- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.641
Laboquik en iyi marka ve alanlr n11de sipariş verms.
Dilerim almamıza gerek kalmaz ama almam gerekirse ben de ondan alırım artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquik en iyi marka ve alanlr n11de sipariş verms.
Biz üzgün olduğumuz için onlar hem bebeğe hem bize üzüldüler cnm. Bazen diyorum ki o kadar ağlarken söylenirken bu adam taşmıydı duvarmıydı biraz olsun içime atsaydım keşke diye ama kendime geldikten sonra farkettim çok geç oldu hayat arkadaşımız sonuçta ne bilim kafam karman çormanEsimde cok etkilenmis bu durumdan yeni farkediyorum herseyi unutuyor bugun markete giderken 2 3 kere yanlis yola girdi is yerinde de bisey almak icin gidiyormus ne alacagini unutup geri geliyormus
Dollenirken mi bilmiyorum ama oyle bisey oldu banaBebek döllenirken altına işemiş gibi su senden mi gelmişti canım Naberr
Doğru hatırlıyormuşum banada öyle oldu cnm hatta diğer topikte yazmıştım sen misin emin olmak istedim. Dün aklıma geldi acaba diyorum o su geldiği için mi sağlıksız gebelik geçirdikDollenirken mi bilmiyorum ama oyle bisey oldu bana
Bilmiyorum ki canim sende mi dis gebelik oldu dusuk mu olduDoğru hatırlıyormuşum banada öyle oldu cnm hatta diğer topikte yazmıştım sen misin emin olmak istedim. Dün aklıma geldi acaba diyorum o su geldiği için mi sağlıksız gebelik geçirdik
Kalbi atmadı cnm 5+5 te gelişimi durmuş kalbide atmıyordu düşük diyorlar kendi düşmedi kürtajla aldılarBilmiyorum ki canim sende mi dis gebelik oldu dusuk mu oldu
Kurtajla kurtulmussun sen canim herseyin tam duruyor en azindan ben bir tupten oldum digeri saglam mi onu da bilmiyorum o da saglam degilse tek cozum tup bebek kaliyor.Kalbi atmadı cnm 5+5 te gelişimi durmuş kalbide atmıyordu düşük diyorlar kendi düşmedi kürtajla aldılar
İnşallah sağlamdır dikkat et kendine cnm çok çok geçmiş olsun sana birşey olmamış şükürKurtajla kurtulmussun sen canim herseyin tam duruyor en azindan ben bir tupten oldum digeri saglam mi onu da bilmiyorum o da saglam degilse tek cozum tup bebek kaliyor.
Canim çok çok gecmis olsun tekrar bizim şer gördüğümüz herşeyde bi hayır vardır emin ol Rabbim sana şu an bunları yasattysa ins çok daha büyük mukafatlar verecektir sen içini ferah tut Rabbim ol dedi mi neler oluyor kendini eksik hissetmene hic te gerek yok biliyorum zor bi durum ama Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş oyle düşün ins güzel günler yakın kendini bi an önce toparlamani umuyorum :-*Sagol canim bende biliyorum aslinda öyle olmadığını ama iste hormonlar bu yasadiklarim bebek dussun diye verdikleri kemoterapi ilaci kirpiklerimin sacimin dokulmesi ameliyat olunca birden baslayan lohusalik sureci derken boyle oldum galiba
Bedenen cabuk iyilesirim de ruhen biraz zaman alacak sanırımCanim çok çok gecmis olsun tekrar bizim şer gördüğümüz herşeyde bi hayır vardır emin ol Rabbim sana şu an bunları yasattysa ins çok daha büyük mukafatlar verecektir sen içini ferah tut Rabbim ol dedi mi neler oluyor kendini eksik hissetmene hic te gerek yok biliyorum zor bi durum ama Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş oyle düşün ins güzel günler yakın kendini bi an önce toparlamani umuyorum :-*
Canım zor bi durum kabul ediyorum ama ins atlaticaksin kendini dinleme sürekli yaşanması gerekiyormus yaşandı ileriye bak ins şükür ki çok büyük bi saglik problemin yok..Bedenen cabuk iyilesirim de ruhen biraz zaman alacak sanırım
Geçmiş olsun. zor zamanlar... Rabbime sığın arkadaşım. :*Bedenen cabuk iyilesirim de ruhen biraz zaman alacak sanırım
Amiinnnn kuzum amiinn Allah razı olsun inşallah benimde dualarım sizinle Allahım hayırlısı zamanda hayırlı evlat nasip etsin tatlımNe güzel anlatmışsın zuzum benim ya çok duygulandım annelik evham tüm duygular daha görmeden başlıyor bitanem Rabbim yüzüne baksın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar günaydın. NasilsiniZ? Beni geçin 2-3 gün çünkü var mi yok mu belli değil. Sizi konuşalım bir kaç gün sadece
Aaa deme kız öyle. Hic test yapmadin mi?Günaydın son 1 gün karnım ağrımaya başladı benim bu ay da olmadı sanırım
Aaa deme kız öyle. Hic test yapmadin mi?
Günaydın canım benim olur inşallah gönlünü ferah tutKizlar günaydın. NasilsiniZ? Beni geçin 2-3 gün çünkü var mi yok mu belli değil. Sizi konuşalım bir kaç gün sadece
Günaydın canıım, koyduğun son testte ben de bi silik çizgi gördüm gibi ama inşallah yanılmıyoruzdur, varsa hayırlısı ile ilerlesin yoksa da inşallah zamanı vardır diyelim artık şu beyinlerimizi bi rahat bırakalımKizlar günaydın. NasilsiniZ? Beni geçin 2-3 gün çünkü var mi yok mu belli değil. Sizi konuşalım bir kaç gün sadece