• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim çatlama iğnesi olanlar

İnşaallah canım benim.
Pazartesi 164.07 cımtı beta hcg gebelik var yarı gideceğim hastaneye
Ayy ne çok sevindim canım benim😍inşallah sağlıkla kucağına da alırsın🙏canım peki çatlatma iğneni adetin kaçıncı günü vurulmuştun? Ben cuma kontrole gidecem 12.gün olacak iğneyi vurur mu büyürse cumartesi falan çünkü aşılama olcam eşimde pazartesi salı günü izin almış zor izin alıyor iş yerindende

Hayırlı olsunn💜 darısı hepimizin başına 🤗 30 ekim de iğne oldum bende bekliyorum. Acaba test yapsam mı ya 13. Gün bugün
Amin inşallah 😊 aynı gün iğne vurulmuşuz bende bekliyorum doktor 13 kasımda yap dedi testi.
birazda korkuyor gibiyim negatif çıkacak diye ama tabi hayırlısı

Merhaba kızlar benim çatlatma İğneside 12. günüm Buda testim

Eklentiler

• A5AD19AD-F65D-4A40-8EB4-534E3676710E.jpeg
    A5AD19AD-F65D-4A40-8EB4-534E3676710E.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 30
Yarın 13. günüm bir de yarın sabah yapayım belki koylaşma varsa emin olurum
Elinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısı 👍🏻☺️ benim 10 ve 13.gün silik çıktı 15te tek çizgi 😒 17. Günde adet oldum maalesef tutmadı😑 yani iyice emin olmadan heveslenmemenizi tavsiye ederim sonra kötü oluyor🌸 inşallah sizinki olumlu olur🤲🏻💐

Elinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısı 👍🏻☺️ benim 10 ve 13.gün silik çıktı 15te tek çizgi 😒 17. Günde adet oldum maalesef tutmadı😑 yani iyice emin olmadan heveslenmemenizi tavsiye ederim sonra kötü oluyor🌸 inşallah sizinki olumlu olur🤲🏻💐
Raabbim en güzel vakkite nasip ediyor şişede öyle olacak inanıyorum ❤

Raabbim en güzel vakkite nasip ediyor şişede öyle olacak inanıyorum ❤
İnşallah fatmacım ❤️🤲🏻 aslında ben geçen sene Kasım sonunda hamile kalmayı planlıyordum ama işte Allah ın işine karışılmazmış nasip olmadı. İşim dolayısıyla öyle plan yapmıştım doğum eylülde olsun diye😅 Acaba ondan mı olmadı ikinci sefere kaldı diyorum🙂 çünkü bu ayki yumurtlama ay sonuna doğru olacak tam da geçen yıl istediğim gibi🙂

Amin inşallah yarın tekrar yapacağım bakalım

İnşallah fatmacım ❤️🤲🏻 aslında ben geçen sene Kasım sonunda hamile kalmayı planlıyordum ama işte Allah ın işine karışılmazmış nasip olmadı. İşim dolayısıyla öyle plan yapmıştım doğum eylülde olsun diye😅 Acaba ondan mı olmadı ikinci sefere kaldı diyorum🙂 çünkü bu ayki yumurtlama ay sonuna doğru olacak tam da geçen yıl istediğim gibi🙂
Rabbimden umut kesilmez tatlım. sen umudunu yitirme inşallah

Back