- 29 Temmuz 2018
- 155
- 103
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.021
Evet bende baktim bulamadım acaba özelden falan görüştüğü biri miiste bende onu soruyorum canim bir gebenin gunlugu diye yazinca bir kac isim cikiyot
Onu bende bilmiorum ya zayiflamaya yardimci ama gebe kalmaya kalirsan bebege zarari olur mu bilmiorumBir de ben yeşil çay aldım ama arkadaşım doktoru içme demiş gebe kalmaya engel mi acaba zararlı mi
İnan herkes öyle canım yalnız değilsin çok stres olmamaya çalış ama sen yinede :)Ben bat 1 gün iki gün kala çok stres yapıyorum yaa
Ebru ceylan da diye de biri var o da güzel şeyler paylaşmış bi bak istersenEvet bende baktim bulamadım acaba özelden falan görüştüğü biri mi
Tabi ki canim https://instagram.com/birgebeningunlugu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1czngcw4ghxj4canim banada linkini atarmisin googleda yazdimda bir suru kisi cikti bende o bayani duymustum
Bir gebenin günlüğü ebru ceylan oluyot zatenEbru ceylan da diye de biri var o da güzel şeyler paylaşmış bi bak istersen
Valla canım galiba kendimi artık dinlemeyi, test yapmayı bıraktığım için böyle oldu sanırım :) ne zaman kısmetse o zaman olsun diyorum artık. Umarım bu ay ikimize de uğurlu gelir :))Hoşgeldin canım inşallah bu ay bekleyişin son bulur. Çok sakin bekliyorsun hissediyorum o sakinliğini ama içinde daha farklı duygular hissediyorsundur. Rabbim inşallah bu ay nasip eder bu mutluluğu :)
Yok kız olur mu hiç? Benim gözümden kaçmış demek ki o bildirim yoksa hemen gelirdim :) inşallah hepimize uğurlu gelsin :)))Hosgeldin canım! Sayfami acar acmaz seni etiketlemistim aslinda 2 arkadaşla beraber,bende gelmek istemedin sandım :) uğurlu gelsin canım inşallah
İnşallah canım :) bende bu ay hiç stres yapmadım oldu mu olucak mı diye düşünmedim. Bakalım bekleyip görücez. Ama rahim filminden sonra şansın oldukça fazla mutlaka gelecektir yakın zamanda mutlu haber :)Valla canım galiba kendimi artık dinlemeyi, test yapmayı bıraktığım için böyle oldu sanırım :) ne zaman kısmetse o zaman olsun diyorum artık. Umarım bu ay ikimize de uğurlu gelir :))
İnternette genelde kötü yorumlar var ama tabiiki hala piyasada varsa satılıyorsa mutlaka güvenirliği vardır canım. Ben açıkçası hiç kullanmadım kullananlar daha iyi yorumlarkızlar bişey sorucam albi test ne kadar güvenilir
Kullananlardan mutlaka yorum bekliyorum bende silik çıktı çünkü ve baya var adetimeİnternette genelde kötü yorumlar var ama tabiiki hala piyasada varsa satılıyorsa mutlaka güvenirliği vardır canım. Ben açıkçası hiç kullanmadım kullananlar daha iyi yorumlar
Belki erken yumurtlamışsındır olabilir :)Kullananlardan mutlaka yorum bekliyorum bende silik çıktı çünkü ve baya var adetime
Rahim filmi çekileli 3 ay olacak bu ay, bakalım gelecek mi beklenen misafir :) benim bat 14 ekim seninki ne zaman canım?İnşallah canım :) bende bu ay hiç stres yapmadım oldu mu olucak mı diye düşünmedim. Bakalım bekleyip görücez. Ama rahim filminden sonra şansın oldukça fazla mutlaka gelecektir yakın zamanda mutlu haber :)
Belki erken yumurtlamışsındır olabilir :)
Bende bu ay erken yunurtladigumi düşünüyorum adetten sonra çünki her ay olan kaşık agrisi akintim adetten hemen sonra oldu bitti su an yok tahmini yumurtlama gunum bugün sadece bi kez tuvalette sarı akintim gelmis neden olabilir ki... Kac gun var canim senin adete silik ciGi ciktiKullananlardan mutlaka yorum bekliyorum bende silik çıktı çünkü ve baya var adetime
BEnim dündü canım gelicek inşallah beklediğine değecek :)Rahim filmi çekileli 3 ay olacak bu ay, bakalım gelecek mi beklenen misafir :) benim bat 14 ekim seninki ne zaman canım?
Aminn canım inşallah:)) Ne oldu adet mi oldun yoksa biraz daha geciksin diye mi bekliyorsun?BEnim dündü canım gelicek inşallah beklediğine değecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?