- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.941
KuZum yumurtlamak gününü kaçırdık yaaa o zamanlar hiç ilişki olmadı Geçen ay olmadığına çok emindim o kasık ağrısını tarif edemem sana oturduğum yerden sürekli sağ kasığım böyle deliniyor ayağıma vuruyordu çok şükür ara sıra yine zonkluyor ama o ağrı Yok. Bu ay solda ağrı hissettim zaten aha dedim soldan yumurtluyorum zaten doktor sağda pco görüntüsü var sol normal dedi. Cuma yumurtladığıma yüzde yüz Emin’im bizim ilişki yumurtlamadan 6 gün önce 5 gün önce ve 2 gün önce oldu en önemli günde olmadı buradan olur mu çocuk bilmiyorum şimdi belimde ağrı var göğüs uçlarım böyle sanki hafiften dolgunlaşıylr sanki kan gidiyor gibi hissediyorum çok hafif ağrım var sabah yine akıntım vardı afedersin vajina giriş tarafında ıslaklık şimdi biraz daha kuruyum çok şükür :) normalde ihtimal vermiyorum ama gönlümden geçen sanki var ve kız olacak gibi hissediyorum içim öyle diyor. Olmazsa üzülmem. Geçen ay yıkılmıştım ama bu ay böyle bir kabullenmişlik Allaha emanet hissi var huzurlu hissediyorum bilmiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHemen yazarım kuzum :))) bu söylediklerin hamilelik belirtisi kuzum benimde öyle olmuştu yumurtlamadan hemen sonra kaşıklarda hafif hafif ağrı göğüslerde dolgunluk ve akıntı vardı ayyy hadi inşallah bu ay var sanki bişeyler :)))