• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim çatlama iğnesi olanlar

Adetime üç gün var inşallah yükselmeye devam eder değil mi
Yükselir inşallah içini ferah tut ☺️ ben burda ilk öğrendiklerinde hcg 20-30 olanları bile okudum seninki 164 çok güzel maşallah 💐 istersen 2 gün sonra tekrar kan ver kontrol ettir 2 günde 2 kat artıyorsa sıkıntı olmuyormuş diye okudum ☺️

Yükselir inşallah içini ferah tut ☺️ ben burda ilk öğrendiklerinde hcg 20-30 olanları bile okudum seninki 164 çok güzel maşallah 💐 istersen 2 gün sonra tekrar kan ver kontrol ettir 2 günde 2 kat artıyorsa sıkıntı olmuyormuş diye okudum ☺️
İmşaallah canım benim ya darısı tüm isteyenlere inşallah ben oldum ya herkes olur

Sen ne yaptın kübracım test yaptın mıydı

F Fatmatt9 Dünden beri göğüslerim çok fena ağrıyor şişlik de var acaba mı diyorum ama çok heveslenmek de istemiyorum 🤷🏻‍♀️ sanki 20 kilo oldular taşıyamıyorum gibi🙈🤣 sende göğüste ağrı şişlik olmuş muydu?

İnşaallah güzel kardeşim ii umarım geliyordur bebiş

kübracımm betam hcg 164.07 çıktıı😁🌿

Merhaba hayırlı olsun canım :KK200: çok sevindim inşallah bizim içinde dua et olur mu? bende bugün dr a gittim perşembe iğne olmuştum çatlama kontrolüne çağırdı her şey yolunda dedi ve progestan verdi varsa tutunsun diyeymiş sanırım

Merhaba hayırlı olsun canım :KK200: çok sevindim inşallah bizim içinde dua et olur mu? bende bugün dr a gittim perşembe iğne olmuştum çatlama kontrolüne çağırdı her şey yolunda dedi ve progestan verdi varsa tutunsun diyeymiş sanırım
Tabi ki ederim güzel kardeşim hep aklımda buradaki isteyenler inşallah sizlere de nasip olsun

Back