- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.681
Ay allah razı olsun ya 1 saat az calistiriyorlar. Çokmuş gerçekten 12-11 saat geriye hiç zaman kalmaz ki böyle yahuBen geçen sene 12 saat çalışıyordum bu sene zorla 11 saat 10 buçuk saat arası çalışıyorum o da evlendim diye
İnşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur canım napalim çalışıp bekliycez Rabbim nasip edicek zamanı gelmedi demekki :)
Bnde yarn olrm çünkü günüm
Bakalım hayırlısı. Belki çok erken biz erken istiyoruz bilmiyorum ki. Hemen olsun istiyor insan cnm
Aynen canm aynıymş döngün ne kadr pekiBenim de günüm yarın ama agrım başladı bugün de olabilirim. Bizim bat aynıymış.
Aynen canm aynıymş döngün ne kadr peki
Bnmde belli olmyor vala ama fixs genelikle 30 31 32. 33 dür döngm bazen daha kısa28-30 arası canm belli de olmuyo bazen. senin ?
Dün aksam rakı kürünü yaptım üç dört saat sonra benden mat beyaz akinti gelmeye başladı acaba enfeksiyonu temizliyor olabilir mi bu kürü uygulayan oldu mu
Herzaman relaksima kadar olur sonrasına bünyem inanmıyorHer sabah bu olumlamaları yapalım. hafif mırıldanarak, kendi sesinizi duyacak şekilde.
Bugün 'ben hamileyim' diye geziniyorum ortalarda:)
Ben hamileyim.
Hamile kalacağım.
Hamile kalabilirim.
Ben doğurganım.
Benim üreme sistemim sağlıklı.
Yumurtlama sistemim iyi çalışıyor
Aldığım faydalı besinleri yumurtalıklarıma yönlendiriyorum.
Enerji. üreme organlarıma kolayca akıyor.
Üreme organlarım tam kapasite çalışıyor.
Üreme organlarıma enerji yolluyorum.
Her zaman relaksım(rahatım)
Doğal olarak rahat ve uysalım.
Sakin ve gevşemiş bir haldeyim.
Zihnim ve bedenim gevşemiş durumda, rahat.
insan isteyince zaman da gelmiyo erken diye de düşünmüyo canm. isterse yaşın 18 olsun ama evli ol ve o duyguyu yasamak iste kimin ne dediği bile umrunda olmaz insanın. bana diyolar yaşın genç olur 23 yaşındayım ama sonuçta istiyorum.
37 yim ben.İstekle alakalı tabii ama benim yaşlarda çok daha farklı bir iki seneye riskli yaş grubuna gidiyor olacağım. Hiç erken düşünmemiştim bebek yapmayı başıma böyle bir şey geleceğini öngörmek zor. Şimdi o gruba girmeden olsun diye zaman kısıtı ile stres yapıyorum iyice canım
İstekle alakalı tabii ama benim yaşlarda çok daha farklı bir iki seneye riskli yaş grubuna gidiyor olacağım. Hiç erken düşünmemiştim bebek yapmayı başıma böyle bir şey geleceğini öngörmek zor. Şimdi o gruba girmeden olsun diye zaman kısıtı ile stres yapıyorum iyice canım
Bnmde belli olmyor vala ama fixs genelikle 30 31 32. 33 dür döngm bazen daha kısa
Çok şükür kizzzz ne zamandir seni bekliyorum kuzummm :) ay hadi inşallah inşallah şimdi nasıl geçer 1 hafta çatlarım bennnKIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :) @bi prenses annesiKurumus-Maskara MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
Ayy canim hadi insallahKIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :) @bi prenses annesiKurumus-Maskara MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
Çok şükür meleğim çok şükür Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin:) senmi çatlarsın benmi acaba nasıl geçicek 1 hafta bilmiyorum eve giderken test stoğu yapayım da bakarım en azındanÇok şükür kizzzz ne zamandir seni bekliyorum kuzummm :) ay hadi inşallah inşallah şimdi nasıl geçer 1 hafta çatlarım bennn
İnşallah canım benimAyy canim hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?