- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.641
Günaydın.
Bende de bugün sabah başladı artış, ölçmedim gerçekten ateşim vardı, içten bir yanma mı bilmiyorum ama benim regl öncesi bu durumu yaşyıorum her zaman( gebelik belirtisinde de var mı bilmiyorum
İns saglikli sıhhatli olsunİnşallah kuzum :) ama bilmiyorum sanki uzun zaman sonra ben bu ay ilk defa bişey kullanmıyorum sanırım adet olucam yani bu ağrılar bu şişkinlik halsizlik ne bilim ya :/ ayy kız hamile olalım da boşver o işte olmayıversin :)
Hayırlısı olsun cnm ins önümüzdeki ayBat 1
Gecikirim diye beklerken erken regl oldum
Bir ay daha beklemece...
Güzel haberlerini bekliyoruz.KıZlar sol tarafım da batmalar var ve bugün bel ağrısı kasık ağrısıyla uyandım bugün doktor gidicem nolur dua edin yumurtan çatlamış desin inşallah ya
Aminn canım inşallahİns saglikli sıhhatli olsun
İnşallah kuzum Allah razı olsun valla kalbim ağzımdan çıkcak ya heyecandan stres yaptım yine :/Günaydııııınnnn kızlarGenc_evli ins hayırlı haberlerle dönersin cnm
İnşallah canım haber vericem. Aynen ya bugün inanılmaz ağrılarım var regl gelcek galiba bütün Ümitler boşa çıkabilirGüzel haberlerini bekliyoruz.
Ben de tuvalete gitmeye korkuyorum, sanki akan bir şeyler var
Aynen benimde ramazan ayında olmustu baya 15 20 gün gecikmem kac kez yaptim negatifti bende o zmn çok husrana ugramistm su an fazla umitlenmekte istemiyorum bekliyorum ama var birşeyler dio iç sesim
Ben geçen sene 12 saat çalışıyordum bu sene zorla 11 saat 10 buçuk saat arası çalışıyorum o da evlendim diyeGünaydın kızlarrrr. Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Ya bisey sorucam tamamen alakasız. Aranızda çalışan var mi? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ben eskiden Türkiye de yaşarken 12 saat çalışıyordum bazen de 15 saat. Hala ayni mi? Sadece meraktan soruyorum :)
Bat 1
Gecikirim diye beklerken erken regl oldum
Bir ay daha beklemece...
Canım sonuçlar iyi gözüküyo ama tabi doktorun dediği daha önemli bide hızı kalitesi iyi gözüküyo bi sorunu görünmüyo
Ben ovu kullandım cnm ilk kez ama nasipte yokmuş napalım :)Olsun canm moral bozmak yok tam gaz devam çalışmalaraBende eğer olumsuz sonuç olursa ovu testine başlıycam bu ay
Hayırlısı olsun cnm ins önümüzdeki ay
Bekliorum haberiniİnşallah kuzum Allah razı olsun valla kalbim ağzımdan çıkcak ya heyecandan stres yaptım yine :/
O ne demek kizÖnümüzdeki ay pelesenk olmaz dilime inşallah
O ne demek kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?