- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Kız havalar soğudu ya zor oluyorOhhh kızzzz vurrr patlasın çal oynasın değerlendir tabiii. Vallaaa benim tosbağa kocam da iş olsa ben de bebe niyetine her geceyi değerlendiririm
benim yumurtlamadan 12 gün sonra bile 7 çıkmıştı ona bile ne var deriz ne yok deriz demişlerdi
Kız havalar soğudu ya zor oluyorolur olur kasma bu kadar kuzucum benim :) ya sen niye bu kadar acele ediyosun bak ne dicem sana birebir gelinimizin yaşadığı bi olayı anlatcam şimdi bizimki adetine 1 hafta kala gitti kan verdi 0.100 çıktı fakat 1 hafta sonra yani regl gününde test yaptı silik çizgi çıktı gitti kan verdi 13lü bi değer çıktı ümitsiz olma tamam kafana takmamakla en iyisini yapıyosun canımcım ama daha yumurtlamadan 5 gün geçmiş senin daha yeni yeni varsa bile tutunmaya çalışıyordur canım benim çıkması imkansız bence yani ne kadar regl gününe ?
Bak benim kanıma girmeCanım valla kadın çıkar dedi ama bende şüphe etmedim değil. 1 2 çıksa hadi yükselir dicem ama çok tatlış bir sıfır belki daha yerleşmedi. Bir yerde okudum 3.günde kanda çıkar yazıyor. Başka yerde yumurta 8 hücreli olunca salgılanmaya başlıyor ancak yerleştikten sonra kanda artmaya başlıyormuş. Ama tabi ben 5. Günde bir iki çıkar diye tahmin ediyorum
Canım normalde de çok tez canlıyım dayanamadım valla. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum. İşe odaklanamıyorum. Gelininiz adına çok sevindim ömrü bereketli olsun. Ama belki geç döllenme falandır :) ben Pazar günü yumurtamın çatladığına Eminim ama bu Ay olmayacağını biliyordum. Bir üzüldüm ama bunda yapabileceğim bir şey Yok :) mevlam en iyi zamanı bilir. Sizin güzel haberlerinizi alırım inşallah annişleeerrr
Sağol canım Allah razı olsun valla doktorun söylediğine göre adet bitiminde tutmuş ona rağmen regl gününde çok az bi değerle öğrendi. O zaman sen madem hazır kafandan atmışken dersine çalış işine odaklan hem kafan dağıldıkça düşünmessinde olursada sürpriz olur :) inşallahh kuzum hepimiz güzel haberler verelim ben daha bugün yumurtluyorum ama 2 gündür o iş olduğu için bugünü pas geçicem kasılıyorum kramplar giriyor zaten dinlenelim bugün :)Canım normalde de çok tez canlıyım dayanamadım valla. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum. İşe odaklanamıyorum. Gelininiz adına çok sevindim ömrü bereketli olsun. Ama belki geç döllenme falandır :) ben Pazar günü yumurtamın çatladığına Eminim ama bu Ay olmayacağını biliyordum. Bir üzüldüm ama bunda yapabileceğim bir şey Yok :) mevlam en iyi zamanı bilir. Sizin güzel haberlerinizi alırım inşallah annişleeerrr
Bak benim kanıma girmep.tesi 9.günüm oluyor yumurtlamadan sonra bata da 10 kalmış oluyor gider p.tesi kan veririm heeeeee
Sağol canım Allah razı olsun valla doktorun söylediğine göre adet bitiminde tutmuş ona rağmen regl gününde çok az bi değerle öğrendi. O zaman sen madem hazır kafandan atmışken dersine çalış işine odaklan hem kafan dağıldıkça düşünmessinde olursada sürpriz olur :) inşallahh kuzum hepimiz güzel haberler verelim ben daha bugün yumurtluyorum ama 2 gündür o iş olduğu için bugünü pas geçicem kasılıyorum kramplar giriyor zaten dinlenelim bugün :)
Ya benimki sabahları yapmıyoarin sabahı değerlendir bak sabah spermlerin en iyi olduğu zaman öncesinde de kahve. Sonra akşamlar olmasın Canım çok teşekkür ederim alakan için. İyi ki varsın
Ay ben çok kötüyüm ya kasık ağrımdan ölecem belki veririm kan dur bakalım p.tesi olsun sağlık ocağı ters kaçıyor ama fırsat bulursam giderim çünkü b12 ölçtürmemde lazım hem ona baktırırım hemde bi kereden beta veririm benimde çıkmazsa üşütmüşümdür inanılmaz sağ kasığım ağrıyo valla hep de idrara çıkıyorumKız bari 10 gün olsun. Tüp bebekte bile şimdi okudum 12. Gün istiyorlarmış. Kanına girmek istemem tabi. Ama ben regle kadar dayanamam sanırım. Yapamam yani sürekli kurarım sürekli düşünürüm takarım falan. Bir üzüldüm ilk. Sonra baktım Kocacım yanımda hayat devam ediyor. Hayırlısı ne zamansa o zaman olur elbet. Şimdi en azından ders çalışcam
Yarin sabahı değerlendir bak sabah spermlerin en iyi olduğu zaman öncesinde de kahve. Sonra akşamlar olmasın Canım çok teşekkür ederim alakan için. İyi ki varsın
İyi kuzum buralardayım işte bugün bende bütün gün uzandım durdum Ağrıdan sen nasılsın? Sanki bu aralar pek iyi değilsin gibi geldi bana burayada çok fazla girmiyorsun iyi misin ?Genc_evli canım yeni uyandım valla nasilsin?
Yemek fasli canim ya gunduz komsudaydim aksam uzeri yuruyus simdi de sofra hazirliyorum derken vakit geciyor sen napion canim
Ay ben çok kötüyüm ya kasık ağrımdan ölecem belki veririm kan dur bakalım p.tesi olsun sağlık ocağı ters kaçıyor ama fırsat bulursam giderim çünkü b12 ölçtürmemde lazım hem ona baktırırım hemde bi kereden beta veririm benimde çıkmazsa üşütmüşümdür inanılmaz sağ kasığım ağrıyo valla hep de idrara çıkıyorum
Hmm kolay gelsin bakalım kuzum valla bende bütün gün yattım hiçbişi yapmadım bugün bayağı kramp tarzı ağrılarım var kendimi çok yormamaya çalışıyorumYemek fasli canim ya gunduz komsudaydim aksam uzeri yuruyus simdi de sofra hazirliyorum derken vakit geciyor sen napion canim
Kasik agrin mi var? Yok hayatım tam tersine gayet iyiyim çok şükür. Eşim ise geri başladığı icin pek giremiyorum uyku saatlerim düzene girdi az biraz. İşte eşimde eve erken geliyor o gelene kadar ev isi yemek falan zaten akşam oluyor sonra siz olmuyorsunuz burda :) yoksa gayet iyiyim. İşe baslama gibi bir durumum var :)İyi kuzum buralardayım işte bugün bende bütün gün uzandım durdum Ağrıdan sen nasılsın? Sanki bu aralar pek iyi değilsin gibi geldi bana burayada çok fazla girmiyorsun iyi misin ?
Evet tatlım bugün ovulasyon günündeyim muhtemelen çünkü sol kaşığım şişti bayağı ağrı kramp falan yapıyo. Aman aman iyi ol kuzum sevindim hayatın düzene girmesine inşallah daha iyi olcak herşey :) aaaa ne işi kız o nerden çıktı ??? :)Kasik agrin mi var? Yok hayatım tam tersine gayet iyiyim çok şükür. Eşim ise geri başladığı icin pek giremiyorum uyku saatlerim düzene girdi az biraz. İşte eşimde eve erken geliyor o gelene kadar ev isi yemek falan zaten akşam oluyor sonra siz olmuyorsunuz burda :) yoksa gayet iyiyim. İşe baslama gibi bir durumum var :)
Ay hyr olsun kuzm ins ya bebis agrilaridir insHmm kolay gelsin bakalım kuzum valla bende bütün gün yattım hiçbişi yapmadım bugün bayağı kramp tarzı ağrılarım var kendimi çok yormamaya çalışıyorum
Kiz iyi degerlendirdin demi? İnsan böyle durumlarda canının acınasına seviniyor bebek olacak diye :) . Canım benim asıl mesleğim makyozluk ama hala o dalda is bulamadım maalesef. Bende evde oturmaktansa önüme gelen her yere başvurdum valla. Bir markette kasiyerlik yapicam inşallah olursa. Günde 5-6 saat. Aylık cebime biraz para girsin hem evde otur otur çok sıkılıyorum eşim eve gelince ona söyleniyorumEvet tatlım bugün ovulasyon günündeyim muhtemelen çünkü sol kaşığım şişti bayağı ağrı kramp falan yapıyo. Aman aman iyi ol kuzum sevindim hayatın düzene girmesine inşallah daha iyi olcak herşey :) aaaa ne işi kız o nerden çıktı ??? :)
Hayrlisi olsun cnm ins iyi olur calismak kafan dgilir hem harclik olurKiz iyi degerlendirdin demi? İnsan böyle durumlarda canının acınasına seviniyor bebek olacak diye :) . Canım benim asıl mesleğim makyozluk ama hala o dalda is bulamadım maalesef. Bende evde oturmaktansa önüme gelen her yere başvurdum valla. Bir markette kasiyerlik yapicam inşallah olursa. Günde 5-6 saat. Aylık cebime biraz para girsin hem evde otur otur çok sıkılıyorum eşim eve gelince ona söyleniyorumgerçi o pek istemiyor calismami ama bakalim
İnşallahhh kuzum da daha yumurtlama dönemindeyim o yüzden bu ağrılar ama ilk defa bu kadar net hissediyorum yani yumurtlama döneminde olduğumu bilmesen hamilemiyim derimAy hyr olsun kuzm ins ya bebis agrilaridir ins
Kız valla ağrım olunca nasıl seviniyom varya bide benim yumurtanın kiste dönüşme ihtimali var o yüzden ağrım olunca oynayasım geliyoKiz iyi degerlendirdin demi? İnsan böyle durumlarda canının acınasına seviniyor bebek olacak diye :) . Canım benim asıl mesleğim makyozluk ama hala o dalda is bulamadım maalesef. Bende evde oturmaktansa önüme gelen her yere başvurdum valla. Bir markette kasiyerlik yapicam inşallah olursa. Günde 5-6 saat. Aylık cebime biraz para girsin hem evde otur otur çok sıkılıyorum eşim eve gelince ona söyleniyorumgerçi o pek istemiyor calismami ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?