Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar çok heyecanlıyım ayın 24 üne hiç bişiy kalmadı, nişanlığımı perşembe günü teslim alacağım,cuma günü çiçek ve çikolatamızı yaptırıp teslim alacağız umarım herşey sorunsuzca hallolur, sonra kendime bakmak için 2 günüm kalacak :)Alyanslarımız bende duruyor şimdilik bakıp bakıp duruyorum,tüm yorgunluklara rağman gerçekten güzel hisler..

Kızlar çok heyecanlıyım ayın 24 üne hiç bişiy kalmadı, nişanlığımı perşembe günü teslim alacağım,cuma günü çiçek ve çikolatamızı yaptırıp teslim alacağız umarım herşey sorunsuzca hallolur, sonra kendime bakmak için 2 günüm kalacak :)Alyanslarımız bende duruyor şimdilik bakıp bakıp duruyorum,tüm yorgunluklara rağman gerçekten güzel hisler..

Canım inşallah çok güzel bir şekilde hayırlısıyla atlatırsın her şeyi. Benim de 10 gün kaldı acayip heyecanlıyım. Ama bu heyecanlar çok güzel heyecanlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Gözde :)
Evde alıanlardan hazırlananlardan olabildiğince çok fotoğraf çekmeye çalışıyorum :) ileride hepsi bir hatıra olacak böyle günlerin yaşanıp bitmesi beni çok üzüyor fotoğraflarla avunacağım artık :)

Çiçek , nişanlık,çikolatada bitti :( nişanlığımda malesef herşey istediğim gibi olmadı özel dikim olmasına rağmen nazarlık olsun diyip üzülmemeye çalışıyorum ama çiçek ve çikolata müthiş derecede içime sindi..
Ve artık nişan için son saatler Pazar günü bu saatlerde inş çok güzel bir şekilde yaşanmış saatler olacak..

Nişana sayılı saatler kaldı yatıp dinlenmem gerek saat 3:49 olmasına rağmen heyecan uyutmuyor beni opuyorumnanaktan
Nişanlanmanın en kötü yanı sanırım onca şeyin ardından tekrar ayrı ayrı evlere gitmek..Yine özlemek ve özlemek...

Nişana sayılı saatler kaldı yatıp dinlenmem gerek saat 3:49 olmasına rağmen heyecan uyutmuyor beni opuyorumnanaktan
Nişanlanmanın en kötü yanı sanırım onca şeyin ardından tekrar ayrı ayrı evlere gitmek..Yine özlemek ve özlemek...

Canım inşallah çok güzel geçmiştir nişanın. Merakla bekliyoruz gel de anlat hihoyyyt

Şu an yorgunluktan öğlen vakti 2.30 da uyandım kızlar..
Başta bayağı bir aksilikler yaşadım 5.30 da gidip mekanda giyinecektim gitmem 6.30 u buldu 7 de davet başlıyordu gerildim üzüldüm bir an herşey berbat olacakmış gibi geldi ama sonra kendimi toparlamalıyım bu benim en mutlu günüm ve bir daha yaşayamayacağım dedim. O noktadan sonrada moralimi yüksek tutup herşeyin üstesinden gelmeyi başardım :) Ama heyecandan ne yüzüğümün takıldığını anladım ne yüzük takıldıktan sonra edilen dua 'yı birbirimize yedirdiğimiz pastanın tadını bile hissedemedim
çünkü kalbimi çılgınca çarptıran erkeğin yanında olmak onun yüzüğünü taşımak beni bambaşka bir dünyada hissettirdi..
Rabbim hepimize bir ömür boyu yüzüklerimizi aynı heyecan ve aynı aşk'la takmayı nasip etsin..

Kendime bir geleyim dahada detaylı yazarım canlarım :)

Başta bayağı bir aksilikler yaşadım 5.30 da gidip mekanda giyinecektim gitmem 6.30 u buldu 7 de davet başlıyordu gerildim üzüldüm bir an herşey berbat olacakmış gibi geldi ama sonra kendimi toparlamalıyım bu benim en mutlu günüm ve bir daha yaşayamayacağım dedim. O noktadan sonrada moralimi yüksek tutup herşeyin üstesinden gelmeyi başardım :) Ama heyecandan ne yüzüğümün takıldığını anladım ne yüzük takıldıktan sonra edilen dua 'yı birbirimize yedirdiğimiz pastanın tadını bile hissedemedim
çünkü kalbimi çılgınca çarptıran erkeğin yanında olmak onun yüzüğünü taşımak beni bambaşka bir dünyada hissettirdi..
Rabbim hepimize bir ömür boyu yüzüklerimizi aynı heyecan ve aynı aşk'la takmayı nasip etsin..

birden kendi nişanım geldi tekrar aklıma ne güsel bi duyguymuş valla.keşke bir daha olsa bir daha nişanlansam kocacımla :) mutluluklar canım tekrar tekrar allah utandırmasın,bir yastıkda kocatmak nasip etsin :)

Canım güzel telaşlar bunlar. Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Bakalım ben ne yapacağım ben de böyle senin gibi heyecandan hiçbir şey hatırlamam herhalde o gün naptığımı falan bilemem kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim canlarım, darısı bu heyecanı bekleyenlerin başına diyorum, tek tavsiyem sizde kameraya çekin hi olmazsa yüzüklerin takıldığı anı çünkü gerçekten insan hiçbirşey hatırlamıyor..

Nişan bohçalarımı ve bazı detayları albümü me koyuyorum canlarım , albümü göremeyen varsa arkadaşlık teklifinden sonra sanırım düzelecektir ilk kez albüm açıyorum resim kaliteleride biraz düştü ama olsun :)

kızlar bende konunuza dahil olayım dedim.. benimde nasipse aralıkta nişanım var.. bi yer tutmayı planlıyorum ama düğün olmadığı için pasta falan dahil değil çoğu yerler.. bende nişanda ne dağıtabilirim acaba size danışayım dedim.. hani çerez falan türünden şeyler.. nolur yardımınızı bekliyorummmm...:58:

Allaha şükür kızlar bitti çok güzel geçrti benimide çok heycanlıydı ama:)yazamadım uzun süredir bohçayıda götürdük herşey gönlümce oldu..şimdi düğün telaşı başladı hayırlsı bakalım..

kızlar bende konunuza dahil olayım dedim.. benimde nasipse aralıkta nişanım var.. bi yer tutmayı planlıyorum ama düğün olmadığı için pasta falan dahil değil çoğu yerler.. bende nişanda ne dağıtabilirim acaba size danışayım dedim.. hani çerez falan türünden şeyler.. nolur yardımınızı bekliyorummmm...:58:

canım bizimde salonda oldu ama bizim yemekliydi.tabi bi sürü masraf hiç gerek yook.çerez, kuru pasta ve meyva suyu yeter bence nişan içinde ideal.

berfincimmm,canm burdayım hep takip ediyorumda,iş yerinden giremiyorum artık siteye:(( oyüzden akşamları yorumlarınızı okuyorum ancak..:( canm 5 kasımdaydı nişan,Allah'ıma çok şükr herşey çok güzel geçtii:)) salondan,kıyafetimden:12:,ondan,bundan çok memnun bitti çok şükrr:)) fotoğraf eklemk çok istyorum,ama nası yapcm bilmiyorum cnm??bana birisi kolay yolundan tarif edrse bende paylaşçam güzel günleri:) hepimize geçmş olsun,olmayanlarada Allah yardm etsin diyorum...tek tavsiyem her dakikanın kıymetini bilin;)

berfincimmm,canm burdayım hep takip ediyorumda,iş yerinden giremiyorum artık siteye:(( oyüzden akşamları yorumlarınızı okuyorum ancak..:( canm 5 kasımdaydı nişan,Allah'ıma çok şükr herşey çok güzel geçtii:)) salondan,kıyafetimden:12:,ondan,bundan çok memnun bitti çok şükrr:)) fotoğraf eklemk çok istyorum,ama nası yapcm bilmiyorum cnm??bana birisi kolay yolundan tarif edrse bende paylaşçam güzel günleri:) hepimize geçmş olsun,olmayanlarada Allah yardm etsin diyorum...tek tavsiyem her dakikanın kıymetini bilin;)

imageshack e girip resimi yüklüyosun paylaşıosun burdaaaa merakkk ediorum hepsiniiiiiiiii

Back