- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
benim ilk gebeligim bufalo gibydi cok sistim karnim bayagi buyuktu v e kizdi bebgimteşekkür ederim canım keseyi göremedik çok küçükmüş daha
ikizde böylemi olur acaba hiç bilmiyorum
dediğin gibi belkide ikinci bebek olduğu için böyledir
ee normaldede biraz göbeğim vardı kaydirigubbakcemile3
bu arada faydalı bilgiler eklemişsin teşekkürler
benim ilk gebeligim bufalo gibydi cok sistim karnim bayagi buyuktu v e kizdi bebgim
ikinci ucundu bebklerim de karnim yoktu doguram millet aaa hamilemisin diyordu yani karnim kucukdu her ikiside erkektiiiii:roflol:degisebiliyor yaniii canim olsun saglikli olsun da bakalimmm
bende Allahıma çok şükür bu sayfadayım artık inanamıyorum:)
herkese günaydın kızlar
AYYYY hadi gozun aydin gulum yaaa masallahhhhhhhbende Allahıma çok şükür bu sayfadayım artık inanamıyorum:)
herkese günaydın kızlar
yok be gulum calistikda a olmadiiiii yawwwwwww n edelim geecek gunu bkliyorum bennn kim bilir ne zaman nasip sizlerle vunuyorum kizz szleri duydukca kendim gibi seviniyorumm cokkk guzel yaaabenimde oğlumda öyleydi hiç büyümedi kanım 5-6 aya kadar
hee inşallah öyledir canım kız çok istiyorum çünki
hayırlısı olsun artık dediğin gibi sağlıklı olsunda ciinsiyet çokta önemli değil
bu arada gözden kaçırmışım 4.yemi hamilesin
hay maşallah tebrik ediyorum seni
AYYYY hadi gozun aydin gulum yaaa masallahhhhhhh
yok be gulum calistikda a olmadiiiii yawwwwwww n edelim geecek gunu bkliyorum bennn kim bilir ne zaman nasip sizlerle vunuyorum kizz szleri duydukca kendim gibi seviniyorumm cokkk guzel yaaaŞeniz
ayy canim gecmis olsun yaaaaa Allah birdaha yasatmasin gulummmmmmslm arkadaşlar malesef gebeliğim düşükle sonuçlandı,tek tesellim hamileliğimin ilerleyen safhalarında değil daha başında olması.diğer tüm arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum....kendimi toparlayıp en kısa zamanda aranıza tekrar hamiş olarak dönücem.:kedi:
insallah kiz sizi yanliz birakmiycam sonuna kadar yaninizda olucam bebelerin sanal teyzesiyim ben kabul edersenizzzzkusura bakma canım yanlış anlamışım
çok tatlısın Allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin güzel haberini paylaş bizimle inan tüm kalbimle diliyorum bunuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan