Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
4 gün kaldı aklıma geldikce heycandan kalbim durcak sanki, o sahneye çıkmak herkesin gözü üzerimizde falan tuhaf bi duygu bian önce bitsin yaaaa:tomato: dün son olaak bohçalarda bitti süslemeyide yaptım verilen fikirler sonucu güsel bişi çıktı ortaya sanıorum..bu haftayıda bi atlatsam tamam artıkkk

4 gün kaldı aklıma geldikce heycandan kalbim durcak sanki, o sahneye çıkmak herkesin gözü üzerimizde falan tuhaf bi duygu bian önce bitsin yaaaa:tomato: dün son olaak bohçalarda bitti süslemeyide yaptım verilen fikirler sonucu güsel bişi çıktı ortaya sanıorum..bu haftayıda bi atlatsam tamam artıkkk

zaman ne çabuk geçiyor dimi =))
inşallah sorunsuz aksiliksiz atlatırsınız RABB'im sizi korusun :nazar:
ogün o kdr cabuk geçiyorki birşey anlamıyorsun bi bakmışsın yatağındasın ayakların şişmiş felakt bi yorgunluk kaydirigubbakcemile3

zaman ne çabuk geçiyor dimi =))
inşallah sorunsuz aksiliksiz atlatırsınız RABB'im sizi korusun :nazar:
ogün o kdr cabuk geçiyorki birşey anlamıyorsun bi bakmışsın yatağındasın ayakların şişmiş felakt bi yorgunluk kaydirigubbakcemile3

herkes öle dio inşda öle olur çabucak biter hiç bişi anlamam :))

çabuk geçmezmi zaman şafak 40ları 50leri sayıyoduk :))

bende çok heycanlıyım napıcam bilemiyorum yaaa :)ben daha damat bohçasına başlamadımmm kızlar nişandan kaç gün sonra erkek tarafına bohça götürülüyor?

Berfin-yüreğim senin kalan gününü okuyunca ben heyecanlandım ama bende şu var o gün gelsin istiyorum ama geçip gitmesi beni çok üzüyor o özel anın , bitmesin istiyorum
farklı bir duygu yani..
irenaefnur
Canım bu iki tarafın anlaşmasına bağlı bizde 1 hafta sonra götürülüyor ama 15 gün içindede olabiliyor bence en doğru şey iki ailenin birlikte kararlaştırması..

Son düzenleme:
Berfin-yüreğim senin kalan gününü okuyunca ben heyecanlandım ama bende şu var o gün gelsin istiyorum ama geçip gitmesi beni çok üzüyor o özel anın , bitmesin istiyorum
farklı bir duygu yani..
irenaefnur
Canım bu iki tarafın anlaşmasına bağlı bizde 1 hafta sonra götürülüyor ama 15 gün içindede olabiliyor bence en doğru şey iki ailenin birlikte kararlaştırması..

yok o gün bitmesin zaten sadece o ilk sahneye çıkış dans anı takı falan onlar çabuk bitsin istiorum :)

Son 16 gün heyecan gittikçe zirveye çıkacak şimdi o kadar anlamıyorum koşturmaktan :) Bu gün nişanlığımın ilk provası vardı daha şekil şemal belli değil, ben 'ya güzel olmazsa 'diye kendimi yiyiorum
hala yüzüklerimizi alamadık birtanemle boshayallersmile en önem verdiğim şey en sona kaldı inşAllah bu cumartesi alabiliriz yüzüklerimizi ve yüzük içine bizim için anlamlı birşeyler yazdıkmak istiyoruz ama aklımıza hiçbirşey gelmiyor:gitme:
alışverişimizde son kalanlar;

Yüzüklerimiz
nişanda takılacak bilezik
çikolata
çiçek
(çiçeklerimi ve çikolatamı seçtim sadece yaptırılması kaldı geriye )

oooo kızlarrr bu ne heyecan rsuperisideee burdaymısss

nasıl gıdıyor hazırlıklar

berfincmm:)hadi geldi çattı galiba artk:))) Allah yardımcn olsn,seninde,hepimiznde;)) hemen fotolarını paylaş bizmle sonraa gülmm;)bide tecrübelerini tabii;)a.s.

Ayhh çok mutluyum arkadaşlar dün birtanemle gittik ve nihayet alyanslarımızı bulup sipariş verdik :) Çok farklı bir model düşünerek gittik ama müstakbel alyanslarımızı görünce fikrimiz değişti 5 günde yapılacak çok sıradışı ve abartı bir şey değil sadece her yerde göremeyeceğim birşey olması bile cezb etti aslında sadece yüzük bakmaya çıkmıştık ama bileziklere bakarken düğün takılarımıda halletmeye karar verdik
şu an sadece seçtiğim çiçek ve çikolatanın yapılıp teslim almam ve ödemeleri kaldı kaydirigubbakcemile2 Tabi birde nişanlığımın bitmesi..

kızlarr bitti gittii ama keşke bitmeseydi muhteşem geçtiii korktuğum gibi olmadı :) giriş falan muhteşem oldu ya rüya gibiydi valla aklıma geldikce bitaneme tekrar tekrar aşık oldum :)

bayrama kadar artık mola verdik, düğün muhabbetine bayramdan sonra başlıcaz, azcık aşk yaşıcakmışıız :)

o telaşdan bizim aileden kimse resim çekmemiş akıllarınada gelmemiş bi kaç tane var ama erkek tarafından bugün toplatıorum resimleri hepsini yüklücem tek tek :)

kızlar bu mutluluğu allah hepinize yaşatsın harika bi duyguuu

Berfincim hayırlı olsun ve güzel geçmesine çok sevindim :) Biliyormusun seni böyle mutlu görmek açıkçası aynı olayı yaşayacağım için banada moral oldu.
Resimlerini heyecanla bekliyoruz :)

İkinizin gözlerindede aynı heyecan ve aynı aşk var, Maşallah diyorum çok yakışmışsınız..
Rabbim; sevginizi, saygınızı, aşkınızı ve heyecanınızı bir ömür daim etsin :)

Back