Evet benim de ilkSen ilk
Canım sen ilk mi deniyorsun, bu benim ilk denemm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim çatlama iğnesi olanlar
- Konu Sahibi Fatmatt9
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay ne güzel keşke bende de olmasaydı ben sabah 5-6 gibi mide bulantısıyla uyandım kaç gün çok kötüydüNisa sende de bulantı olmadı galiba,bende de yok bulantı ☺
Allah hayırlısını nasip etsin inşaallahEvet benim de ilk
İnşallah hepimizeAllah hayırlısını nasip etsin inşaallah
- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
- 103
Aynen bulantım olmadı hiçNisa sende de bulantı olmadı galiba,bende de yok bulantı ☺
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Merhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş
Bu iyi bir şey değil mi kiMerhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş
Merhaba, benim 12.günümde 18mm olmuştu ve o gün 30 ekimde çatlatma iğnesi vuruldumMerhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş
M muallimcicek
Doktor bana hiç mm söylemedi sağda 3 Yumurta gördü solda da 2-3 tane vardı. Tam Yumurta sayısını bile söylemedi. Oo sende çok Yumurta gelişmiş dedi sadeceMerhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş
- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
- 103
Bende soracaktım dilimin ucuna geldiMerhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş
Sormadım
Düşünüp düşünüp kafamı bulandırmak istemedim
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Maalesef iyi bir şey değil ideal boyut en fazla 21-22 olması lazım daha fazla büyürse kiste dönüşüyor.Bu iyi bir şey değil mi ki
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Benim doktorum 19 mm oldu yine de vurmadı iki gün daha bekletti. Bence iyi yapmış sizin doktor benimki gereksiz büyüdü
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Aslında sormak gerekiyor hem boyutunu hem de rahim kalınlığını benim bu üçüncü çatlama ignesi oldu. Her seferinde başka bir doktora gitmek zorunda kaldım şehir değişikliği yüzünden. En son gittiğimi de iyice araştırdım iyi doktor diye gittim ama iğneyi vurmakta geç kaldıkBende soracaktım dilimin ucuna geldi
Sormadım
Düşünüp düşünüp kafamı bulandırmak istemedim
Hmm anladım kardeşim Allah hayırlısnk versin canım benşmMaalesef iyi bir şey değil ideal boyut en fazla 21-22 olması lazım daha fazla büyürse kiste dönüşüyor.
- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Amin inşallah sizin kan testiniz de pozitif çıkarHmm anladım kardeşim Allah hayırlısnk versin canım benşm
Amin canım inşallahAmin inşallah sizin kan testiniz de pozitif çıkar
Amin canım inşaallahmerhaba arkadaşlar benimde bugün 3. günü iğnenin kasık ağrılarım oluyor çok inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İlk denemen mi acaba
Amin canım inşallahmerhaba arkadaşlar benimde bugün 3. günü iğnenin kasık ağrılarım oluyor çok inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
evet ilk denemem 1 yıldır çocuk istiyoruz. Prolaktin haşimato hepsini hallettim çok şükürAmin canım inşaallah
İlk denemen mi acaba