- Konu Sahibi esinnnnn02
Canım bu sözlülük ve nişanlılık psikolojisi zor birşey flört zamanı gibi değil bir nevi evlilik sendurumu başlangıcı yaşıyoruz, ama ancak bunu sevgimizle ve karşımızda ki insanlara güvenimizle yenebiliriz..O kişiyi hiç kafaya takma ama ben nazara inanırım mutluluğunuzu görüp kötü gözle bakmasınnazar boncukları filan bahane tatlım kaçtane onlara inanıp takan arkadaşlarımın başına nazardan neler neler geldi..
Mesela biz dışarı çıktığımızda sırf insanların kötü bakışları yüzünden bir anda en tatlı anımızda hiç yok yere kırgınlık çıkıyor..
Büyüklerin bilirler mutlaka nazar duası okusunlar size :)
fazlada bu konulara girmek istemiyorum malum hassas konular ama üzülmeni görünce dayanamadım.
Ayın 24 üne çok çok az kaldı ve ben tuhaf bir sakinlikle etrafta dolaşıyorum aklıma geldiçe miğdeme kramplar giriyor hayırlısıyla güzel bir şekilde bir geçse şu nişan![]()
nişanı hiç düşünme tatlım 25i sabahı diyceksinki keşke hiç bitmeseydi :) ilk dans anı biraz heycanlı oluyo ondada ben şöle bi taktik uyguladım.tüm arkdaşlara dedimki ben dansa çıkar çıkmaz sahneyi sizde doldurun
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)