Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ah be güzelim yaavv!!ah işte böyle ufak şeyler için kırmasak aslnda birbrmizi ama stresten oluyo hep bunlar...halbuki 30 ekim olsa nolcakki...uzatmayn canm bence hiç!yani dünden beri inşallah konuşmuşsunzdur!ben ne kadr haklı olark bile kızsam,tartşsak,çok üzülüyorum...çoğu değmicek şeyler için kırılıoyruz,kırıyorz çünkü...ve şu en güzel zamanlarımı bozmaya değmez hiçbişey...

Ben 10 Ekim tarihini 2 Ay önceden aldım yer bulmak en büyük problem ama önemli olan tarih değil sizin mutluluğunuz 20 gün sonra olsun ama siz sonsuza kadar mutlu olun en önemlisi bu

merhaba kızlar, benimde nişanım 2 ekimde günler gittikçe azalıyo hazırlıklar bitmiyo bitmiyo eyvahedigeldismile

bizimde bu hafta cmrtsi akşamı babası babamla tanışmaya gelicek inşş herşey güzel olur inşş ondan sonra başlıcak bidaha maraton ama sancılı bir dönem bu kesin bide benimki izmirde ben balıkesirde ailesi burda of telefonla konuşsan bir yere kadar yüzyüze görüşemiyoruz bakalım nası atlatıcaz inşş kazasız belasız böle oluruz:)Şeniz

bizimde bu hafta cmrtsi akşamı babası babamla tanışmaya gelicek inşş herşey güzel olur inşş ondan sonra başlıcak bidaha maraton ama sancılı bir dönem bu kesin bide benimki izmirde ben balıkesirde ailesi burda of telefonla konuşsan bir yere kadar yüzyüze görüşemiyoruz bakalım nası atlatıcaz inşş kazasız belasız böle oluruz:)Şeniz

hayirlisi canim :) bizde tanismayi gectik isteme kismina geldik :) isteme olacak yakinda sonra söz veya nisan =) seninde olur insallah istedigin gibi sözün falan :) tek yapicagimiz sey sabir etmek :) hersey zamanla yoluna giriyor insallah allah yüzümüzü güldürür gönlümüze göre veriri :nazar:

Uzun süredir nişan hazırlıklarına başlamış biri olarak aranıza geç katıldım ama nişan tarihimi ancak alabildim 24 Ekim 'de bizim günümüz olacak arkadaşlar ama alışverişler çok zor istediğim gibi şeyler bulabilmek için 4-5 aydır geziyorum yavaş yavaş alıyorum...

kızlaaarrr bayadır girmiodummm e malum bizim damat izmirde oraya gittim falann bohçalar tamamen bitti sadece yüzükler kaldı oda artık nişandan bi gün önce alınacak...

sizler naptınız bakalım...bu arada yeni arkdaşlar gelmiş hepiniz hoşgelmişsiniizz...

canım t-shop burgerin yanındaki dar sokakdan giriosun yolun donundan sola dönüosun hemen sağ tarafda göreceksin zaten...

kızlar bu arada benim nişan 9 ekime alındıı 18 güncük kaldııı hihoyyyt

esinnnnn canımmm inanırmısın resimleri çektim pcye yükledim ama buraya yüklemeye bi fırsat bulamadımm...damat yok tek başımayım herşeye koşturuorum valla en ince ayrıntıyı bile düşünorum çıldırıorum bi geçsede şu nişan vallaa....

16 ekim de benim çok heycanlıyım 1ekımde annesı gelıyo tanısmaya 1 hafta sonra ısteme sonrada nişann allahım hersey sorunsuz gecer ınsallah

Arkadaşlar hepimiz nişan bohçalarımızı hazırlıyoruz malum,
ben alışverişimi aileler olmadan sözlümle yapıyorum açıkçası müthiş avantajlı birşey yaklaşık 5-6 aydır yavaş yavaş alacaklarımıza bakınıp karar veriyoruz şu an oldukça yol kat etmiş durumdayım son günlerde çok hız verdim semt semt dolaşıyorum valla beğendiğim şeyler olsun diye..
Daha önce böyle birşey paylaşıldımı bilmiyorum ama hem size gelecek bohçayı hemde damada hazırladığınız bohçaları içindeki tüm detaylarla A'dan Z'ye burada liste olarak paylaşmaya ne dersiniz?Bu sayede birbirimize fikir vermiş oluruz eksiklerimiz varsa bunları görmemiz sağlanır almak istediğimiz gereksiz şeyler varsa bunları çıkartabiliriz..

kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun... ömür boyu mutluluklar diliyorum..

15 ekimde isteme 17 ekimde de söz nişan bi arada olacak evde.. bizde çok heyecanlıyım.. bi türlü kendime uygun abiye kıyafeti bulamadım... nişan sandaklarını felan şimdiden altık hazırlıkları yavaş yavaş yapıyoruz çünkü bizim vaktimiz yok.. 15 de istemeye ist. gelecekler 17 nisandan sonra gidecekler... nişanlım burda oturuyo ancak ailesi başka memlekette.. burda kalamayacakları için bizde hazırlıklarımı yavaş yavaş yapıyoruz.. çok heyecanlıyız...

kızlar çok şükür konuştuk anlaştık farklı bi salonda 9 ekime yer varmış tuttuk salonu çok şükür...konuştuk anlaştık bu hafta alışverişe çıkıcaz nişanlığımı diktiyorum yüzükleri de aldık bohça hazırlıcaz ama ben onun ailesinden kimsenin gelmesini istemiyorum alacaklarımı rahat alamam düşüncesindeym bide nişan alışverişinde neler alamam gerekiyo bilginiz varmı ve hangi markaları önerirsiniz?

kızlar çok şükür konuştuk anlaştık farklı bi salonda 9 ekime yer varmış tuttuk salonu çok şükür...konuştuk anlaştık bu hafta alışverişe çıkıcaz nişanlığımı diktiyorum yüzükleri de aldık bohça hazırlıcaz ama ben onun ailesinden kimsenin gelmesini istemiyorum alacaklarımı rahat alamam düşüncesindeym bide nişan alışverişinde neler alamam gerekiyo bilginiz varmı ve hangi markaları önerirsiniz?

nişanımız aynı tarihte yerimseniben bizim alışverişe ben annem sözlüm bir de onun annesi geldi. ama sağolsun annelerimiz herşeyi bize bıraktı. biz kararsız kaldığımızda onlara sorduk. bence az kişi gidin. seçenek çok olunca ve her kafadan ses çıkınca zor olabilir belki.

Back