- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
ah canim benim gecmis olsunnnnn aan dikkt et usutme kendiniiii simdi sen hassas donemdesin hemen hasta olursun bir daha yasamaman dilegimlezaten bulantim cok fenaydi butun kemiklerim sizliyor ustune nezle oldum ustune idrar yollari enfeksiyonu varmis 2 gundur hastanede yatiyorumölumu gördüm resmen :S ne su ne yemek damarlarim kurudu
canim benim % 60 hamilesin insallahhhmerhaba,
ben de test yapıyorum 3 gündür, ama ikinci çizgi hep silik çıkıyor... daha önce de böyle olduğunda kanamam başlamıştı.. beklemedeyim ben de şimdi..
sizin idrar testlerinizde ikinci çizgileriniz nasıl çıktı?
selam canım buldum seni....:)
canım beta hcg 450 iken bile testim silik çıkmıştı.
inşallah güzel haberler vercen bize. aslında beklemesen kan tahlili yaptırsan bilmiyorumkismile
yok canim degisme zar zurt soru sor istemezler yaz kagida aklina geldikce sen kontrole gidincede sor böylesi daha iyiarkadaşlar bugün kontrolüm vardı ilkkez ultrasonda gördük (alttan) :) ultrason resmini verdi doktorum. 2hafta sonra tekrar gelin güzel gidiyor herşey dedi. herhalde kalp atışını duyacagız 2 hafta sonra. ama doktorum cep telini vermiyor. size nasıl ulaşabilirim dedim acil bişey olurda gelirseniz haber verirler bana dedi ama aklıma bi soru gelince aramak istyrm çogu arkadaşımda doktorunun teli var benim gb alamayan var mı? ne yapmalıyım degiştirmeli miyim ?
leblebi ye ve bide cubuk kraker ye canim bastirir icinikusma haplari fayda etmiyor ne yesem gecer bulantilarim
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.tam tamına 6+5 günlük hamişim.şimdilik sabahları bulantım oluyo,birde kasık ağrılarım oluyo.perşembe günü doktoruma gidicem bakalım o neler diyecek.güzel allahım herkese nasip etsin....
gözün aydın canım benımmmm korkma canım benım bırsey ol maz bılerek ıcmememısın ılk üc ay ıcerısınde bırsey olmazarkadaşlar merhaba,ben de bugun test yaptım çift çizgi bakalım
ama çpk endişeliyim 2 3 gün öncesinde çok çok üzgün olduğum bi anda bir aptallık yaptım depresyon ilacı aldım uyku yapsın diye.ne yapacagım ben şimdi ne olur acaba cok korkuyorum
canım sefeatcın olsun senın canım benımmm ınsallah kısa zamanda yıne kevursun bır melege dahaallah hayırlı hamilelik ve hayırlı doğum gerçekleştirsin.ben bebeğimi 1 hafta önce 3 aylıkken kalp durması sonucu kaybettim.bulantıların ve kasık ağrılarının olması çok normal.biraz acı verici ama muhteşem bir duygu.sana tavsiyem kendine çok dikkat et.ağır işler yapma.mide bulantına çubuk kraker birebir.hayırlı sonuçlarını bekliyoruz.
cok guzel canım gozun aydın olsunnnnn canım benım keseyı falan gordunmu cıft bebk falan olmasın bu bıde ılk hamıslık gıbı olmaz ıkınıcı bıraz buyuk olur canımmerhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu:teytey:
16 -17 günlükmüş
bir tanede oğlum var 6 yaşında :asigim:
Bişey soracam inanılmaz şekilde göbeğim büyüdü bu kadar kısa sürede nasıl olur anlamış değilim ve karnımda rahatsızlık hissi var oğlumda 5 aya kadar göbeğim bile belli olmuyordu doğru dürüst
böyle bişey yaşayan varmı merak ediyorum
sahraoğuz hemen panik olma inş bişey olmaz bilmeden içmişsin biçok arkadaşım var öyle ne antibiyotikler ne ilaçlar içtiler sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler
allahın izniyle senin bebeğinede birşey olmaz inş canım:teselli:
Allah hayırlı hamilelik ve hayırlı doğum gerçekleştirsin.ben bebeğimi 1 hafta önce 3 aylıkken kalp durması sonucu kaybettim.bulantıların ve kasık ağrılarının olması çok normal.biraz acı verici ama muhteşem bir duygu.Sana tavsiyem kendine çok dikkat et.ağır işler yapma.mide bulantına çubuk kraker birebir.hayırlı sonuçlarını bekliyoruz.
teşekkür ederim canım.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.sende üzme kendini.umarım en kısa zamanda meleğine veya keleğine kavuşursun.haberlerini bekliyorum...
Ceninin konjenital kusurları olup olmadığını belirlemek için yapılan testler, özellikle 35 yaşın üzerindeki kadınlar için giderek daha fazla kullanılmaktadır.kalp atışını duyduktan sonra hangi testler ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı? birde ne yemege özen göstermeliyiz öneriler var mı?