- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
yanımda test yok zaten alamam şuan ... oyğzden yarını beklicem mecbur...Bence bekleme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanımda test yok zaten alamam şuan ... oyğzden yarını beklicem mecbur...Bence bekleme :)
O zaman inşalahh güzel haberlerle gel :)yanımda test yok zaten alamam şuan ... oyğzden yarını beklicem mecbur...
inşallah . soluma yatamıorum iki haftadır okadr ağrıoki yatınca birde şişkinlik var orda :)O zaman inşalahh güzel haberlerle gel :)
inşallah . soluma yatamıorum iki haftadır okadr ağrıoki yatınca birde şişkinlik var orda :)
İnşallah olur içini temiz tutİçimde olacakmış gibi bir his var ama yine de ümitlenmek istemiyorum
hala öyle inan bide o göğüsün halkası var ya o biraz daha büyüdü sanki bide kabarıklıklar oluştuBenimde öyleydi insanın çişi gelince nasıl şişer öyle şişti amabende hiç ağrı olmadı regl günüm sancım oldu o kadar
beyaz kabarıklımı? benim göğüserim hala aynı hiç bişey olmadı ya bende kabızlık dışında hiç bi etki olmadı :)hala öyle inan bide o göğüsün halkası var ya o biraz daha büyüdü sanki bide kabarıklıklar oluştu
beyaz gibi deişik bişi nasıl tarif etsem bilemedim ki bide meme ucundada var bi pütürlük.. bide sol kasığımda arada kalp atarmış gibi oluo minik bir kalp atışı gibi ara arabeyaz kabarıklımı? benim göğüserim hala aynı hiç bişey olmadı ya bende kabızlık dışında hiç bi etki olmadı :)
Sinirlerim çok bozuldu içimden ağlamak geliyor beklemek çok kötüİnşallah olur içini temiz tut
evet beklemk çok kötü birşey olsada içini fazla karartma pozitif olki pozitifi çağırasın pozitif olsun....Sinirlerim çok bozuldu içimden ağlamak geliyor beklemek çok kötü
beyaz gibi deişik bişi nasıl tarif etsem bilemedim ki bide meme ucundada var bi pütürlük.. bide sol kasığımda arada kalp atarmış gibi oluo minik bir kalp atışı gibi ara ara
bilmioeum deişik bi pütürlük buO pütürlük bende hep varkenarlarında çocuklğumdn beri. ayyy inşallah hamilesindirrrr rabbim bu belirtileri boş çıkartmasın
bilmioeum deişik bi pütürlük bu
öle deil işte deişik bişi nasıl anlatsam. bu arada göz bebeklerimde büyümüş. bugun yaşlı ninler çok dikkatli bakıodular valla bi tuhaf oldum son günlerdegöz kenarlarında olur ya bazen beyazlık benim göğüs ucunnu kenarlarındada var ama göğüsümdekiler sert iğne bile batmıyo bi kere denedim
hamile olan kişiyi gözden anlarlar zaten bi güzellik gelir :)öle deil işte deişik bişi nasıl anlatsam. bu arada göz bebeklerimde büyümüş. bugun yaşlı ninler çok dikkatli bakıodular valla bi tuhaf oldum son günlerde
4 Ekim regl günümdü.Son bir hafta kasıklarım inanılmaz ağrıdı.Hatta bazı geceler uykumda uyandım.Sık sık tuvalete gidiyordum.Özellikle gaz sancısı kasık ağrısı,duygusal olarak hassas olma halleri...Ben dedim kesin hamileyim.Zaten hamile olmak için çıldırdığım için her belirti daha bir anlam kazandı.Yazık canım kocamda havaya girdi.Çocuğun ismi bile hazır.Bu arada evde 2 kere test yaptım negatif ama idrarda çıkmıyor diyorum.Adet günüm geldi çattı. Heran oldum olucam kalbim sıkışıyor...O gün olmadım...Ertesi gün kasık ağrım daha da şiddetlendi.Kan testi yaptırıcam diyorum iki gün daha...Ama ne oldu 3. gün regl oldum.Anladım ki insan çok isteyince kendini havaya sokuyor.Artık takip etmiycem.Olacağı varsa olacak.Her ay resmen dünyam kararıyor.Ağlamaktan içim çıkıyor.