• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Aynen bende test yapmaya cesaret edemiyorum. Çok yapmak istiyorum ama hüsran olmasın diye yapmak istemiyorum. İnşallah adet olmayız 9 ay boyunca da bebeklerimizi kucaklarimiza alırız.
İnşallah her ay hüsran bu ay evlilik yıldönümümüz en güzel hediye olur:KK45: siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz

İnşallah her ay hüsran bu ay evlilik yıldönümümüz en güzel hediye olur:KK45: siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz

İnşallah canım. Size güzel bir evlilik hediyesi bize de evimizin neşesi olur. Biz 1 buçuk yıldan beri istiyoruz ama malesef olmadı. İnşallah bu ay olur da bende bebeğimi kucağıma alırım.

• Beğen
Reactions: sub
İnanın ki bilmiyorum. Ama etrafımdakilerin ve dr.ların tek birleştikleri nokta var ki adet sonrası en erken 3 gün önce net sonuç.
Pardon adet sonrası en erken 3 gün geçmeli en doğru sonuç için.

• Beğen
Kızlar benim midem yanıyo üç gündür ne yesem midem yanıyor boğazıma kadar. Kusasim geliyo hep. Başım ağırıyor 1 haftadır ara ara. Belim de ağırıyor ama bazen çok değil. Sabah çok şiddetli ağırdı. Simdi ağrım yok. Bir de göğüslerde hafif bir sizi var bazen olmuyo bazen de oluyo bende anlamadım. Yumurtlama günümden beri akintim devam ediyo. Beyaz şeffaf kokusuz şekilde. Belirti mi sizce değil mi bu ay olsun artik. 1. Buçuk senedir bekliyorum. Umarım bu ay umutlarimiz boşa çıkmaz.

Kızlar benim midem yanıyo üç gündür ne yesem midem yanıyor boğazıma kadar. Kusasim geliyo hep. Başım ağırıyor 1 haftadır ara ara. Belim de ağırıyor ama bazen çok değil. Sabah çok şiddetli ağırdı. Simdi ağrım yok. Bir de göğüslerde hafif bir sizi var bazen olmuyo bazen de oluyo bende anlamadım. Yumurtlama günümden beri akintim devam ediyo. Beyaz şeffaf kokusuz şekilde. Belirti mi sizce değil mi bu ay olsun artik. 1. Buçuk senedir bekliyorum. Umarım bu ay umutlarimiz boşa çıkmaz.
Tabi ki gebelik belirtileri yukarıda saydıklarınız ama yine de umutlanmamak en güzeli. Çünkü mensde de aynı belirtiler var. Ben de saydıklarınızı yaklaşık olarak 10 gündür yaşıyorum. Adet gecikmemi bekliyorum.

• Beğen
hamileler içgüdüsel olarak hissedermiş,gerçekten her hamile hissediyormu acaba hamile kaldığını ?

• Beğen
İnşallah canım. Size güzel bir evlilik hediyesi bize de evimizin neşesi olur. Biz 1 buçuk yıldan beri istiyoruz ama malesef olmadı. İnşallah bu ay olur da bende bebeğimi kucağıma alırım.
İnşallah Rabbim aratmasın göbişlerimşz bu ay dolsun yarım saat once benim sol kasığım da bi sızı başladı adet olacakmışım gibi bacağıma vuruyor stres oldum

• Beğen
İnşallah Rabbim aratmasın göbişlerimşz bu ay dolsun yarım saat once benim sol kasığım da bi sızı başladı adet olacakmışım gibi bacağıma vuruyor stres oldum

Gebelik belirtisi de olabilir canım. Dur daha hemen karartma içini. Stres yapma canim

• Beğen
Tabi ki gebelik belirtileri yukarıda saydıklarınız ama yine de umutlanmamak en güzeli. Çünkü mensde de aynı belirtiler var. Ben de saydıklarınızı yaklaşık olarak 10 gündür yaşıyorum. Adet gecikmemi bekliyorum.

Bende adet gecikmemi bekliyorum 3 gün kaldı. Keske test yapsam hemen pozitifi görsem ama nerdeee.

• Beğen
bence acele etmeyin ben ilkinde 3 gün kala yaptırmıştım ve pozitifti. Şimdi nerdeyse 10 gün kala yaptırdım 4,76 çıktı. Bence bekle.

İki gün sonra tekrar yaptirsaniza iki katına artarsa gebelik vardır zaten. Sen daha çok acele etmissin ya :) sağlıcakla al kucağına. İdrar testi yapsan çıkar mi acaba

• Beğen
İki gün sonra tekrar yaptirsaniza iki katına artarsa gebelik vardır zaten. Sen daha çok acele etmissin ya :) sağlıcakla al kucağına. İdrar testi yapsan çıkar mi acaba
Korkuyorum ya çıkmazsa diye. Adetimin geçmesini bekliyorum bakalım. Haftasonunu atlatırsam Allahın izniyle hamileyimdir diye düşünüyorum.

Korkuyorum ya çıkmazsa diye. Adetimin geçmesini bekliyorum bakalım. Haftasonunu atlatırsam Allahın izniyle hamileyimdir diye düşünüyorum.
korkunun ecele faydası yok canım:)rahat ol biraz olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok.

• Beğen

Hamilesin bence hamile olmasan bile 4 e kadar bhcg hormonu neden artsın. Bence yarın tekrar yaptır göreceksin ki artacak emin ol.

• Beğen
Gebelik belirtisi de olabilir canım. Dur daha hemen karartma içini. Stres yapma canim
Keşke öyle olsa Bat takvimde dün gözüküyordu gecikme ihtimalini düşünüp salıya kadar bekliycem bakalım idrar testine pek güvenmiyorum kan testi en garantisi salı günü yaptırırım artık gelmezse sende pazartesi salı kan testi yaptır bence inşallah yoldadır bebişin

• Beğen
Valla ben her ay hissettiğimi sanıp yanılıyorum daha once hamile kaldıgımdada hiç hissetmemiştim zaten oda dış gebelikti
Bence vücudunu iyi tanımakla da alakalı biraz. Ben ilkini hissetmiştim ovulasyon sonrası. Şimdi de benzer şeyler hissediyorum. Ne çıkar tabi bilemiyorum.

Bence vücudunu iyi tanımakla da alakalı biraz. Ben ilkini hissetmiştim ovulasyon sonrası. Şimdi de benzer şeyler hissediyorum. Ne çıkar tabi bilemiyorum.
Güzel haberler alırsın inşallah çok takılınca insan psikolojik olarak bazen kendini yanıltabiliyor bende olanda bu galiba sadece:KK15:

• Beğen
son 3 gün.. bakalım belirtisiz bir şekilde ilerliyorumm :KK17:

• Beğen
Back