• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

İnşallah canım bandırmaya yolun düşerse bende beklerim :) hsg cektir canım ama tedbirli git ped filan götür kanama geliyo biraz.
Tamam Canım tedbirli gideyim ozaman iyi oldu söylediğin sagol inşallah gezmeye gelmek istiyorum o tarafa nasip ne zamansa artık

bnm arkdaşımda balıkesir ataürk e gidio bn konuyu bilmiorum ama o hastane çok iyi haberiniz olsun diyorum bnde balıkesrliyim
Burda çok Balıkesirli varmış ne güzel , biz taşınalı altı ay oldu balıkesire eski doktorumdan sonra buradaki doktorlar çok ilgisiz geldi bana hatta birini sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim Alaattin i çok iyi dediler oda cok kalabalık ve detaylı bilgi vermiyordu ssk da bitek Ceyda hanım daha ilgili bilinçli geldi onda devam ediyordum bakalım eşi Akın hoca da takip edecek bundan sonra Hakkı'mızda hayırlısı sende Balıkesir'de mi yaşıyorsun

Tamam Canım tedbirli gideyim ozaman iyi oldu söylediğin sagol inşallah gezmeye gelmek istiyorum o tarafa nasip ne zamansa artık

Bir de mümkün olursa anestezili yaptır bayiltsinlar. Ben canlı canlı oldum canım çok yandı canım gözünü korkutmuş olmayayim ama benim canım yandı sen bari bayiltarak yaptir.

İnşallah bebiş vardır da idrar da çıkmamıştır canım yarında olmazsa kan tahlili yaptır bence

Kan tahlili sonucu bekleyince geriliyorum. Ya yoksa ya varsa diye beynimi kemiriyor. Su ana kadar kaç kere yaptım kan tahlili hepsinde de gerilim ama öyle boyle değil. O yüzden beklicem bakalım nereye kadar giderse gitsin bakalım.

Çok sevindimm. Hayırlı olsun. Allah izniyle hayırla kucağına alırsın inş. Ben de birazdan kan vermeye gidicem inşaallah.Dua edin.
Canım ne yaptn hamilemisin

Kan tahlili sonucu bekleyince geriliyorum. Ya yoksa ya varsa diye beynimi kemiriyor. Su ana kadar kaç kere yaptım kan tahlili hepsinde de gerilim ama öyle boyle değil. O yüzden beklicem bakalım nereye kadar giderse gitsin bakalım.
Kan tahliliyle en fazla bir iki saat beklerken stres olcan canım ama emin olacaksın böyle varmı yokmu günlerce insanın aklı karışıyor aslında

Günaydın bayanlar regl günüm bugün fakat dün test aldım dayanamadım sonuç aşağıda. Eşime gösterince bu ne dedi anlamadı eşşek ama anlattım hemen kolumdan tutup kana götürdü. Sonuç bugün çıkıcak. Eve gelmeden tekrar test aldık 2 tane onlarda aynı çıktı.

IMAG0923.jpg

Günaydın bayanlar regl günüm bugün fakat dün test aldım dayanamadım sonuç aşağıda. Eşime gösterince bu ne dedi anlamadı eşşek ama anlattım hemen kolumdan tutup kana götürdü. Sonuç bugün çıkıcak. Eve gelmeden tekrar test aldık 2 tane onlarda aynı çıktı.

Eki Görüntüle 1649731
heycanla sonucu bekliyorum canm :)

Kan tahliliyle en fazla bir iki saat beklerken stres olcan canım ama emin olacaksın böyle varmı yokmu günlerce insanın aklı karışıyor aslında

Öyle de kuzum daha adet olmadım. Kan tahlilinden negatifi görmemek için yaptırmak istemiyorum aslında. Korkuyorum canım ya

Back