• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Artik bendeki psikolojikmi bilmem kokular duymaya basladim eşim cekirdek yerken resmen eve idrar yapilmis gibi koktu bana eşime sordum cekirdek çiş gibi koktu dedim yok canim daha neler dedi kizlar bu kadar erken koku hassasiyeti olabilirmi ki

Kızlar bende bu ay bi umut bekliyorum eylül 30 yada ekim 1 bat bu seferde hüsran olmaz inşallah 1 yıldır bekliyoruz martta dış gebelik yaşadım korkuyorum tekrar ederse diye de Rabbim kimseye aratmasın

• Beğen
Reactions: sub
Kızlar bende bu ay bi umut bekliyorum eylül 30 yada ekim 1 bat bu seferde hüsran olmaz inşallah 1 yıldır bekliyoruz martta dış gebelik yaşadım korkuyorum tekrar ederse diye de Rabbim kimseye aratmasın

son durumun nedir?

Kizlarrrr son 3 gün haydi bakalım. Test yapsak mi acaba beraber ne dersiniz adet tarihimiz günü tekrar yaparız. Rüyamda gördüm hamileydim rabbim nasip eder inşallah.

karın ağrısı olan varmı adet ağrıları yani,benim belim karnım ağrıyor hafif ama devamlı ara ara orta şiddetli oluyor. başka hiçbişeyim yok, sanırım adet olacağım daha lekede gelmedi ama pazar günü belli olur bakalım. rüyamda bende gördüm birkaçtır buhafta ama Allah hayırlara çıkarsın. erkek çocuğu ne demek bilen varmı rüyada

• Beğen
Insallah bu ay umutlarimiz boş cikmaz canim benim sol tarafima bazen bi sanci giriyo acaba nedenki
Adet ya da gebelik belirtisidr. Benim de BAT 5 ekim. Tüm belirtileri yaşıyorum. 26/09/2015 tarihinde bhcg 4,76 çıktı. Dr. tekrarlayalım dedi. Kısmet bakalımbekliyoruz.

• Beğen
Adet ya da gebelik belirtisidr. Benim de BAT 5 ekim. Tüm belirtileri yaşıyorum. 26/09/2015 tarihinde bhcg 4,76 çıktı. Dr. tekrarlayalım dedi. Kısmet bakalımbekliyoruz.
ne belirtilerin var mesela,bahsedermisin ?

Yoğun bel ve kasık ağrıları, kasıklara iğne batması, yoğun akıntı, iştahsızlık vs..
Bu arada bacaklarımdaki sızlamadan kesinlikle söz etmeliyim ki hiç kesilmeden sızlıyor.

• Beğen
Bu arada bacaklarımdaki sızlamadan kesinlikle söz etmeliyim ki hiç kesilmeden sızlıyor.
ayy aynen yağmuru hissedersinya öyle sızladı hep bacaklarım gerçi yağmurda yağdı üstüne. ama bel karın kasık ağrım var 4-5 gündür hep adet oldum şüphesiyle tuvalette peçete elimde siliyorum hemen,acaba adetmi olucam hamilemiyim. nezormuş yarabbim beklemek ümit etmek Allahım herkesin ümitlerini de karnını da doldursun,bekletmesin Yarabbim.

• Beğen
ayy aynen yağmuru hissedersinya öyle sızladı hep bacaklarım gerçi yağmurda yağdı üstüne. ama bel karın kasık ağrım var 4-5 gündür hep adet oldum şüphesiyle tuvalette peçete elimde siliyorum hemen,acaba adetmi olucam hamilemiyim. nezormuş yarabbim beklemek ümit etmek Allahım herkesin ümitlerini de karnını da doldursun,bekletmesin Yarabbim.
bhcg 4,76 yazmışsınya canım, adete yakın bu artış gösteriyormu acaba yoksa gebelik ihtimalinmi yüksek. hani başka bisebep adet döneminde arttırıyormu bu hormonu merakettim oyüzden soruyorum.

• Beğen
Kizlarrrr son 3 gün haydi bakalım. Test yapsak mi acaba beraber ne dersiniz adet tarihimiz günü tekrar yaparız. Rüyamda gördüm hamileydim rabbim nasip eder inşallah.
Hadi inşallah hayır olsun bende test yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum pazartesiyi bekliycem inşallah kırmızıları görmeyiz

Hadi inşallah hayır olsun bende test yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum pazartesiyi bekliycem inşallah kırmızıları görmeyiz

Aynen bende test yapmaya cesaret edemiyorum. Çok yapmak istiyorum ama hüsran olmasın diye yapmak istemiyorum. İnşallah adet olmayız 9 ay boyunca da bebeklerimizi kucaklarimiza alırız.

bhcg 4,76 yazmışsınya canım, adete yakın bu artış gösteriyormu acaba yoksa gebelik ihtimalinmi yüksek. hani başka bisebep adet döneminde arttırıyormu bu hormonu merakettim oyüzden soruyorum.
İnanın ki bilmiyorum. Ama etrafımdakilerin ve dr.ların tek birleştikleri nokta var ki adet sonrası en erken 3 gün önce net sonuç.

Back