• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay çok saçma sapan bir adet yaşıyorum bugün 3. gün olacak. ilk gün gündüz pembe uzayan akıntıyla geldi akşam çok açık kahverengi olarak geldi ve o akşam ağzıma bir gram yiyecek koyamadım devamlı heran çıkaracak gibi oldum kasıklarım normal adet ağrısı değilde batmalar vardı. dün yani ikinci gün normal kırmızı rengine döndü ağrı kesici aldım düğüne gidicem diye ve bugün 3. gün belim hala aynı kopacak gibi ağrıyor hiç geçmedi sabah sol kasığım sızlayıp duruyordu, miğdemde hala çok hassas. normalde adetten 5 gün önce göğüslerim şişer acırdı ama bu ay olmadı. kistmi var acaba desem daha yeni gittim doktora yumurtlamadan iki gün önce yani. hiç yaşadığım şeyler değil. sizlerdede oluyormu bu tür şeyler bi fikriniz varmı acaba tekrar doktora gitmelimiyim :işsiz:

Yunurtlama hesaplama nasl yapılıyor bilen barsa yazsın hergün mü yapmak lazm gün aşırımı

Bu konuya hiç yazmadım amaa hep konuşmaları okuyup takip ettim cumartesi hamile olduğumu öğrendim hepinizi çok seviyorum sevincimi paylaşmak istedim sadece 😂😍😍😍❣❣❣❣🙏🙏🙏🙏
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün :halay:

Yunurtlama hesaplama nasl yapılıyor bilen barsa yazsın hergün mü yapmak lazm gün aşırımı
yumurtlama tarihi kişiden kişiye değişebiliyor canım. ovulasyon testi al istersen adetin bittikten sonra başla yapmaya testte çift çizgi gördüğünde o günü değerlendir sonraki günleride değerlendir testide hergün yap testteki T çizgisi silik çıkıncaya kadar hatta silik çıktığındada değerlendir zaten yumurta o zaman çatlıyor.Ama yok ben ovulayon testi kullanmak istemiyorum diyorsan adetten sonra 10. günden itibaren bir gün arayla 20. güne kadar değerlendirin. hergünde değerlendirebilirsiniz ama bir gün arayla öneriyor doktorlar hergün olunca sperm kalitesi düşüyormuş. benim bildiklerim bu kadar inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Selam kızlar bende 4 ekimde yumurtlama gördüm yumurtlamadan beri göğüslerim çok hassas sert büyük ihtimalle psikolojik diye düşünüyorum ama hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum bundan 1.5 yıl önce düşük yaptım neredeyse 1 yıldır korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım demek ki vakti zamanı var diye bekliyorum

Yumrutalama günü kişiden kişiye değişir bence en güzeli Ovulasyon testi ile takip etmeniz eğer adetleriniz düzenli ise kaç günde bir adet oluyorsanız örneğin 35 günde bir adet oluyorsunuz diyelim 35-14=21 21.gün sizin yumurtlama gününüzdür bugünden 3 4 önce değerlendirmeye başlayabilirsiniz ama en güvenilir yöntem kesinlikle Ovulasyon testi

Bu konuya hiç yazmadım amaa hep konuşmaları okuyup takip ettim cumartesi hamile olduğumu öğrendim hepinizi çok seviyorum sevincimi paylaşmak istedim sadece 😂😍😍😍❣❣❣❣🙏🙏🙏🙏

Maşallah ya ne güzel 💕 sağlıkla büyüsün Rabbim bize de nasib etsin inşallah 🙏 ne kadar süredir istiyordun canım

Benim bat 23ü..hayırlısı bakalim.Çokta kasmadim önemli günlerin hepsini değerlendiremedik bakalım.İnsallah olursa da bu sefer sağlıklı olsun tek dileğim o😞

Kızlar hamile olup adet görme konusunda ne düşünüyorsunuz. Benim kayınvalidem doğuma kadar adeti düzenli gelmiş. Adetleri düzenli geldiği için hamile olduğunu bilememiş 5. aya kadar. Açıkçası öyle bişey olması kötü değilmi bilmeden ilaç kullanabilir insan :KK16:

Back