ekim ayindan umudu olanlar

bugunde basım döndü ve normaldede cok su içip çok tuvalete giderim ama sanki bu günlerde daha çok gbi allahım psikoljimin oyunumu yoksa bunlar bana yaa
canım benim psikolojik değil bu belirtiler. ya hamilesin ya regl olcan. ikisinde de olabiliyor tansiyon düşüklüğü baş dönmesi falan. belirtiler aynı malesef. inşallah hamilesindir.

canım benim psikolojik değil bu belirtiler. ya hamilesin ya regl olcan. ikisinde de olabiliyor tansiyon düşüklüğü baş dönmesi falan. belirtiler aynı malesef. inşallah hamilesindir.
insallah ya gene kırmızı görmek istemiyorum

Biz de Ekimin başında korunmayı bıraktık. daha ilk deneme yani. Bir yılı geçkindir uğraşanlar var Allah önce onların yüzünü güldürsün sırada da bizim... Hepimiz için hayırlısı olsun.

hepimiz için hayırlısı olsun :) sen doktora gidip kan, hormon testlerini falan yaptırdın mı?

hepimiz için hayırlısı olsun :) sen doktora gidip kan, hormon testlerini falan yaptırdın mı?
birkaç ay önce adetim gecikince doktora gitmiştim orda kanda bhcg yanında birkaç parametre de bakıldı ama ne bakıldı hatırlamıyorum. bir problem yok dedi doktor. folik asit verdi. onu kullanıyorum. tekrar doktora gitmek için hamile kalmayı bekliyorum.

Reactions: sub
bende 13 yıllık evliyim. 12 yaşında kızım var Allahın izniyle. yaş geçti gidiyor. bir an önce Rabbimin izniyle bebek sahibi olmak istiyorum. inşallah yüce mevlam hepimize nasip eder..

biz eşimle beraber gittik 2 ay önce bütün hormon,kan, toxoplazma, kızamıkçık testlerini yaptırdım, smear yapıldı ve en son doktorum 30 yaşından sonra (ben 32 yaşındayım) hpv'ye bakılması gerek dedi ona da baktırdım. ikimizde de bir problem gözükmüyor. Bana da planladığın gebelik tarihinden 2-3 ay önce folik asit kullan dedi ama ben daha başlamadım. Bu akşam alıp kullanmaya başlicam bende. Sana hangi folik asiti yazdı?

ben de 32 yaşındayım ben de hpv baktırayım bana bişi demedi hiç bir doktor yaa. internetten kayıtlara bi bakıcam ne bakılmış bana. neyse son gittiğim doktor folik 1 kullan dedi. günlük 400 mikro gram yani 1 tablet. folik asit eksikliği yoksa bu yeterli.

genelde folik 1'i öneriyor doktorlar heralde bana isim yazmadı ama bende ondan alıp kullanayım bari... Bundan sonra da hamile kalırsam giderim doktora. Çünkü hastaneden içeriye adım attın mı 1 ay çıkamıyosun. yok şu test yok bunun sonucu falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…