Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende bi tuhaflıkmı var sat 30 ekim 1 kasım iğnelere başladık dr haftaya cuma yani 14-15 kasım gibi opu olur dedi. !?

Kizlar selamlar herkese. Pazartesi benim sonuç günümdü ve hala adet olmadim o kadar kötüyüm ki, tecrübelerinize ihtiyacım var ne zaman regli olurum? Hepiniz kucaklıyorum sevgiyle

Bende bi tuhaflıkmı var sat 30 ekim 1 kasım iğnelere başladık dr haftaya cuma yani 14-15 kasım gibi opu olur dedi. !?
Normal dir. Benim de öyle olmuştu yumurta varsa o tarihe kadar istedği duruma geliyor O yüzden erken toplanıyor. Güzel haberler le inşallah

Ben de 1 kasım da iğneye başladım , pazartesi toplama olma ihtimali var , cumartesi netleşecek bakalım bu arada transfer günü , toplama günü dahil olarak mı 3. Veya 5. Gün sayılıyor ?

Sanırım ilk karar verdiğim gibi 7.gün Yani cumartesi sabah yapacağım canımmm, şimdi o düşünceler beni yer bitirir dediğin gibi

Ben de 1 kasım da iğneye başladım , pazartesi toplama olma ihtimali var , cumartesi netleşecek bakalım bu arada transfer günü , toplama günü dahil olarak mı 3. Veya 5. Gün sayılıyor ?
İşte benim neden toplama bu kadar geç olacak sizin pztsi bana Haftaya perş yada cuma dedi

Ben toplama günü sayılmıyor diye biliyorum. Toplamadan bir gün sonra 1. Gün kabul ediliyor. Daha tecrübeli arkadaşlarda yorumlar inş.

Ya kızlar valla kafam karıştı,kız kelebek listeyi güncelle ordan daha iyi takip ediyordum hamiş listesini...Bu arada pozitif alanlar hayırlı olsun ,kızlar valla bakın çok dua istiyoruz biz az dua ederseniz bebekler sabahlara kadar uyumasn dilerim öle sabahlara kadar otuturursunuz ,,,benden söylemesi..

Yelizcim cokk tatlisinnn bize de dua etsinler dimi yani

Kizlar selamlar herkese. Pazartesi benim sonuç günümdü ve hala adet olmadim o kadar kötüyüm ki, tecrübelerinize ihtiyacım var ne zaman regli olurum? Hepiniz kucaklıyorum sevgiyle
Canım öncelikle geçmiş olsun, bu negatifler hepimiz için son olsun inşallah, stress yapma bikav güne adet olursun ben de bugün bıraktım ilaçları, önceki transferimde 2 gün sonra gelmişti. Gelir endişe etme az buz hormon almadık gecikirse de endiselenme

Güncel olması gerek.
Varsa bilgisinde değişiklik olan beni etiketlesin

Maşallah hanımlar bugün iiyi haberler daha çok geldi inşallah bundan sonra böyle devam eder. Kasım ayı boyunca..

Negatif alanlar, sizler de Allahın izniyle bu duyguyu tadacaksiniz inşallah. Çift çizgiler yüksek betaHCG hepsi bir gün nasip olsun sizlere

Bugün ikimiz için de güzel bir gün olsun moralini bozma test günümüze kadar enerjimizi yüksek tutalım aynı gün transfer olduk bana 17kasım test günü dediler ama pazar gününe denk geldiği için 18nde yaptırabilirsin dediler. Senin test tarihin ne? Aynı gün güzel haber alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…