• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Korkma canım zaten bebişin yoldaysa artık kanda yüzde yüz belli olur inan böyle beklemek daha yorucu

Kizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?

Eklentiler

• P_20151008_193245.jpg
    P_20151008_193245.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 135
Kizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?
kız ben onu pazar günü gördüm .. bugun de adet günim yarın test yapıcam hayorlı sı neyse o olsun kız hadi inş...

Ayyy canim benim insallah hamilesindir yarin bidaha yap bakalim daha koyulasir belki canim ya insallah benim netimde bi sorun oldu giremedim kk ye bendeki gelismeler maalesef husran oldu kimyasal gebelik gecirmisim tutmadi bebisim hayirlisi artik

Hadi hayırlısı inşallah hamilesidir Can'ım

ben balıkesir manyasta yaşıorum bu tarafa gelme gibi bi şansın varsa gönende ender bey var hacettepe mezunu. çok iyidir kendisi bnm kendi doktorum. şuan bitek onu önerebilirim . bende çok doktora gittim bundan memnun kaldım .. ama bursada mavi köşemi öle bişi varmış sanırım onu iyi diyolar bide.. bilmiorum :)
Bugun akın beye muayene oldum Can'ım yarın hsg çekilecek oldukça ilgili alakalı cok düzgün bir doktor Gönen'e gelip gitmem sürekli mümkün olmayabilir keşke olsaydı nasip ne diyelim:KK25:

Canım benimde bi gece öncesi böyleydi. Hemen kana gtitim çıktı. Bi kaç test daha aldım eve gelip gene yaptım hepsini aynıydı. hemen kana git.

Hadi sendende çizgiler bekliyoruz :)
4gün önceki hayalet çizggim vardı bugunkinde yok sağlık ocağındayım onlarda gebelik testi yaptı ama yok kan aldılar iki tüp başka bi test daha yaptı bekliorum sonucu

4gün önceki hayalet çizggim vardı bugunkinde yok sağlık ocağındayım onlarda gebelik testi yaptı ama yok kan aldılar iki tüp başka bi test daha yaptı bekliorum sonucu
nasıl yani kanda çıkmadımı yoksa Daha önce çizgi çıkıpta bugnu idrar testindemi çıkmadı?

kızlar sizce saç boyamayı bıraksam mı?
bugün keseyi gördük :anneadayı: Hiçççç umutlu olmadığım bir aydı.Nasipte varmış.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :KK19:
ohh maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasibetsin. darısı başımıza hayırlısıyla. çok sevindim senin adına

Back