• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim çatlama iğnesi olanlar

S Seyyah58
F Fatmatt9
Nisa2019 Nisa2019
Hepimizin arasında birer gün var burdan birbirimize destek olalım da belki stresimiz azalır😅 kim ne durumda kızlar? Benim bugün 11.günüm mide bulantılarım neredeyse geçti🙆🏻‍♀️
Merhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş :(

Merhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş :KK43:
Bu iyi bir şey değil mi ki

Merhaba arkadaşlar sizin yumurtanız kaç mm di benim fazla büyüdü 13. Gün 25-26 mm arasında bir şeydi. Doktor fazla büyümüş dedi yine de 30 Ekim’de çatlama ignesi oldum. Aslında 28 Ekimde 19 mm deydi doktor 30 ekimde tekrar bakalım dedi 29 ekim tatil olunca. 30 ekime kadar da fazla büyümüş :KK43:
Merhaba, benim 12.günümde 18mm olmuştu ve o gün 30 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum
M muallimcicek

Doktor bana hiç mm söylemedi sağda 3 Yumurta gördü solda da 2-3 tane vardı. Tam Yumurta sayısını bile söylemedi. Oo sende çok Yumurta gelişmiş dedi sadece 🤷🏻‍♀️

Bende soracaktım dilimin ucuna geldi
Sormadım
Düşünüp düşünüp kafamı bulandırmak istemedim

Bende soracaktım dilimin ucuna geldi
Sormadım
Düşünüp düşünüp kafamı bulandırmak istemedim
Aslında sormak gerekiyor hem boyutunu hem de rahim kalınlığını benim bu üçüncü çatlama ignesi oldu. Her seferinde başka bir doktora gitmek zorunda kaldım şehir değişikliği yüzünden. En son gittiğimi de iyice araştırdım iyi doktor diye gittim ama iğneyi vurmakta geç kaldık

Back