Canim belirtilerin hamiş belirtileri haydi sende patlat mujdeyi insallah topik hamilelerle doldu ne bereketliymis masallahMerhaba ben de geldim hep umudu olanlardanım. Geçen ay gününden 7gün önce 2gün yoğun olarak kahverengi akıntı geldi. Şu an da 4 gündür sol kasığımda sık sık batma şeklinde olan ağrılar var. Bi de bol çiş bol gaz ve memiş ağrıları. Ve dee 2 gün önce rüyamda doğum yaptım . Allah hepimizin hakkında hayırlısı versin. Hamişleri bol topik olmuş burası bize de dua edin kızlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun yazdım yahuuu..
bnmde adetten iki gün sonra kahverngi akıntım olmuştu ara ara pembe olan 5-6gün sürdüMerhaba ben de geldim hep umudu olanlardanım. Geçen ay gününden 7gün önce 2gün yoğun olarak kahverengi akıntı geldi. Şu an da 4 gündür sol kasığımda sık sık batma şeklinde olan ağrılar var. Bi de bol çiş bol gaz ve memiş ağrıları. Ve dee 2 gün önce rüyamda doğum yaptım . Allah hepimizin hakkında hayırlısı versin. Hamişleri bol topik olmuş burası bize de dua edin kızlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun yazdım yahuuu..
saol kuzum amin inş. bak hikayemi biraz özet geçtim arkadaşaBuldum eski yazini nicini degistirdigin icin tanimadim seni tekrardan hayirli olsun canim
Evet canim okudum cok sevindim seninde gec dollenme olmus heralde kanda bile cikmamis allah seni guldurmus bizede nasip eder insallahsaol kuzum amin inş. bak hikayemi biraz özet geçtim arkadaşa
bnmde adetten iki gün sonra kahverngi akıntım olmuştu ara ara pembe olan 5-6gün sürdü
sonra kasık batmaları başladı (hala devam edio)
sonra gaz var .göğüslerde hasssaslık başladı büyüdüler ağrı yaptılar yeşil damarlar çıktı kasıkta seyşrmeler vardı adetten 4 gün önce test yaptım adet gününden hafif bi çizgi yakaladım falan filan derken sonra adet olucağım gün aadet olacak gibi karın altında ağrı başladı tamam dedim adet oluom ama olmadım iki gün bekledim yok kan verdim idrar testi yaptırdım idrarda negatif kan pazartesi çıktı negatif sonra tekrar bi idrar kan testi gebelik 5. ci gün kesinleşti şuan allaha şükür bebeğimi bekliorum. sende bi kendini izle bakalım ümidini kaybetme
bak o rüyalar var ya çıldırtır adamı
ben kaç gece kabus gördm +18 rüyalar gördm. hamile olabilirsin veya psikolojik te olabilir
Hayırlı olsun canım,sağlıcakla al kucağına.Darısı bizim başımıza..bnmde adetten iki gün sonra kahverngi akıntım olmuştu ara ara pembe olan 5-6gün sürdü
sonra kasık batmaları başladı (hala devam edio)
sonra gaz var .göğüslerde hasssaslık başladı büyüdüler ağrı yaptılar yeşil damarlar çıktı kasıkta seyşrmeler vardı adetten 4 gün önce test yaptım adet gününden hafif bi çizgi yakaladım falan filan derken sonra adet olucağım gün aadet olacak gibi karın altında ağrı başladı tamam dedim adet oluom ama olmadım iki gün bekledim yok kan verdim idrar testi yaptırdım idrarda negatif kan pazartesi çıktı negatif sonra tekrar bi idrar kan testi gebelik 5. ci gün kesinleşti şuan allaha şükür bebeğimi bekliorum. sende bi kendini izle bakalım ümidini kaybetme
bak o rüyalar var ya çıldırtır adamı
ben kaç gece kabus gördm +18 rüyalar gördm. hamile olabilirsin veya psikolojik te olabilir
Merhaba ben de geldim hep umudu olanlardanım. Geçen ay gününden 7gün önce 2gün yoğun olarak kahverengi akıntı geldi. Şu an da 4 gündür sol kasığımda sık sık batma şeklinde olan ağrılar var. Bi de bol çiş bol gaz ve memiş ağrıları. Ve dee 2 gün önce rüyamda doğum yaptım . Allah hepimizin hakkında hayırlısı versin. Hamişleri bol topik olmuş burası bize de dua edin kızlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun yazdım yahuuu..
amin inşallahEvet canim okudum cok sevindim seninde gec dollenme olmus heralde kanda bile cikmamis allah seni guldurmus bizede nasip eder insallah
inşallah amin... allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım,sağlıcakla al kucağına.Darısı bizim başımıza..
Günaydın melek anne adayları4gün kaldı. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bana da ve tüm bekleyenlere de...
amin inşallah cnm hoşgeldinGünaydın melek anne adayları4gün kaldı. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bana da ve tüm bekleyenlere de...
amin inşalaahRabbim tüm hamiş kardeşlerimize hayırlı bebişler nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başımıza
inşallah cnmmmdün gece çok başım döndü hatta başımla birlikte midemde döndü sonunda yediklerimi çıkardım anlamadım kasık batmalarm devamda ediyo umarım kendımı kandırmıyorumdr ya
hadi bakalım inş..günaydın güzel insanlar.benim de 7 gün var daha. hiç bir belirti yok. adet olacağım zaman bile 10 gün önceden göğüslerim hassaslaşır, o bile yok. bakalım nolcak.
inşallah canım senin adına da çok sevindim. sağlıkla al bebeğini kucağına.hadi bakalım inş..
bnmde adet olcam zmn hiçbelirtim olmazdı bu ay okdr belirti yaşadım dedim acaba bünyem vücudum mu değişti bundan sonra belirtisi olcak galbiiba dedik ama bebek geldi .. hadi inş.. sendende iyi güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?