- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.781
Cansınız valla aminnn inşallah Allah ım razı olsun. Benim ki çok isteksiz ona kalsa bir yıl İstemiyor yoruyor beni dikkate almıyor bakalım gelirse de sağlıkla gelir inşallah tek arzum buCaniMmmm. Nasilsinn? Kendi toparlayip kendine zaman ayirmana çok sevindim. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bir evlat inşallah
Ayy prenses geliyor yesinler onu küçük zuzu geliyor yaşasınnnnKızım olcak Allah’ın izniyle tatlım :) oh oh kafanı dağıtmana kendini toparlamana çok sevindim kuzum bundan sonra artık hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş gelse güzel olur :) dualarım her zaman evlat isteyen herkese kuzum
Canım ablam inşallah evladın hayırlı zamanda gelir sana. Asla üzme kendini tamam miCansınız valla aminnn inşallah Allah ım razı olsun. Benim ki çok isteksiz ona kalsa bir yıl İstemiyor yoruyor beni dikkate almıyor bakalım gelirse de sağlıkla gelir inşallah tek arzum bu
Belli belli allahin izniyle oğlumuz olacak :)Ayy prenses geliyor yesinler onu küçük zuzu geliyor yaşasınnnnRabbim sağlıkla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kurumus-Maskara tatlişko senin bebiş belli mi :)
Amin canısı amin inşallah. Elimden geldiğince üzmemeye çalışıyorum bitanemCanım ablam inşallah evladın hayırlı zamanda gelir sana. Asla üzme kendini tamam mi
Anammm Maaşallah Subhanallah oğluşunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tatlım tatlım.Belli belli allahin izniyle oğlumuz olacak :)
İnşallah canım benim. Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah sağlıkla hamile kalır ve doğurursun:)Anammm Maaşallah Subhanallah oğluşunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tatlım tatlım.Genc_evli ninki kız senin ki oğlan. Oğlan bizim kız bizim diyecem inşallah
Amin kuzum aminnn inşallah inşallahhh. Mübarek Cuma gününde Rabbim niyetlerimizi hayırlısıyla kabul eyler inşallahİnşallah canım benim. Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah sağlıkla hamile kalır ve doğurursun:)
Amiinnn canım benim amiinnn Rabbim sanada isteyen herkese uğraştırmadan hasretini yaşatmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahAyy prenses geliyor yesinler onu küçük zuzu geliyor yaşasınnnnRabbim sağlıkla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kurumus-Maskara tatlişko senin bebiş belli mi :)
Hahahah evet evet öyle olcakAnammm Maaşallah Subhanallah oğluşunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tatlım tatlım.Genc_evli ninki kız senin ki oğlan. Oğlan bizim kız bizim diyecem inşallah
Ah keşke keşke :) 2 küçük kuzu beraber büyürlerdiHahahah evet evet öyle olcakKurumus-Maskara türkiyede olsa beraber büyürlerdi belki haftamız yakın çünkü :)
Amin zuzum aminn ağzın bal yesin kız. Öyle tabi sağlıkla gelsinler inşallahAmiinnn canım benim amiinnn Rabbim sanada isteyen herkese uğraştırmadan hasretini yaşatmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallaheveett çok şükür rabbime sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmezdi sürpriz oldu bizede :)
Olsun be zuzu Gönüller bir şükürHahahah evet evet öyle olcakKurumus-Maskara türkiyede olsa beraber büyürlerdi belki haftamız yakın çünkü :)
Canım yumurtlama ne zaman oldu?Kızlarrr napıyonuz bende belirtiler başladıGenc_evli Kurumus-Maskara kan tahlili ne zaman vereyim sizce bat 1 nisan
Kuzum yumurtlamayı hissetmedim ama indirdiğim takvime göre en yüksek hamilelik günü dediğinin gecesi bişeyler oldu ayın 17 siydi kasığımda seğirme olduCanım yumurtlama ne zaman oldu?
O zaman sen en az 1 hafta bekle test yapmak içinKuzum yumurtlamayı hissetmedim ama indirdiğim takvime göre en yüksek hamilelik günü dediğinin gecesi bişeyler oldu ayın 17 siydi kasığımda seğirme oldu
Tamam kuzum saolasın sen nasılsın bebiş rahat veriyor mu anacuğunaO zaman sen en az 1 hafta bekle test yapmak için
Bebis rahat veriyor arada vermiyor kafasına göre takiliyor valla :) çok şükür iyiyizTamam kuzum saolasın sen nasılsın bebiş rahat veriyor mu anacuğuna
Aferin benim akıllı bebişime Maaşallah diyelim Allah ım kolaylık versin canısıBebis rahat veriyor arada vermiyor kafasına göre takiliyor valla :) çok şükür iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?