• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

valla arkadaşlar kaldı 5 gün ama göğüslerimin sızlamasından ve adet gibi bel karın ağrımdan başka bişey yok. birde 2 gün önce tatilden gelirken yolda durduk yemeğin yanına koyan turşuyu acı acı yedim suyunuda içtim bigüzel tansiyonum düşmüş heralde dedim. ertesi gün eve gelince 1 bardak daha turşu suyu içtim,içim istedi. ama sanırım sevdiğim için gebeliğe bağlamıyorum hiç umudum yok çünkü !

Benimde dun canım rus salatası istedi inanır misin şaşırdım kendime normalde pek yemem. Allahım bir an önce kucaklarimizi doldurur inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?

• Beğen
Reactions: sub
Benimde dun canım rus salatası istedi inanır misin şaşırdım kendime normalde pek yemem. Allahım bir an önce kucaklarimizi doldurur inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?
ben normalde de hamile gibi herşeyi canı çeken özenen saçma sapan saatlerde isteyen insan olduğum için bana anormal gelmiyor bu halim ama belkide bebektir :) ben 2 gün öyle oldum sadece canım, adetime 7-8 gün varken yani. ağrım var ama ya 5 günüm kaldı adet belirtisi sanırım

ben normalde de hamile gibi herşeyi canı çeken özenen saçma sapan saatlerde isteyen insan olduğum için bana anormal gelmiyor bu halim ama belkide bebektir :) ben 2 gün öyle oldum sadece canım, adetime 7-8 gün varken yani. ağrım var ama ya 5 günüm kaldı adet belirtisi sanırım

umarım rabbim bizleri fazla bekletmez. Biz de bir buçuk senedir istiyoruz deniyoruz ama iste. 5 gün önceden adet ağrısı olabilir mi ? Benim ağrım yok benim genellikle 1 gün önce baslar karin ağrım adetim sokulene kadar devam eder. Simdilik bir şey yok bakalım. Hayırlısı olsun.

hiçbir belirti yok bende :) gögüslerdeki hassasiyet her ay oluyor zaten... Ben bu aydan ümitli değilim sanırım:KK64:

• Beğen
evet gerisayım 4 gün, ama ağrılarım devam ediyor ve wcye gidince silerken farkediyorum sarı akıntım var krem rengi. bu ne demek şimdi. tam adet günü kanamam gelmiyor benim birkaç gün önceden kahverengi pembe başlıyor lekelenmeye, yani yarın öbürgün belli olur benim diye düşünüyorum

• Beğen
Ayy
valla arkadaşlar kaldı 5 gün ama göğüslerimin sızlamasından ve adet gibi bel karın ağrımdan başka bişey yok. birde 2 gün önce tatilden gelirken yolda durduk yemeğin yanına koyan turşuyu acı acı yedim suyunuda içtim bigüzel tansiyonum düşmüş heralde dedim. ertesi gün eve gelince 1 bardak daha turşu suyu içtim,içim istedi. ama sanırım sevdiğim için gebeliğe bağlamıyorum hiç umudum yok çünkü !
Ayy canim insallah belirtilerin guzel benimde 4 gun kaldi insallah bende bugun hic belirti yok bakalim beklemedeyiz ilerleyen zamanda varsa belirtilerimizi paylasalim olurmu

Bakalm umut etmek istiyorum bende...

• Beğen
19 gun daha vakit çok kiki,,,, benim Bat 22 ekim,,,,çalışmalara dewam:KK49:

• Beğen
Merhaba kızlar bende 1 yıldır istiyorum fakat bi türlü olmadi. Benim bat 3 ekim bekliyorum merakla

• Beğen
Back