- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Aminn kuzum hepimiz güzel şeyler yaşayalım :) bu cümlenle sarılmış kadar oldun zaten canım :) bende 2 hafta önce senin yaşadıklarını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum o yüzden lütfen başka doktora git dedim zaten kuzum bak için rahatladı en azından gördün mü :)Canım size sarılabiliyor muyum. :) iyi ki varışınız valla destek oldunuz yanımda oldunuz. İnşallah rabbim güzel kalbinizin karşılığını verir.
Yarışma olayiini çöZemedim ben takim falan var ama farkli bi başlık açıp birbirimize destek oalalimValla bence olur kilo başlığında kendimize başlık açıp yarışlara mı katılsak motive oluruz
Canım size sarılabiliyor muyum. :) iyi ki varışınız valla destek oldunuz yanımda oldunuz. İnşallah rabbim güzel kalbinizin karşılığını verir.
Dogurgan donemdesin canim.yumurtan catlamis olabilir hatta iyi degerkendir bugunleriPerşembe gününden beri akıntım var kuzum bazen uzayan geliyo ama çoğunlukla beyaz geliyo
Hoşgeldin canim ins hayırlı haberler alırsınEylül kaçtı, dün regl oldum
sanırım artık bu topiğe gelmeliyim
Ekim ayında da kaldığımız yerden devam
Canısı ben yanımda bi arkadaş olmadan öyle yürümeyi sevmiyorum normalde ben evde dans ediyodum ama şimdi gebelik ihtimali var diye hareketlerim kısıtlıYarışma olayiini çöZemedim ben takim falan var ama farkli bi başlık açıp birbirimize destek oalalim
Aynen canım Çarşamba günü yumurtam 18 mm di çatladı heralde iki gündür bayağı ağrım var bazen kramp giriyor değerlendiriyoruz kuzum artık hergün duşa girmekten kirlenmiyom bileDogurgan donemdesin canim.yumurtan catlamis olabilir hatta iyi degerkendir bugunleri
Hoşgeldin canım devam tabi pes etmek yok burası Uğur getirsin inşallah :)Eylül kaçtı, dün regl oldum
sanırım artık bu topiğe gelmeliyim
Ekim ayında da kaldığımız yerden devam
Himm haklsn bazen sıkılıyor arkads olmadan yok mu komsun falan beraber yuruseniz ben oyel yapiorumCanısı ben yanımda bi arkadaş olmadan öyle yürümeyi sevmiyorum normalde ben evde dans ediyodum ama şimdi gebelik ihtimali var diye hareketlerim kısıtlı
Dansin gebelik ihtimaline skntsi var mi kiz bende oynuyorum bazen tabi hoplayip ziplayarak degil ama maksat hareket olsun ani hareket yapma ama hareket etCanısı ben yanımda bi arkadaş olmadan öyle yürümeyi sevmiyorum normalde ben evde dans ediyodum ama şimdi gebelik ihtimali var diye hareketlerim kısıtlı
Aynen canım Çarşamba günü yumurtam 18 mm di çatladı heralde iki gündür bayağı ağrım var bazen kramp giriyor değerlendiriyoruz kuzum artık hergün duşa girmekten kirlenmiyom bile
hoşbuldum, hepimiz için inşallahHoşgeldin canim ins hayırlı haberler alırsın
hoşbuldumHoşgeldin canım devam tabi pes etmek yok burası Uğur getirsin inşallah :)
Amin cnmhoşbuldum, hepimiz için inşallah
tüm isteyenlere Rab’bim hayırlı zamanda nasip etsin
senin de mi kızçen var ?Amin cnm
Yok kız vala bikmiyorlarhoşbuldum
Aynen, inşallah uğurlu gelir hepimize
film çevirmeye devam ahahhahh, eşim benden bıkacak diye korkuyorum, Eylül’den beri tepesindeyim adamın, yazık ona ya
Evet cnm 4 yaşında bi kızım var bu ayin 16.snda 4u doldurup 5 den gun aliyor artik senin var misenin de mi kızçen var ?
Yok canım ya yeni taşındım şu an oturduğum yere be hep yaşlı teyzeler var gençlerde var ama ben pek girişken bi insan değilim o yüzden evde yine dans ediyorum ama yavaş yavaş maksat hareket etmiş olayım yoksa bütün gün otur otur yediklerime dikkat etsem bile faydası olmucakHimm haklsn bazen sıkılıyor arkads olmadan yok mu komsun falan beraber yuruseniz ben oyel yapiorum
hadi yaa, ne güzelYok kız vala bikmiyorlaradama iki gun ust üste ugrastiriyorum ertesi gunu niye yanasmiyon dio
Aynen oyle cnm nerde hareket orda bereket o da birsey zmnla tanisirsnzYok canım ya yeni taşındım şu an oturduğum yere be hep yaşlı teyzeler var gençlerde var ama ben pek girişken bi insan değilim o yüzden evde yine dans ediyorum ama yavaş yavaş maksat hareket etmiş olayım yoksa bütün gün otur otur yediklerime dikkat etsem bile faydası olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?