- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.941
KuZum yumurtlamak gününü kaçırdık yaaa o zamanlar hiç ilişki olmadı Geçen ay olmadığına çok emindim o kasık ağrısını tarif edemem sana oturduğum yerden sürekli sağ kasığım böyle deliniyor ayağıma vuruyordu çok şükür ara sıra yine zonkluyor ama o ağrı Yok. Bu ay solda ağrı hissettim zaten aha dedim soldan yumurtluyorum zaten doktor sağda pco görüntüsü var sol normal dedi. Cuma yumurtladığıma yüzde yüz Emin’im bizim ilişki yumurtlamadan 6 gün önce 5 gün önce ve 2 gün önce oldu en önemli günde olmadı buradan olur mu çocuk bilmiyorum şimdi belimde ağrı var göğüs uçlarım böyle sanki hafiften dolgunlaşıylr sanki kan gidiyor gibi hissediyorum çok hafif ağrım var sabah yine akıntım vardı afedersin vajina giriş tarafında ıslaklık şimdi biraz daha kuruyum çok şükür :) normalde ihtimal vermiyorum ama gönlümden geçen sanki var ve kız olacak gibi hissediyorum içim öyle diyor. Olmazsa üzülmem. Geçen ay yıkılmıştım ama bu ay böyle bir kabullenmişlik Allaha emanet hissi var huzurlu hissediyorum bilmiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHemen yazarım kuzum :))) bu söylediklerin hamilelik belirtisi kuzum benimde öyle olmuştu yumurtlamadan hemen sonra kaşıklarda hafif hafif ağrı göğüslerde dolgunluk ve akıntı vardı ayyy hadi inşallah bu ay var sanki bişeyler :)))
Aaa sendeki hamilesin aa hayirli olsunn konuştuğumuzda deilsinn sanirim cok sevindim masallah darisi biseeKıızzzz sen nerelerdesin bu gittin bi daha yoksun :)) 5 haftalık hamileyim kuzum çok şükür darısı isteyen herkesi başına olsun :) sen neler yapıyorsun?
sende sagol canim benimm :) ayyy yarin da benim adet gunumm bakalim nolcakGenc_evli MinnakPortakal esmerim53 sagolun kızlar çok moral oluyorsunuz gerçekten :) darisi isteyen herkese olsun inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdun minik tatli bebeklerle inşallah
Hayırlı olsun canım sen bebişini yenimi öğrendin gecen ay beklemedeydinnsanirimGenc_evli MinnakPortakal esmerim53 sagolun kızlar çok moral oluyorsunuz gerçekten :) darisi isteyen herkese olsun inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdun minik tatli bebeklerle inşallah
Kasıklarim ayni ya dolu dolu agriyor belim de fena bklm perşembe günü gidicem doktoraFit mutlu anne kız senin ağrı sızılar ne alemde doktora gittin mi naptın?
Kasıklarim ayni ya dolu dolu agriyor belim de fena bklm perşembe günü gidicem doktora
Bnm bazen sol kasigimda bazen ikisinde de sızlıyor gibi adet zamaninda vajinal kısmın hafiften sizlar ya oyle belimin tam ortasi kopacak sanki felaket ağrıyor yatakta yatamiyorum düzgün donup duruyorum sabahlari midem hic bisey almiyor bulaniyor folik asit yapiyor belki bana bilmiorum halsizlik ayni devam bacaklarım falan hasta olursun da agriyor gibi olur ya halszlik oyle bilmiorum ya kimyasaldan dolayi bu ay cok halsizim zor geciyor ya da biraey varCanım valla anlamadım. Bel ağrısı bende de var. Ara ara sanki regl olacakmış gibi ağrım oluyor. Geçen ay doktor yumurtan çatlamamış dediğinde özellikle sağ kasığımda ağrı vardı. Nasıl biliyor Musun böyle vzzzzz vzzzzz gibi sanki böyle minik elektrik veriyorlar gibi sızlıyordu ve bacağıma vuruyordu yani yattığım yerde bacak ağrısı ve o sızıyı hiç unutmuyorum. Ve o ağrı böyle kasığımın dış tarafında köşedeydi. Bu ay çok şükür ağrım Yok öyle ara ara vajinal ağrım oluyor rahim ağrısı mı desem öyle bişey ve sol kasığımda bir doluluk hissediyorum ama ara ara sürekli değil.
KuZum sen bir doktora görün bence önemli bir şey olmasın. Ben uzun süre doktora gitmeyi düşünmüyorumBnm bazen sol kasigimda bazen ikisinde de sızlıyor gibi adet zamaninda vajinal kısmın hafiften sizlar ya oyle belimin tam ortasi kopacak sanki felaket ağrıyor yatakta yatamiyorum düzgün donup duruyorum sabahlari midem hic bisey almiyor bulaniyor folik asit yapiyor belki bana bilmiorum halsizlik ayni devam bacaklarım falan hasta olursun da agriyor gibi olur ya halszlik oyle bilmiorum ya kimyasaldan dolayi bu ay cok halsizim zor geciyor ya da biraey var
Gidicem cnm bklm ins persembeKuZum sen bir doktora görün bence önemli bir şey olmasın. Ben uzun süre doktora gitmeyi düşünmüyorum
Rüyamda kontrole gidiyordm alttan muayene ediyor kan tahlili yapior 10.5 çıkıyor degerimKuZum sen bir doktora görün bence önemli bir şey olmasın. Ben uzun süre doktora gitmeyi düşünmüyorum
Test yapmadin mi bidaha?sende sagol canim benimm :) ayyy yarin da benim adet gunumm bakalim nolcak
Çok teşekkür ederim. Öyle sayılırHayırlı olsun canım sen bebişini yenimi öğrendin gecen ay beklemedeydinnsanirim
KuZum ne bu acele senin de bir çociğin yok mu :) dur bakalım bir tane olduğuna göre diğeri de olur elbet :) stres yapma boşuna neden stres yapıyorsun rabbim başka sıkıntı vermesin. Çılgın seniii rahat bırak kendini darlama kendini bu kadar :)Rüyamda kontrole gidiyordm alttan muayene ediyor kan tahlili yapior 10.5 çıkıyor degerimpsikolojim bozuldu iyice ruyalarimda bile sacma seyler goruyom
yok canim gunumun gecmesini beklicemTest yapmadin mi bidaha?
Aslında en iyisi vallayok canim gunumun gecmesini beklicem
Tekrar geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah. Çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese versin. Ne kadar korunma verdi doktor ?Kizlar bugun dikislerim alindi dis gebelik oldugunu ogreneli tam 1 ay oldu ve sonunda bitti. Cok fazla giremedim buraya.Kurumus-Maskara canim senin testi gordum cok sevindim hayirli olsun cok fazla konusulmus digerlerini okuyamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?