- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.661
Gergin derken şiş mi yoksa sertlesti mi ? Bnmde bu ay erken yumurtlama oldu snrm akıntı takibinden oyle oldugunu düşünüyorum adetin 12. Gününde çatladı büyük ihtimal diorum... Bi kac gündür belirtiler var kasık ağrısı gibi goguslerim sis gibi ama yumuşak dokununca sızlıyor bugün de mide bulantm oldu bnm adet oncesi de olir bulantim zaten ama umutlanıyorumkızlar bu adet takip programlarına güvenmeyin. 27 yada 28 günde bir adet olurum. benim 10. günden sonra yumutlama belirtisi falan kalmıyor. geçen ay adetimin 7. gününde yumurtam 17 mm di şaka gibi. bu arda kaç mm e ulaşınca çatlıyor siz biliyormusunuz??? bu ay da bata 15 gün var ama çoktan çatladığını düşünüyorum. şu anda göğüslerim oldukça gergin. eğer sönmezse umut var demektir
Ilk defa duydumDilinden düşmemek :)
Ilk defa duydumanladım cnm
Değerlerin normal demis o söylediği ilaç da özel zaten 10 gün sonra benim doktoruma giderken sonucları götürcem o da baksın ona gore ilaç alim değil miCanım sonuçlar iyi gözüküyo ama tabi doktorun dediği daha önemli bide hızı kalitesi iyi gözüküyo bi sorunu görünmüyo
Aynen canım bide o baksın ona göre hareket edin ben bi doktorla kalsaydım eşim ameliyat olcaktıDeğerlerin normal demis o söylediği ilaç da özel zaten 10 gün sonra benim doktoruma giderken sonucları götürcem o da baksın ona gore ilaç alim değil mi
OOo rakı mı öyle bi kür varsa hemen yapayımDün aksam rakı kürünü yaptım üç dört saat sonra benden mat beyaz akinti gelmeye başladı acaba enfeksiyonu temizliyor olabilir mi bu kürü uygulayan oldu mu
Tamam cnmYoldayım şu an canısı haber vericemFit mutlu anne
Valla bnmde akşam geldi dedim zaten gelmedi ki daha var yani 2 gün felan tylot aldm eczaneden atlatrm inşaAllah sessim yok yanii hiç çıkmyorHadi yaa gel kuzum bende var yapalım tüketelimBende atlattım grip ballı süt dene canım çabuk atlatırsın. Regl olcam bende başladı ağrım
Maydanoz rakı süt buharina oturuyorsun canım çok kotu kokuyor ama işte katlanıyoruzOOo rakı mı öyle bi kür varsa hemen yapayım
Ebru destanın instagram hesabına göz attım bir sürü mesajlar var ne bilim görünce dayanamıyorum yapmak istiyorum hemn dün onun sevdasına balkonda kilikti kaldım zaten evde de tektim kapı örtüldü menfezi ayırdim zorla ama amaç içeri girip buhar banyosuna oturmak sadeceMaydanoz rakı süt buharina oturuyorsun canım çok kotu kokuyor ama işte katlanıyoruz
Ben ovu kullandım cnm ilk kez ama nasipte yokmuş napalım :)
kızlar bu adet takip programlarına güvenmeyin. 27 yada 28 günde bir adet olurum. benim 10. günden sonra yumutlama belirtisi falan kalmıyor. geçen ay adetimin 7. gününde yumurtam 17 mm di şaka gibi. bu arda kaç mm e ulaşınca çatlıyor siz biliyormusunuz??? bu ay da bata 15 gün var ama çoktan çatladığını düşünüyorum. şu anda göğüslerim oldukça gergin. eğer sönmezse umut var demektir
Valla bnmde akşam geldi dedim zaten gelmedi ki daha var yani 2 gün felan tylot aldm eczaneden atlatrm inşaAllah sessim yok yanii hiç çıkmyor
Aynnen canm :) sen regl oldn mu cnmatlatırsın canm en kısa zamanda insAllah sonra çalışmalara devam :)
Aynnen canm :) sen regl oldn mu cnm
Bnde yarn olrm çünkü günümhenüz olmadım ama geliyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?