ekim ayindan umudu olanlar

Canim belirtilerin hamiş belirtileri haydi sende patlat mujdeyi insallah topik hamilelerle doldu ne bereketliymis masallah

bnmde adetten iki gün sonra kahverngi akıntım olmuştu ara ara pembe olan 5-6gün sürdü
sonra kasık batmaları başladı (hala devam edio)
sonra gaz var .göğüslerde hasssaslık başladı büyüdüler ağrı yaptılar yeşil damarlar çıktı kasıkta seyşrmeler vardı adetten 4 gün önce test yaptım adet gününden hafif bi çizgi yakaladım falan filan derken sonra adet olucağım gün aadet olacak gibi karın altında ağrı başladı tamam dedim adet oluom ama olmadım iki gün bekledim yok kan verdim idrar testi yaptırdım idrarda negatif kan pazartesi çıktı negatif sonra tekrar bi idrar kan testi gebelik 5. ci gün kesinleşti şuan allaha şükür bebeğimi bekliorum. sende bi kendini izle bakalım ümidini kaybetme
bak o rüyalar var ya çıldırtır adamı
ben kaç gece kabus gördm +18 rüyalar gördm. hamile olabilirsin veya psikolojik te olabilir

Buldum eski yazini nicini degistirdigin icin tanimadim seni tekrardan hayirli olsun canim
saol kuzum amin inş. bak hikayemi biraz özet geçtim arkadaşa

Reactions: sub
Hayırlı olsun canım,sağlıcakla al kucağına.Darısı bizim başımıza..

hoşgeldinn :)

günaydın güzel insanlar. benim de 7 gün var daha. hiç bir belirti yok. adet olacağım zaman bile 10 gün önceden göğüslerim hassaslaşır, o bile yok. bakalım nolcak.
hadi bakalım inş..
bnmde adet olcam zmn hiçbelirtim olmazdı bu ay okdr belirti yaşadım dedim acaba bünyem vücudum mu değişti bundan sonra belirtisi olcak galbiiba dedik ama bebek geldi .. hadi inş.. sendende iyi güzel haberler alırız

Reactions: sub
bugunde basım döndü ve normaldede cok su içip çok tuvalete giderim ama sanki bu günlerde daha çok gbi allahım psikoljimin oyunumu yoksa bunlar bana yaa

Merhabalar biz 30 eylülde korunmayı bıraktık reglime 10 gün vardı. Zaten umutlu değildim ve 10 ekimde regl oldum. Dün bitti ve bugün çalışmalara başlayacağız. Ben 24-25 günde bir adet oluyorum. Bir sonraki adet tarihim 3 kasım gözüküyor. Hayırlısı bakalim.
Baştan sona yazılanları okudum hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Diğer arkadaşlarla ben denemelere devam :))

inşallah ca
inşallah canım senin adına da çok sevindim. sağlıkla al bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…