- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Öyle canım Allah hamiş olanlara sağliklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallahHakkında hayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım Allah hamiş olanlara sağliklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallahHakkında hayırlısı canım
Amin canımÖyle canım Allah hamiş olanlara sağliklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah
Olur olur 37 ne ki hayatın baharı bizim de 1 yıl oldu artıkAynen canım ama artık 1 bucuk senedir her ay bekle hevesim kaçtı artık şu saatten sonra olsada heyecanim bitti zaten yaşim 37 olmasada olur napiyim kismet degilmiş
Kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum ben Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallahOlur olur 37 ne ki hayatın baharı bizim de 1 yıl oldu artık
Deme öyle deme aminn canım inşallahKendimi 60 yaşında gibi hissediyorum ben Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım senin bugün adet günün değilmiDeme öyle deme aminn canım inşallah
Keşke olsa 23ü canımCanım senin bugün adet günün değilmi
he benim aklımda 13 kalmış ben daha kurtulamadım zaten normalde standart 3 günde biten adet bugün 4. gün hala yoğun bi şekilde geliyor derdi ne anlamadım bu ayKeşke olsa 23ü canım
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsünBu konuya hiç yazmadım amaa hep konuşmaları okuyup takip ettim cumartesi hamile olduğumu öğrendim hepinizi çok seviyorum sevincimi paylaşmak istedim sadece ❣❣❣❣
yumurtlama tarihi kişiden kişiye değişebiliyor canım. ovulasyon testi al istersen adetin bittikten sonra başla yapmaya testte çift çizgi gördüğünde o günü değerlendir sonraki günleride değerlendir testide hergün yap testteki T çizgisi silik çıkıncaya kadar hatta silik çıktığındada değerlendir zaten yumurta o zaman çatlıyor.Ama yok ben ovulayon testi kullanmak istemiyorum diyorsan adetten sonra 10. günden itibaren bir gün arayla 20. güne kadar değerlendirin. hergünde değerlendirebilirsiniz ama bir gün arayla öneriyor doktorlar hergün olunca sperm kalitesi düşüyormuş. benim bildiklerim bu kadar inşallah yardımcı olabilmişimdir.Yunurtlama hesaplama nasl yapılıyor bilen barsa yazsın hergün mü yapmak lazm gün aşırımı
Ne güzel maşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu konuya hiç yazmadım amaa hep konuşmaları okuyup takip ettim cumartesi hamile olduğumu öğrendim hepinizi çok seviyorum sevincimi paylaşmak istedim sadece ❣❣❣❣
Yumrutalama günü kişiden kişiye değişir bence en güzeli Ovulasyon testi ile takip etmeniz eğer adetleriniz düzenli ise kaç günde bir adet oluyorsanız örneğin 35 günde bir adet oluyorsunuz diyelim 35-14=21 21.gün sizin yumurtlama gününüzdür bugünden 3 4 önce değerlendirmeye başlayabilirsiniz ama en güvenilir yöntem kesinlikle Ovulasyon testiYunurtlama hesaplama nasl yapılıyor bilen barsa yazsın hergün mü yapmak lazm gün aşırımı
Bu konuya hiç yazmadım amaa hep konuşmaları okuyup takip ettim cumartesi hamile olduğumu öğrendim hepinizi çok seviyorum sevincimi paylaşmak istedim sadece ❣❣❣❣
Teşekkür ederimmmm ❣❣Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün