- 8 Ağustos 2017
- 153
- 75
- 28
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.321
Laboquik canim benimki.ben.gitti gidiyordan.aldim uyguna geldi.bir gebenin günlüğü sayfası var instagramda ben onunla takip yapiyorum.sen de ona dm den yaz takip yapin.birlikteDüşündüm ki bunu da deneym sonra ovulasyn kiti alayım çünkü bu kiti de anlamk çok zor sanki yorumlari okuyrm kimse tam anlmyr sankisonra daha stres olurum diye bu ay gelmezse nazli kuzucuk bir dahaki ay öyle ovulasyn kiti almyi dusundm. Siz hangi marka aldnz ve kolay mo anlaması.
Ne kadar sure kullandin.canim senD-vit canım böyle cam şişede kırıp içiyorsun bir kerelik
En sevdiğim 2 sey muhabbet ve kahve mmm :) . Benim ailemde var hemde çok yakınlar bana 3 kız kardeşim var hepsi de yetişkin ama biri okuyor,biri calisiyor herkesin kendi dertleri var. bu süreçte ağır bisey kaldırma,biryerlere uzanma kendini yormaBenimde yok ailem falan varda onlarlada haftada 1-2 gün görüşüyoz valla burda olsan kahve içer muhabbet ederiz :)
İşte o akıntıyı farkettiğim gün 2 gün arka arkaya ilişki oklunda tutma olasılığı daha fazla canımYaa ıste insanı strese sokuyor bir de yeni evlyz ama stres oluyrm kendi adıma:) ben de 7 günden sonra günaşırı adete kadar diye dusunyrm olmazsa. Bir dahaki ay ovulasyn kiti mi alsam bilemedm. Benim yumurtlmada hiç bir yerim agrimiyo ama bazen çok nadir hafif seff akıntı fark edyrm.
Aynen öyle canım herkese kendi dertleriyle uğraşıyo işte. Yok canım o kadar halsizim ki ve kasığıma kramp giriyo süpürge tutcam bulaşık yıkılan yok kolumu kaldıracak halim yokEn sevdiğim 2 sey muhabbet ve kahve mmm :) . Benim ailemde var hemde çok yakınlar bana 3 kız kardeşim var hepsi de yetişkin ama biri okuyor,biri calisiyor herkesin kendi dertleri var. bu süreçte ağır bisey kaldırma,biryerlere uzanma kendini yorma
Canım hiç kullanmadım bilmiyorum malesefkızlar ovulasyon testi sonradan neden belirgin olmaya başlar var mı bir bilgisi olan
Ne kadar sonra dan bahsediyorsunkızlar ovulasyon testi sonradan neden belirgin olmaya başlar var mı bir bilgisi olan
çatladığı gün çok çok silik çıktı sonra da yapmadım zaten dün öylesine yapim dedim koyu çıktı bugün yine yaptım yine koyu çıktı sanki dersin 2 güne pik olacak o tarz yani meraklandımCanım hiç kullanmadım bilmiyorum malesef
yumurtlamadan 8-9 gün sonra tekrardan koyulaşmaya başladığını gördümNe kadar sonra dan bahsediyorsun
Ay kiz birak eşin yapsin zorlama sen kendiniAynen öyle canım herkese kendi dertleriyle uğraşıyo işte. Yok canım o kadar halsizim ki ve kasığıma kramp giriyo süpürge tutcam bulaşık yıkılan yok kolumu kaldıracak halim yok
Belki gebelik mi var acaba.ya da ikinci kez mi yumurtladin ben de bilemedimyumurtlamadan 8-9 gün sonra tekrardan koyulaşmaya başladığını gördüm
Eger yumurtlamayi ve hatta catlamayi yakaladiysan o gunleri degerlendir tekrar tekrar test yapmana gerek yok.kafan.karisir sadeceçatladığı gün çok çok silik çıktı sonra da yapmadım zaten dün öylesine yapim dedim koyu çıktı bugün yine yaptım yine koyu çıktı sanki dersin 2 güne pik olacak o tarz yani meraklandım
bende anlamadım ki gittikçe koyulaşıyo.en son 3de yaptım 5e kadar sıvı almicam tekrar denicem bakim yine çıkacak mıBelki gebelik mi var acaba.ya da ikinci kez mi yumurtladin ben de bilemedim
İnşallah mucizen yolculuktadır göbüşüne doğruKızlar bugün bi halsizlik vardı saat 2ye doğru uyumuşum şimdi uyandım sol kasığım yine ağrıyo yumurtlama dönemindeki gibi hafif şiş gibi :/
1 ekimde ççatladı canım 30 eylülde pik gördümEger yumurtlamayi ve hatta catlamayi yakaladiysan o gunleri degerlendir tekrar tekrar test yapmana gerek yok.kafan.karisir sadece
O gunleri.degerlendirdiysen sorun yok.belki de gebesindir.o yuzden koyu cikmistir.1 ekimde ççatladı canım 30 eylülde pik gördüm
Bn kullanmadm 2 tane tek attm çünkü o antibiyotiğin kendisi bana mantar yapyor direk sürekli iç çamasrnı değiştr ilişki 2 g0n olmasn bnce yetr nasl cıktı hsg sonucunmerhaba bayanlar doktorlar genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Kullanan yada kullanmayan varmı. bu aralar kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayım
Ama onun sayfasına baktm başka marka ovulas kito reklamı vardı ondan alana yapar diye dusundm başka marka alana da yapıyorsa bakarm cok teşekkür ederim. Kaç gün kaldı bata seninLaboquik canim benimki.ben.gitti gidiyordan.aldim uyguna geldi.bir gebenin günlüğü sayfası var instagramda ben onunla takip yapiyorum.sen de ona dm den yaz takip yapin.birlikte
Testlerini atrmsn cnm1 ekimde ççatladı canım 30 eylülde pik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?