• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

benmde sag kasıgımda var 3 4 gündür agrı ama gelip geçiyo belirti sayılcak gibi diğil yani.
ya mantar için ilaç kullanmam gerekiodu kullanmaya başladım fitilde var kullandıklarımn arasında onuda kullanmaya başladım açıkçası korkuyorum ama
dün burda bi kaç yazı okudum hamile olduğunu öğrenene kadar varsada bi zarar vermez diye inşallah doğrudur
:KK17:
Evet onu ben de biliyorum eğer bebek ilaçtan zehirlenirse düşer eğer etkilenmezse sağlıklı doğar. özürlü bebek olmaz yani. Allah korusun! ama fitil neyse de ağızdan hap nasıl olur bilemiyorum. keşke kadın doğum doktoruna sorsaydın. en iyi onlar bilir. travazol krem sürebilirsin. topikal uygulamalarda sıkıntı olacağını sanmıyorum tabi bilemem ama oral ilaç sıkıntı olabilir. seni üzmek istemiyorum. ben de bilmiyorum sakın kızma bana sadece düşüncelerim bunlar. istersen bi doktora sor. inşallah olmaz bişey. ben bikeresinde genel anesteziyle endoskopi yaptırdım ve o ay adetim 1 hafta gecikti eyvah yoksa hamile miyim ya çocuğa bilşey olursa dedim. doktora gittim hamile de değilmişim ayrıca olsaydım da bişey olmazdı dedi doktor. ya hep ya hiç kuralı varmış.

yok canm kızıck bşi yok teşekkürler hepimiz bildiğimiz kadarını paylaşıyoruz uzman diğiliz sonuçta
ama ben zaten jinekoloğumdan aldım bu ilaçları bebek düşündüğümü bilerek verdi bu ilaçları bana tek söledği kullanırken ilişkiye girmeyin başka bişy demedi yani napcagmı bilemedim ama bu ay olmasa önümüzdeki ay gene aynı sıkıntıya düşüncem zaten alalı 2 ay oldu kullanamadım bi türlü biran önce kullanıyımda bundan sonrası için rahat ederim diye düşündüm inşallah bi yanlış yapmamışımdır

• Beğen
Reactions: sub
Bende Dört aydan beri bekliyorum hamile kalabilmeyi,stresli ve tatlı bir bir telaş.Kafamdan bu düşünceyi atmak istiyorum artık ama bir türlü atamıyorum.Beş yaşında bir oğlum var hergün dua ediyor Allah'ım bir kardeşim olsun die ben daha bir strese giriyorum o zaman.Biliyorum bu ayda olmayacak öyle hissediyorum.Bizim için en hayırlı olan zamanda,sağlıcakla gelsin inşallah bebişimiz.Burada olan herkesin kucakları bir önce bebiş dolsun  
Benimde bir oglum var bende 2. Istiyorum kaç senedir ama kismet olmadi insallah yakinda zamanda mujdeyi veririz canim adet tarihin yakinmi yakinsa belirtin varmi yazarsan birlikte yorumlariz

Bizim sebebi bilinmeyen infertiliteydi ama 2 ay önce AMH testi yapıldı yumurtalık rezervimin azaldıgı ortaya çıktı ama o kadar çok düşük bi rakam deil 1,23 çıktı, evliligimizin 2. senesi bitti canım ama ben hiç hamilelik yaşamadım geçen sene 12. ayda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı, eşiminde benimde 2. evliligimiz 7 senede ilk evliligimden olmadı,belki böylesi daha hayırlıymış ama şimdi çok istiyorum Allaha şükür bu eşimle çok mutluyuz bebişlerimizde olsa dahada mutlu olcaz
Canim benim ya umarim bu mutlu giden evliligin bir evlatla dahada guzellesir insallah cabalarin boş cikmaz bu ay gelmistir bebisin

evet eve gdince test yaptm boş çıktı :KK43: zaten daha erken
ama ne biliyim insan görmek istiyo
zaten varya bi hamile kalıym 5 10 tane test alcam hepsini yapcm çift çizgileri göremediğim günlere inat olsun
diye :rolleyes:
Aynen canim dusuncelerin cok dogru hersey kaderde yaziyo benim ilk cocugum istedigim anda oldu ama 2. Yi bi sebeb olmadigi halde vermedi yuce yaradan ona boynumuz kildan ince allahin dedigi olur elbet vakti saati var biz kullar sadece dua edip bekliyecegiz tabi ki demek degil doktor kontorulunude yapicaz tabiki gerisi yuce yaradana kalmis

evet canım tek dileğim duam Allah isteyen herkese hayrlı saglıklı evlatlar versin :)

Benimde bir oglum var bende 2. Istiyorum kaç senedir ama kismet olmadi insallah yakinda zamanda mujdeyi veririz canim adet tarihin yakinmi yakinsa belirtin varmi yazarsan birlikte yorumlariz
Canım bat21 ekim tam bir hafta var.Bende bağırsak spazmı var son 3 aydır oda inanılmaz mide bulantısı yapıyor,hamileliğe yoramıyorum o yüzden.Geçtiğimiz aylarda göğüslerim şişerdi hatta o bile yok :))
Rahimimde o kadar çok ağrım vardıki kesin bende bir sorun var dedim kadın doğuma gittim 1hafta önce Dr ne iltihap nede herhangi bişey yok bağırsakların çok fena dedi.Hayırlısı tabi kırmızıları görmeden umut kesilmiyor.Senin bat ne zaman canım varmı belirtiler.

Burada uzun zamandır bekleyen anneler var ,Müslüman olanlara diyeceğim şu , eğer Müslüman ve iman edenseniz imanın 6. Şartı "kadere , hayır ve şerrin Allahtan geldiğine Inanmak"tır .buradan yola çıkarak Ezelde yazılanı yasıyoruz ,Allah ruhu yarattığında ne zaman Dünya'ya göndereceğini ne zaman geri alacağını da yazdı.yani benim nasıl doğum günüm belliydi ve ölüm günüm de belliyse , cocuğumun da belli , yani ben bu ay kendimi parçalasam da yapacak bişey yok ,çünkü mesela Aralık 2015 Yazılmış ana rahmine düşmesi ,Ağlıyım parçalanayım ne geçer ele ,sadece isyan sadece üzüntü .ben kendimi 1,5 senedir bu düşünceyle idare ediyorum ,belki size de faydası olur diye yazdım,bizimki sebebi bulunamayan infertilite , Rabbim biliyor günün benim Ondan tek dileğim sabır ...

Burada uzun zamandır bekleyen anneler var ,Müslüman olanlara diyeceğim şu , eğer Müslüman ve iman edenseniz imanın 6. Şartı "kadere , hayır ve şerrin Allahtan geldiğine Inanmak"tır .buradan yola çıkarak Ezelde yazılanı yasıyoruz ,Allah ruhu yarattığında ne zaman Dünya'ya göndereceğini ne zaman geri alacağını da yazdı.yani benim nasıl doğum günüm belliydi ve ölüm günüm de belliyse , cocuğumun da belli , yani ben bu ay kendimi parçalasam da yapacak bişey yok ,çünkü mesela Aralık 2015 Yazılmış ana rahmine düşmesi ,Ağlıyım parçalanayım ne geçer ele ,sadece isyan sadece üzüntü .ben kendimi 1,5 senedir bu düşünceyle idare ediyorum ,belki size de faydası olur diye yazdım,bizimki sebebi bulunamayan infertilite , Rabbim biliyor günün benim Ondan tek dileğim sabır ...
Canım doğru söylüyorsun takdire bırakmak lazım aslında.Birkaç gün önce tek başıma oturuyorum mutfakta bu ay yine olmayacak hiç belirtim yok die aklımdan geçiriyorum o sırada oğlum geldi yanıma anne dedi benim kardeşimin ruhu cennette bekliyor doğmayanların orada bekliyorya nerden biliyorsun sen böyle şeyleri dedim şok oldum. 5yaşında henüz tv duydum dedi.Ayy birden kendime geldim çocuk bile böyle diyor ben napıyorum Allah söyletiyor heralde dedim.

Evet canım yarin doktora gidicem. Minik mercimeğim görünmez. Sadece hafif karin ağrım var onu sorucam vitamin takviyesi vs. Önerisi varsa onları alicam. Eşim heyecanlı baba olmaya hazırlanıyor şimdiden bebek eşyaları bakıyoruz hasretle :) ailelere söyledik bekleyen herkese söyledik :) çok sevindi herkes. Allah sağlıkla kucagima almamı nasip etsin inşallah. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Veee tatlı şeyler canım çekiyo :) su anlık bu kadar :)

Maşallah tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza inşallah:nazar:

Kızlar bugün tekrar olcturdum bu sefer hastane de yaptırdım öğlenden sonra sonucu aldım. 193.9 olmuş haftaya cuma gel keseyi görelim dedi :) rahim kalınlaşmaya başlamış çok iyi dedi. Progesteron sanırım 14 çıktı :) sizce iyi mi ?

• Beğen
Reactions: sub
Bende bu ay ümitliyim adetime daha 10 gün var tam yumurtamın çatladığı günlerde ilişki oldu Rabbim inşallah nasip eder

Back