• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim çatlama iğnesi olanlar

S Seyyah58
F Fatmatt9
Nisa2019 Nisa2019
Hepimizin arasında birer gün var burdan birbirimize destek olalım da belki stresimiz azalır😅 kim ne durumda kızlar? Benim bugün 11.günüm mide bulantılarım neredeyse geçti🙆🏻‍♀️
Benim bugün 8.günüm, 6 ve 7.gün ateş basması oldu yanaklarım kızardı kasık ağrılarım ilk günden beri var 2 gündür az az akıntım oldu rahatsız etmeyecek şekilde başka bir belirtim yok sizde nedir durum
F Fatmatt9 Nisa2019 Nisa2019 K Kbraa94

Benim bugün 8.günüm, 6 ve 7.gün ateş basması oldu yanaklarım kızardı kasık ağrılarım ilk günden beri var 2 gündür az az akıntım oldu rahatsız etmeyecek şekilde başka bir belirtim yok sizde nedir durum
Ben bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor

Ben bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim.
13.gün bugün.
Mide bulantısı
Göğüste hassasiyet
Ve kasık ağrıları devam ediyor
Fatma canım hadi inşallah moralini yüksek tut hep, Allahın izniyle güzel haberlerin gelir bize de umut olur 🙏

Benim 6.gün mide bulantısı başladı bugün 11.gün neredeyse geçti. İğneden beri kasık ağrılarım hep var ilk günler fazlaydı şimdi ara ara oluyor 🙆🏻‍♀️sanki iki gündür göğüslerimde farklı bi şişlik var ama kendimde belirti arıyorum diye mi bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ dün test yaptım silik çıktı bence hala iğnenin etkisi😑tekrar test için 10 kasımı bekliyorum tabi sabredebilirsem 😅

Benim 6.gün mide bulantısı başladı bugün 11.gün neredeyse geçti. İğneden beri kasık ağrılarım hep var ilk günler fazlaydı şimdi ara ara oluyor 🙆🏻‍♀️sanki iki gündür göğüslerimde farklı bi şişlik var ama kendimde belirti arıyorum diye mi bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ dün test yaptım silik çıktı bence hala iğnenin etkisi😑tekrar test için 10 kasımı bekliyorum tabi sabredebilirsem 😅
Bende 6, 7, 8 günler test silik çıktıı 9, gün negatifti.
10 gün verdim 1.60 hcgm.
13 gün yani bugün idrar testi yaptım tekrar net iki çizgi çıktı hayırlsı inşallah pazartesiye bekliyorum bakalım ne olacak, inşaallaj seninde tutar canım

Bende 6, 7, 8 günler test silik çıktıı 9, gün negatifti.
10 gün verdim 1.60 hcgm.
13 gün yani bugün idrar testi yaptım tekrar net iki çizgi çıktı hayırlsı inşallah pazartesiye bekliyorum bakalım ne olacak, inşaallaj seninde tutar canım
Sen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsun 💐 hayırlısıyla oldu senin oldu😅ben de keşke önceden test yapsaydım ilk kez dün yaptım o yüzden iğneden mi değil mi emin olamıyorum 🤦🏻‍♀️

Sen önceden de test yapıp iğnenin etkisinin geçtiğini garantiledin işte çok iyi yaptın. Şimdiki pozitif iğneden değil biliyorsun 💐 hayırlısıyla oldu senin oldu😅ben de keşke önceden test yapsaydım ilk kez dün yaptım o yüzden iğneden mi değil mi emin olamıyorum 🤦🏻‍♀️
Yaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor🌿🌿😊

Yaaa inşallah olmultur canım .
Umarım senin de vardır müsterih ol, Rabbim dualarımızı duyuyor🌿🌿😊
Sen ilk
Canım sen ilk mi deniyorsun, bu benim ilk denemm

Back