- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.761
Bende merak ediyorum nolacak 10unda olmazsam test yapicam bi daha 25 tane test siparis ettimHimm vala ben tam bi ay ölçmeye üşeniyorum snrm hic beceremedim onu bazen geç yum olsada aynı tarihte adet oluyor çoğu kişi hani lütuel da deniyor ya 14 gün illa öyle olmuyor snrm
Onlardan bende sipariş etmek düşünüyorm artık insAllah gerek kalmaz tabi deBende merak ediyorum nolacak 10unda olmazsam test yapicam bi daha 25 tane test siparis ettim
Umarim gerek kalmaz canim eczaneden cok pahaliya denk geliyorOnlardan bende sipariş etmek düşünüyorm artık insAllah gerek kalmaz tabi de
Prolaktin yüksekliği nedeniyle gebe kalamıodum ama sorun bu değilmiş yumurtlamayı yakalamakmış ebru hanım Karşıma çıktı ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım ve ilk denemede gebe kaldım şükürler olsun
Gözün aydın canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahProlaktin yüksekliği nedeniyle gebe kalamıodum ama sorun bu değilmiş yumurtlamayı yakalamakmış ebru hanım Karşıma çıktı ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım ve ilk denemede gebe kaldım şükürler olsun
Teşekkür ederimGözün aydın canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nalssn durmn nasll merak ettim seniUmarim gerek kalmaz canim eczaneden cok pahaliya denk geliyor
ayni hala bu ay inofolic combi kullaniyorumNalssn durmn nasll merak ettim seni
Bende kulladnmmayni hala bu ay inofolic combi kullaniyorum
Merhaba canım nasılsın? Ben iyiyim,gebelikte iyi gidiyor çok şükür. Sende ne var ne yok?Kurumus-Maskara canm nasılsn nasıl gidiyor gbelik
Aynı bizde değişen bişy yok bize dua ediyormsnzMerhaba canım nasılsın? Ben iyiyim,gebelikte iyi gidiyor çok şükür. Sende ne var ne yok?
Canım bebek isteyen herkes dualarimdaAynı bizde değişen bişy yok bize dua ediyormsnz
Allahm nasip eder inşallah artkk bndede derman kalmadı artkk nasipp nasip nasipCanım bebek isteyen herkes dualarimda
A.s kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın nerelerdesin bizde özledik valla çok fazla girmiyorum artık siteye
İyi olmanıza sevindim zuzum belli oldu mu cinsiyeti. Ben biraz kafamı dağıttım kendimle ilgilendim kilo verince çok sarktı kol gerdirme operasyonu oldum iyiyim şükürA.s kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın nerelerdesin bizde özledik valla çok fazla girmiyorum artık siteye
CaniMmmm. Nasilsinn? Kendi toparlayip kendine zaman ayirmana çok sevindim. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bir evlat inşallahYumurtlama dönemindeyim takvime göre zuzu hamişlerin duası kabul olur bana dua edin canlarımKurumus-Maskara Genc_evli
Kızım olcak Allah’ın izniyle tatlım :) oh oh kafanı dağıtmana kendini toparlamana çok sevindim kuzum bundan sonra artık hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş gelse güzel olur :) dualarım her zaman evlat isteyen herkese kuzumİyi olmanıza sevindim zuzum belli oldu mu cinsiyeti. Ben biraz kafamı dağıttım kendimle ilgilendim kilo verince çok sarktı kol gerdirme operasyonu oldum iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?