• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Merhaba arkadaslar allahim gonlunuzdekini nasip etsin en kisa zamanda insss. Yani sira benimkinide
25 yasindayim eger hamileysem 4 hamileligim ama 2 bebegim olacakk
sat 16 eylul
bat 12 ekim
Batin ikinci gunu kahverengi lekem geldi
batten 5 gun once kan testi 0.76 cikti
ama testlerde neagtif cikti bat tarihimde ins hamileyimdir

Meraba iliski yasandiginda adetin kacinci gunuydu son adet tarihin ne zamandi bunlari yaz canim ona gore bi cevap verelim
ilşki yasadıgımda adetime 5 gun vardı 35 gunde bi adet oluyorum canım. suan ilaca baslattı doktor trasual mı ne.. adetimi getrmek için. geç yumurtlama yapmıssın dedi. bu bebek dusunmek için problemmi :(

Canım bat21 ekim tam bir hafta var.Bende bağırsak spazmı var son 3 aydır oda inanılmaz mide bulantısı yapıyor,hamileliğe yoramıyorum o yüzden.Geçtiğimiz aylarda göğüslerim şişerdi hatta o bile yok :))
Rahimimde o kadar çok ağrım vardıki kesin bende bir sorun var dedim kadın doğuma gittim 1hafta önce Dr ne iltihap nede herhangi bişey yok bağırsakların çok fena dedi.Hayırlısı tabi kırmızıları görmeden umut kesilmiyor.Senin bat ne zaman canım varmı belirtiler.
Canim benim bu ayin 4 ydu erken adet oldugum icin 29 ekimi bekliyorum bu ay kendime takviyeler yaptim yumurta tembelligi var bende coerotu bal ve ari sutu kullaniyorum ama gercekten faydasini hissettim kasiklarim cok agridi bide yumurta akintim cok oldu ama insallah kist olmadan catlamistir calismalari baya yogunlastirdim artik beklemek kaliyo yuce yaradan ol derse olcak insallah bu bebisler zaten hic ummadigin zamanda geliyo belki seninkide yoldadir kimbilir bu topik ugurlu geldi hepimize insallah sanada banada ugurlu gelir benim oglumda o zaman hic belirti aramadigim icin ne gogus sismesi ne gaz ne agri hic bisey yoktu sadece adet tarihim 3 gun gecince tansiyon dusuklugu yasadim o kadar simdi bekledigimiz icin her belirtiyi yasiyoruz hayirlisi diyelim hepimiz icin

ilşki yasadıgımda adetime 5 gun vardı 35 gunde bi adet oluyorum canım. suan ilaca baslattı doktor trasual mı ne.. adetimi getrmek için. geç yumurtlama yapmıssın dedi. bu bebek dusunmek için problemmi :KK43:
Adetin su an geciktimi canim gebelik testi yapmadan ilaci kullanma bence gec yumurtladiigin icin gec dollenme olabilir biraz daha bekle test yap eger adetin gelmesse icersin ilaci eger hamile degilsen bu durum gebelige engel degil tabikide olabiliyor adet gecikmeleri

Merhaba arkadaslar allahim gonlunuzdekini nasip etsin en kisa zamanda insss. Yani sira benimkinide
25 yasindayim eger hamileysem 4 hamileligim ama 2 bebegim olacakk
sat 16 eylul
bat 12 ekim
Batin ikinci gunu kahverengi lekem geldi
batten 5 gun once kan testi 0.76 cikti
ama testlerde neagtif cikti bat tarihimde ins hamileyimdir
Meraba canim daha adetin gelmediyse hala umut vardir gec dollenme olabilir biraz daha bekle yine test yap haberdar et bizi canim

ilşki yasadıgımda adetime 5 gun vardı 35 gunde bi adet oluyorum canım. suan ilaca baslattı doktor trasual mı ne.. adetimi getrmek için. geç yumurtlama yapmıssın dedi. bu bebek dusunmek için problemmi :KK43:
bence ilacını içme canım benimde aşılamamın yapıldıgı 21. gündü normal adetime 6-7 gün varken yapıldı yumurtalarım anca gelişti normalde bugün adet olmam lazımdı ama geç döllenme oldugu için 1 hafta bekleyip test yapcam inşallah adet olmam sende geç adet olursun geç döllendiyse

Kızlar bugün tekrar olcturdum bu sefer hastane de yaptırdım öğlenden sonra sonucu aldım. 193.9 olmuş haftaya cuma gel keseyi görelim dedi :) rahim kalınlaşmaya başlamış çok iyi dedi. Progesteron sanırım 14 çıktı :) sizce iyi mi ?
Canim degerlerin cok guzel artmis cok sevindim minigin guzel gelisiyo demekki progestan degerin de iyi canim hadi hayirlisi masallah size

Adetin su an geciktimi canim gebelik testi yapmadan ilaci kullanma bence gec yumurtladiigin icin gec dollenme olabilir biraz daha bekle test yap eger adetin gelmesse icersin ilaci eger hamile degilsen bu durum gebelige engel degil tabikide olabiliyor adet gecikmeleri
kan tahlili yaptı bebek yok dedi sonra ilac verdi. ardından gec yumurtlama olmus bu sorun dedi :( her ay böyleyse dedi. yumurta catlamıs ve kalıntıları varmıs onun temizlenmesi gerekiyormus öle dedi doktorum

• Beğen
Reactions: sub
Canim benim bu ayin 4 ydu erken adet oldugum icin 29 ekimi bekliyorum bu ay kendime takviyeler yaptim yumurta tembelligi var bende coerotu bal ve ari sutu kullaniyorum ama gercekten faydasini hissettim kasiklarim cok agridi bide yumurta akintim cok oldu ama insallah kist olmadan catlamistir calismalari baya yogunlastirdim artik beklemek kaliyo yuce yaradan ol derse olcak insallah bu bebisler zaten hic ummadigin zamanda geliyo belki seninkide yoldadir kimbilir bu topik ugurlu geldi hepimize insallah sanada banada ugurlu gelir benim oglumda o zaman hic belirti aramadigim icin ne gogus sismesi ne gaz ne agri hic bisey yoktu sadece adet tarihim 3 gun gecince tansiyon dusuklugu yasadim o kadar simdi bekledigimiz icin her belirtiyi yasiyoruz hayirlisi diyelim hepimiz icin
Canım ne güzel takviyelerde yapmışın belliki yararı olmuş,bu ay inşallah gelir meleğin.Ben bugün dayanamayıp test yaptım yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti çünkü ama tek çizgiyi gördüm. Olsun dedim belki de idrara yansımamıştır henüz :))))

• Beğen
Reactions: sub
Selam canim yeni bir gebelik galiba hayirli olsun belirtilerin oldumu yazarsan bizede bilgi olur
olmuştı burda paylaşmıştım ekim ayından umutluydum gğn gün heyacanla 8ekimi bekledim bu arada eski nickim 10beybisi nick değiştirdim

Canim degerlerin cok guzel artmis cok sevindim minigin guzel gelisiyo demekki progestan degerin de iyi canim hadi hayirlisi masallah size

Sağol canım benim doktor da sende içimi rahatlattiniz :) inşallah keseyi ve bebeği görebilirim :) sağlıcakla alayim kucağıma darısı senin başına inşallah canim

olmuştı burda paylaşmıştım ekim ayından umutluydum gğn gün heyacanla 8ekimi bekledim bu arada eski nickim 10beybisi nick değiştirdim
Masallah sana canim allah tamamina erdirsin ne guzel bu topige yazan cogu kisi hamile kaldi sira bizlerde bebeginin
Canim ne guzel masallah size allah tamamina erdirsin insallah bu topige yazan cogu kisi hamile kaldi sira bizlerde dua edin olurmu bebeginin gelisimini de burda paylasirsin umarim kendine ve bebisine iyi bak canim

kan tahlili yaptı bebek yok dedi sonra ilac verdi. ardından gec yumurtlama olmus bu sorun dedi :KK43: her ay böyleyse dedi. yumurta catlamıs ve kalıntıları varmıs onun temizlenmesi gerekiyormus öle dedi doktorum
Valla canim sen yinede kesin emin ol doktorlar bazen yanilabiliyo tekrar test yap eger hamile olmadigina emin olursan ilaci kullan derim ben

Masallah sana canim allah tamamina erdirsin ne guzel bu topige yazan cogu kisi hamile kaldi sira bizlerde bebeginin

Canim ne guzel masallah size allah tamamina erdirsin insallah bu topige yazan cogu kisi hamile kaldi sira bizlerde dua edin olurmu bebeginin gelisimini de burda paylasirsin umarim kendine ve bebisine iyi bak canim
amin teşekkğr ederim darısı isteyen herkesin başınaa

Merhaba ben de geldim hep umudu olanlardanım. Geçen ay gününden 7gün önce 2gün yoğun olarak kahverengi akıntı geldi. Şu an da 4 gündür sol kasığımda sık sık batma şeklinde olan ağrılar var. Bi de bol çiş bol gaz ve memiş ağrıları. Ve dee 2 gün önce rüyamda doğum yaptım . Allah hepimizin hakkında hayırlısı versin. Hamişleri bol topik olmuş burası bize de dua edin kızlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun yazdım yahuuu..:KK25::KK48:

Back