• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim çatlama iğnesi olanlar

Canım bugünde yaptım test çift çizgi oldu
Yarında yapamam.
Pazartesiye kan veririm inşallah
Yarıdna çift çizgi olursa
Bugün çok ağrım var öyle yatıyorum
Yine çift çizgiyse tamam sen kesin hamişsin☺️ ben olsam çoktan kan vermeye koşardım sabredemezdim🤣🤣

Selam kizlar bende 2 haftadir igne oluyorum ama farkettimki turkiyede gonal ve klomen veriyorlar hep pergovaris kullanan oldumu aranizda ? Benimde 9 mm oldu pazartesi belli olacak insallah ♥️

Selam kizlar bende 2 haftadir igne oluyorum ama farkettimki turkiyede gonal ve klomen veriyorlar hep pergovaris kullanan oldumu aranizda ? Benimde 9 mm oldu pazartesi belli olacak insallah ♥️
Merhaba ben klomen kullandım günde 2 tane 5 gün. İlk kez kullandım o yüzden başka ilaçlar hakkında fikrim yok🙂 inşallah yumurtanız yeterli büyüklüğe gelir olumlu sonuç alırsınız❤️

Benim testlere baksana ya kafam karıştı iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20201108_124029_792.jpg
    IMG_20201108_124029_792.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20201108_123923_569.jpg
    IMG_20201108_123923_569.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 49
F Fatmatt9 resimde daha az görünüyor aslında biraz daha belirginler. Hele bugünkünü zar zor gördüm😅
Kübracım benim de dün böyle idi.İnşallah sende de vardır canım devam et test yapmaya istersen birde 13.günü bekle o günden sonra pozitif olan genelde doğru oluyormuş inşaaşşah beraber hamiş oluruz

Back