- 7 Temmuz 2013
- 1.351
- 1.472
- 358
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.261
saglikla kucagina alirsin insallah canim darisi bekleyenlere olshn insallah :)Kızlar merhaba azönce test yaptım ve hamileyim :)) haber vermemi isteyenler vardı. İnşallah sağlıkla alabilirim kucağıma. Her kim varsa isteyen arzulayan geceler boyu dualar eden Rabbim dualarını kabul etsin kimseye aratmasın inşallah..
Rasgelsin insKızlaaar günaydın.. ay uzak kaldım biraz ama nerdeyse her sayfayı okudum çılgınca@Gamzelikiziniz hayırlı olsun canımm. tüm ekip görürüz inşallah o çift çizgiyi. Ben de değerlendirme günlerindeyim. anam zorda oluyo kış günü üşütürsem diye de korkuyorum. Hemen de kalkma yat biraz da diyolar. 8 10 12 14 ekim değerlendirecem yumurtlama 13 ekim gözüküyo ama benim bünyem şaştı iyice bir erken bir geç oluyo. Hayırlısı bakalımm
Günaydın canıımmmGünaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Ya bizim belirtileriniz aynıııı benimde asla göğüslerim acımaz sadece adet günü şişer o kadar ama bu ay daha 10 gün var ve dünden beri uçları sızlıyor acıyo şiştiler benzeşe bişeyler varEğer ben vücudumu tanımıyorsam daha da belirti aramayacam galiba benim adet öncesi hiç göğüslerim agrımaz bi geçen ay olmuştu şimdi yine başladı dokununca Ağrıyor bence kesin birsey var bende
Nasıl oldun canım iyimisin biraz daha ?Hosbulduk canim :)
Ayıptır soylemesi esimin elleri durmaz illa sabah akşam uğraşır sabah baya acidi dokunmasiylaYa bizim belirtileriniz aynıııı benimde asla göğüslerim acımaz sadece adet günü şişer o kadar ama bu ay daha 10 gün var ve dünden beri uçları sızlıyor acıyo şiştiler benzeşe bişeyler var
Aynen öyle kız bana birinin dokunmasına gerek yok içten acıyo böyle nasıl yatcağımı şaşırdım ve kasıklarımda ağrıyo inşallah iyi bişeydir ya inşallah yanılmayız canımAyıptır soylemesi esimin elleri durmaz illa sabah akşam uğraşır sabah baya acidi dokunmasiylains yaniltmiyordur beni vücudum
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :))
İnşallah isteyen dileyen herkese verdin Rabbim. Ben yolu açtım arkamdan gelirsiniz inşallah beraber geçiririz bu güzel günleri :))
InsAynen öyle kız bana birinin dokunmasına gerek yok içten acıyo böyle nasıl yatcağımı şaşırdım ve kasıklarımda ağrıyo inşallah iyi bişeydir ya inşallah yanılmayız canım
Günler geçmiyor sanki ya salı gününe geçiş yaptıkbat a son 12 gün bnm hesaplamama göre 9 gün düşünmeyim diom olmuyor
Hayırlısı ins ya umudunu kaybetmrBenim de bat a 3 4 gün var düşünmek istemiyorum ama olmuyoAdet belirtilerim başladı ama yinede bi umut işte hiç sanmasamda
Hayırlısı ins ya umudunu kaybetmr
Iyiyim canim bhcg takibi yaptırıyorumNasıl oldun canım iyimisin biraz daha ?
Düşsün değerlerin bi an önce kuzum değerlerin böyle sıfırlandığı zaman kürtaj olmucaksın dimi ?Iyiyim canim bhcg takibi yaptırıyorum
Olmicam canim zaten kese tupteDüşsün değerlerin bi an önce kuzum değerlerin böyle sıfırlandığı zaman kürtaj olmucaksın dimi ?
Beni de eklemişmiydiniz:)) 16 ekimEkledim canım :) Uğur getirsin
Günaydn kuzmGünaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Oy Allahımmmm maşaAllah barekallah bozk değldr kuzm bnmm dilermmm kucagına alrsnn banada dua et bnde cok fena grip oldm bakym nasl atlatcm birazdan test yaprm senşn gbi mutlu olrm inşallahEki Görüntüle 2196279
Dün gözükmeyen çizgim bugun kamerada gözüküyor .. Allahım nolur bozuk olmasınsabahleyın yaptım kenarı koydum . Namazı kıldım baktım böyleydi
AY çok şükür canım biliyorum zor günler geçiriyosun ama Allah’ın izniyle atlatcaksın bu günleri dualarım seninle kuzumOlmicam canim zaten kese tupte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?