O zaman hala umut var demektir bekleyecez gorcez artik tatlimadetim geçmedi canım ben bi ümit yaptım işte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hala umut var demektir bekleyecez gorcez artik tatlimadetim geçmedi canım ben bi ümit yaptım işte :)
Sizin gecmis adet tarihiniz test yaptinizmi19 gun daha vakit çok kiki,,,, benim Bat 22 ekim,,,,çalışmalara dewam
Aynen canım daha çok bakalm bu ay gelicekmi bebiş :) bekleyip görecezMeraba canim daha senin cok var calismalara devam insallah bu ay gelir bebişin
Kızlar bende bu ay bi umut bekliyorum eylül 30 yada ekim 1 bat bu seferde hüsran olmaz inşallah 1 yıldır bekliyoruz martta dış gebelik yaşadım korkuyorum tekrar ederse diye de Rabbim kimseye aratmasın
Daha gelen giden bişey yok ama olucak gibi geliyor kasık agrım var bekliyorum bütün ay bu ay takmıcam diyorum bat zamanı gelince yine bi stres basıyor sizde varmı bişey?son durumun nedir?
Adet ya da gebelik belirtisidr. Benim de BAT 5 ekim. Tüm belirtileri yaşıyorum. 26/09/2015 tarihinde bhcg 4,76 çıktı. Dr. tekrarlayalım dedi. Kısmet bakalımbekliyoruz.Insallah bu ay umutlarimiz boş cikmaz canim benim sol tarafima bazen bi sanci giriyo acaba nedenki
ne belirtilerin var mesela,bahsedermisin ?Adet ya da gebelik belirtisidr. Benim de BAT 5 ekim. Tüm belirtileri yaşıyorum. 26/09/2015 tarihinde bhcg 4,76 çıktı. Dr. tekrarlayalım dedi. Kısmet bakalımbekliyoruz.
Yoğun bel ve kasık ağrıları, kasıklara iğne batması, yoğun akıntı, iştahsızlık vs..ne belirtilerin var mesela,bahsedermisin ?
ayy aynen yağmuru hissedersinya öyle sızladı hep bacaklarım gerçi yağmurda yağdı üstüne. ama bel karın kasık ağrım var 4-5 gündür hep adet oldum şüphesiyle tuvalette peçete elimde siliyorum hemen,acaba adetmi olucam hamilemiyim. nezormuş yarabbim beklemek ümit etmek Allahım herkesin ümitlerini de karnını da doldursun,bekletmesin Yarabbim.Bu arada bacaklarımdaki sızlamadan kesinlikle söz etmeliyim ki hiç kesilmeden sızlıyor.
bhcg 4,76 yazmışsınya canım, adete yakın bu artış gösteriyormu acaba yoksa gebelik ihtimalinmi yüksek. hani başka bisebep adet döneminde arttırıyormu bu hormonu merakettim oyüzden soruyorum.ayy aynen yağmuru hissedersinya öyle sızladı hep bacaklarım gerçi yağmurda yağdı üstüne. ama bel karın kasık ağrım var 4-5 gündür hep adet oldum şüphesiyle tuvalette peçete elimde siliyorum hemen,acaba adetmi olucam hamilemiyim. nezormuş yarabbim beklemek ümit etmek Allahım herkesin ümitlerini de karnını da doldursun,bekletmesin Yarabbim.
Hadi inşallah hayır olsun bende test yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum pazartesiyi bekliycem inşallah kırmızıları görmeyizKizlarrrr son 3 gün haydi bakalım. Test yapsak mi acaba beraber ne dersiniz adet tarihimiz günü tekrar yaparız. Rüyamda gördüm hamileydim rabbim nasip eder inşallah.
Hadi inşallah hayır olsun bende test yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum pazartesiyi bekliycem inşallah kırmızıları görmeyiz
İnanın ki bilmiyorum. Ama etrafımdakilerin ve dr.ların tek birleştikleri nokta var ki adet sonrası en erken 3 gün önce net sonuç.bhcg 4,76 yazmışsınya canım, adete yakın bu artış gösteriyormu acaba yoksa gebelik ihtimalinmi yüksek. hani başka bisebep adet döneminde arttırıyormu bu hormonu merakettim oyüzden soruyorum.