- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.401
Evet canım başladım allahin izniyle. Çok zorlandım valla :) sonra eve gelir gelmez mutfağa girdim yemek yapmayaA.s canım oo hayırlı olsun sen basladn mi ise svndim Allah kolaylık versin
Kusura bakma canım uyumustum...Evet canım başladım allahin izniyle. Çok zorlandım valla :) sonra eve gelir gelmez mutfağa girdim yemek yapmayaneyseki yarın saat 3te is basi yapıyorum
Doktora daha gösteremedim, cuma günü randevum. Sonrasında farklı bir doktorla da devam etmeyi planlıyorum.
Günaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Geçmiş olsun canım, benim doktorum çekmedi hsg için dışarıda başka bir merkeze yönlendirdi,Zaten doktorun çekmedi mi hsg yi? Bende direk doktorum çekti ve çekerken konuşuyorduk hatta o zaman dedi sonrasında tekrar odasında konuştuk. ikisinde de bu şekilde oldu. Hatta tüpler tıkalı dediler ameliyat geçirdim gerçekten tıkalı mı diye bakıldı ama tıkalı değilmiş rahim küçüklüğü olduğu için ilaç gitmemiş, ilaç gitmeyince sperm de geçmiyor maalesef o yüzden rahim geliştirici ilaç kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım, benim doktorum çekmedi hsg için dışarıda başka bir merkeze yönlendirdi,
Fulya Açık Emar merkezin adı.
Günaydın canımmmmm :)Günaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Teşekkür ederim canm. Hmm değişikmiş o zaman benim durumla. inşAllah en kısa zamanda güzel haberleri alırız da bebişten konuşuruz artık
Gun♡ydinl♡rGünaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
En rahatı dr kontrolünde yumurta takibi...Arkdslar şu yumurtlama tam ne zaman gelir bileblsk bir ne kadar rahat olacktiadetim dUzenli doktor 10 14 gün arası dedi ama için hiç rahat değil eşim de grip oldu aksi gibi 10 17 arası her gün olsun da kacirmim derken... sizin durumNz nasl vu konuda ben mi abartyrm
Ya da adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki dedi doktorArkdslar şu yumurtlama tam ne zaman gelir bileblsk bir ne kadar rahat olacktiadetim dUzenli doktor 10 14 gün arası dedi ama için hiç rahat değil eşim de grip oldu aksi gibi 10 17 arası her gün olsun da kacirmim derken... sizin durumNz nasl vu konuda ben mi abartyrm
Ben büyük korkularla gitmiştim HSG çekilmeye. Sonra Şişli Echomar Cevat bey çekti, hiç anlamadım nasıl bittiğini. hiç ağrımadı. Aklınızda bulunsunGeçmiş olsun canım, benim doktorum çekmedi hsg için dışarıda başka bir merkeze yönlendirdi,
Fulya Açık Emar merkezin adı.
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla senin ilacın neydi bu arada
Ben büyük korkularla gitmiştim HSG çekilmeye. Sonra Şişli Echomar Cevat bey çekti, hiç anlamadım nasıl bittiğini. hiç ağrımadı. Aklınızda bulunsun
Arkdslar şu yumurtlama tam ne zaman gelir bileblsk bir ne kadar rahat olacktiadetim dUzenli doktor 10 14 gün arası dedi ama için hiç rahat değil eşim de grip oldu aksi gibi 10 17 arası her gün olsun da kacirmim derken... sizin durumNz nasl vu konuda ben mi abartyrm
Bat ne zaman yusra hnm. Benim 23de bu ay olmazsa beraber aynı marka alıp baslaylm mi önümüzdeki ay? Geçen haft doktora gttm yumurta takip yapar msnz diye 1 sene doldrn öyle gelin dedi yapmadı.Ovulasyon testi dene bence canım kullananlar çok memnun ve ilk ay'da tutturan bile var çünkü görüyosun. Yumurta çatlağında mesela doktor göremiyo yumurta yok bile diyebiliyo ama ovu testinde yakalarsan o günü ve değerlendirirsen en azından denedim tutma ihtimali var diyebiliriz. Regl olunca deniycem ben.
Ama yumurta 24 saat yasiyorms yapmadgmz gün olsa sonra boşuna olck. Vallahi bu ay ben cidden çok skldm. Ilişki bile bebek için gibi hisstrmk istemsmde aşırı grip dinlnmk istyr özel derslerini bile iptal etti ama benYa da adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki dedi doktor
Bunu istyrm ama 1 yıl olmdn yapamyz dedi doktor. 1 buçuk senelk evlyz ama 1 kaç aydır denyrz acaba 1 yıldır denyrz desem de yapsa mi kiiiiEn rahatı dr kontrolünde yumurta takibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?