı,kız kelebek listeyi güncelle ordan daha iyi takip ediyordum hamiş listesini...Bu arada pozitif alanlar hayırlı olsun ,kızlar valla bakın çok dua istiyoruz biz az dua ederseniz bebekler sabahlara kadar uyumasn dilerim öle sabahlara kadar otuturursunuz ,,,benden söylemesi..
Canım öncelikle geçmiş olsun, bu negatifler hepimiz için son olsun inşallah, stress yapma bikav güne adet olursun ben de bugün bıraktım ilaçları, önceki transferimde 2 gün sonra gelmişti. Gelir endişe etme az buz hormon almadık gecikirse de endiselenmeKizlar selamlar herkese. Pazartesi benim sonuç günümdü ve hala adet olmadim o kadar kötüyüm ki, tecrübelerinize ihtiyacım var ne zaman regli olurum? Hepiniz kucaklıyorum sevgiyle
sanki biraz hec benm 11. Gun toplandiBende bi tuhaflıkmı var sat 30 ekim 1 kasım iğnelere başladık dr haftaya cuma yani 14-15 kasım gibi opu olur dedi.!?
Ya kızlar valla kafam karıştı,kız kelebek listeyi güncelle ordan daha iyi takip ediyordum hamiş listesini...Bu arada pozitif alanlar hayırlı olsun ,kızlar valla bakın çok dua istiyoruz biz az dua ederseniz bebekler sabahlara kadar uyumasn dilerim öle sabahlara kadar otuturursunuz ,,,benden söylemesi..
Evet şimdi kan testi vermeye geldim canım sonuç belli olsun da yazıcamkelebekmkelebek cnm.tebrik ederim komşu başlıkta gördüm çift çizgi görmüșsün
Allah tamamına erdirsin
Evet şimdi kan testi vermeye geldim canım sonuç belli olsun da yazıcam
Bende onceki tedavimde 62 deger ile ogrenmistim hayirli olsun kuzucugunKizlar merhaba benim de bugün test günüm. sonuc için aramadılar daha ama ben internetten baktim 88 çıkmış.biraz düşük geldi ama ins yükselir ne diyeyim
Bugün ikimiz için de güzel bir gün olsun moralini bozma test günümüze kadar enerjimizi yüksek tutalımşu an transferimi oldum eve dönüyoruz.xumartesi hapın birini bırakmıştım amadevam etmem gerekiyormuş ultrason yaptılar rahim line diyolar burda Türkçesini tam bilmiyorum ama kalınlık olabilir kötü görünmediği için transferi yaptılar moralim çok bozuk daha çok doktora kızıyorum bilgilendirmesini için. İnş tutar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?