hayırlı haberlerini bekliyorumAmin canım inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim çatlama iğnesi olanlar
- Konu Sahibi Fatmatt9
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hepimiz güzel haberler alırız inşallahhayırlı haberlerini bekliyorum
Yine çift çizgiyse tamam sen kesin hamişsin ben olsam çoktan kan vermeye koşardım sabredemezdimCanım bugünde yaptım test çift çizgi oldu
Yarında yapamam.
Pazartesiye kan veririm inşallah
Yarıdna çift çizgi olursa
Bugün çok ağrım var öyle yatıyorum
Ya hafta sonuna denk geldi gidemedim kiii yoksa kaç defa giderdimYine çift çizgiyse tamam sen kesin hamişsin ben olsam çoktan kan vermeye koşardım sabredemezdim
Pazartesi erkenden gider bize de hayırlı haberi verirsin inşallahYa hafta sonuna denk geldi gidemedim kiii yoksa kaç defa giderdim
Acaba iğnenin etkisi geçmiş midir ben de sabah test yapsam mı
Aynen erkenden gidecem ama genelde öğleden sonra üö gibi çıkıyorPazartesi erkenden gider bize de hayırlı haberi verirsin inşallah
Evet zaten yazdıklarını okurken şaşırdım neden 28 Ekimde iğneyi vurmak yerine seni bekletmiş inşallah hakkında hayırlısı olurBenim doktorum 19 mm oldu yine de vurmadı iki gün daha bekletti. Bence iyi yapmış sizin doktor benimki gereksiz büyüdü
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Merhaba ben klomen kullandım günde 2 tane 5 gün. İlk kez kullandım o yüzden başka ilaçlar hakkında fikrim yok inşallah yumurtanız yeterli büyüklüğe gelir olumlu sonuç alırsınızSelam kizlar bende 2 haftadir igne oluyorum ama farkettimki turkiyede gonal ve klomen veriyorlar hep pergovaris kullanan oldumu aranizda ? Benimde 9 mm oldu pazartesi belli olacak insallah
Kübracım bugünde test yaptım çift çizgi çok şükürPazartesi erkenden gider bize de hayırlı haberi verirsin inşallah
15.gün bugün iğne olalı
Ben demiştim senin oldu diye hayırlı olsun canım bize de dua et güzel haberler alalımKübracım bugünde test yaptım çift çizgi çok şükür
15.gün bugün iğne olalı
Kübracım benim de dün böyle idi.İnşallah sende de vardır canım devam et test yapmaya istersen birde 13.günü bekle o günden sonra pozitif olan genelde doğru oluyormuş inşaaşşah beraber hamiş oluruz
Hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahKübracım bugünde test yaptım çift çizgi çok şükür
15.gün bugün iğne olalı
İnşaallah canım yarın kesinleşirBen demiştim senin oldu diye hayırlı olsun canım bize de dua et güzel haberler alalım
Tabi ki ederim muhakkam
Ay hadi inşallah yaKübracım benim de dün böyle idi.İnşallah sende de vardır canım devam et test yapmaya istersen birde 13.günü bekle o günden sonra pozitif olan genelde doğru oluyormuş inşaaşşah beraber hamiş oluruz
Tebrik ederim fatma sağlıklı kolay bir gebelik olur inşallah darısı tüm anne olmayı bekleyenlere hayırlısıyla.Kübracım bugünde test yaptım çift çizgi çok şükür
15.gün bugün iğne olalı