Anladım canım hamilelikte zorlamaz inşallah seni. Sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin umarım.Ben tiroit hastasıyım cnm, doktor 3 haftada bir bakılacak dedi ama ben iki haftada bir bakıyorum ne olur ne olmaz diye. Benimde göğüslerde hafif sızılar başladı birde uçları koyulaştı biraz. Dikkat etmeye çalışıyorum bende.
Kızlar şoktayım kan vermeye gidicem erkenden randevu sistemine bakayım dedim içime doğmuş gibi bi baktım kısırlık polikliniği yani tüp bebek bölümü sistemde yok
aradım sekreter kan tahlilini biz istiyoruz fln sonucu fln baktım saçmalıyo randevu sistemini aradım kadın Yok hastaneden ayrılmış .. ikinci kez aradım ztn bu aşamada muayene olmuyo gelin fln diyolar bölümde doktor yok bölüm iptal şu an
Ever pat diye Yen'i doktor bile ayarlamamışlar çünkü .. tahlil de 1.20 altında çıkmış gebelik YokCanım senin tüp bebeğini yapan doktorun mu ayrılmış hastaneden?
Üzüldüm canım negatif olmasınaEver pat diye Yen'i doktor bile ayarlamamışlar çünkü .. tahlil de 1.20 altında çıkmış gebelik Yok
Şu an birine yönlendirmelerini bekliyorum öğleden snr aricam hastaneyi
Bakıcam hemşire ne söylicek çünkü şu an da bi doktorun görmesi gerekiyor onca hormon rahim kalınlaştı fln birine yönlendirmek zorundalar
Allak bullak oldum
Sonuç için ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm. Doktor içinde vardır bir hayır öyle düşün. Benim de aynı senin gibi oldu randevuya gidicektim doktor yok. iyi ki gitmiş dedim sonra. Bana sürekli bir şeyin yok bu ay olacak diye diye 1sene yanlış tedavi uygulamış fsh 32 olmuş o aşılama yapacaktı. Tüp bebek bile olamazken. Aynı merkezde devam edeceksin heralde.Ever pat diye Yen'i doktor bile ayarlamamışlar çünkü .. tahlil de 1.20 altında çıkmış gebelik Yok
Şu an birine yönlendirmelerini bekliyorum öğleden snr aricam hastaneyi
Bakıcam hemşire ne söylicek çünkü şu an da bi doktorun görmesi gerekiyor onca hormon rahim kalınlaştı fln birine yönlendirmek zorundalar
Allak bullak oldum
gebelik Yok diye aslında o kadar üzülmedim olumsuza çok hazırlamıştım kendimi en son gün test yaptım mesela silik de olsa çıkmayıncaÜzüldüm canım negatif olmasına
Sonuç için ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm. Doktor içinde vardır bir hayır öyle düşün. Benim de aynı senin gibi oldu randevuya gidicektim doktor yok. iyi ki gitmiş dedim sonra. Bana sürekli bir şeyin yok bu ay olacak diye diye 1sene yanlış tedavi uygulamış fsh 32 olmuş o aşılama yapacaktı. Tüp bebek bile olamazken. Aynı merkezde devam edeceksin heralde.
ben annemi, ablamı ve teyzemi çok genç yaşta meme kanserindne kaybettim. Doktorum bebek düşünmeye başlayınca bana gen testi önerdi, benim de meme kanseri ile ilgili genetik bir yatkınlığım olup olmadığını anlamak için.. Maalesef ben de de brca2 gen mutasyonu çıktı, hemen riski ortadan kaldırmak için meme dokusu alındı. Bebeğe geçme şansı kız a olsa erkek de olsa %50 ymiş. bu yüzden tüp bebek yapmamızı ve gen seçimine gidilmesini önerdi dr um. Böylece semra kahraman hoca ile tanıstık memorial da. Yumurta rezervi ile sıkıntı olmadığı için 5. güne kadar beklendi embriyodan biyopsi alınması için bu arada sayı 26 dan 13 e düştü. sonra brca2 taraması yapıldı önce onda da 11 tanesi elendi. geriye kaldı 2. onlar da şimdi kapsamlı kromozon taramasında. bu standart bir uygulamaymıs memorial da sanıyorum benim durumum özelinde değil. Kromozom bozukluğu olanları koymuyorlarmış hiç boşuna. Öyle işte, kayıplar, meme kanseri korkusu, ameliyat, sonra da bu süreçler derken bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım. 2017 hayırlısıyla bitse, 2018 çok çok güzel keyifli haberlerle başlasa. hepimiz için keşke...InşâAllah canimya.sizde sorun ne idi ki,siz bu kadar tarama filan ihtiyaç duydunuz.
Başınsagolsun canim çok zor gerçekten.ama bilinçli olmak iyi önlem alınması adına.bundan sonrası ınş iyi olur güzel haberlerini alırız. Önemli olan niyet ve inanç.ben annemi, ablamı ve teyzemi çok genç yaşta meme kanserindne kaybettim. Doktorum bebek düşünmeye başlayınca bana gen testi önerdi, benim de meme kanseri ile ilgili genetik bir yatkınlığım olup olmadığını anlamak için.. Maalesef ben de de brca2 gen mutasyonu çıktı, hemen riski ortadan kaldırmak için meme dokusu alındı. Bebeğe geçme şansı kız a olsa erkek de olsa %50 ymiş. bu yüzden tüp bebek yapmamızı ve gen seçimine gidilmesini önerdi dr um. Böylece semra kahraman hoca ile tanıstık memorial da. Yumurta rezervi ile sıkıntı olmadığı için 5. güne kadar beklendi embriyodan biyopsi alınması için bu arada sayı 26 dan 13 e düştü. sonra brca2 taraması yapıldı önce onda da 11 tanesi elendi. geriye kaldı 2. onlar da şimdi kapsamlı kromozon taramasında. bu standart bir uygulamaymıs memorial da sanıyorum benim durumum özelinde değil. Kromozom bozukluğu olanları koymuyorlarmış hiç boşuna. Öyle işte, kayıplar, meme kanseri korkusu, ameliyat, sonra da bu süreçler derken bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım. 2017 hayırlısıyla bitse, 2018 çok çok güzel keyifli haberlerle başlasa. hepimiz için keşke...
Allah ölmüşlerine ramet,kendine dee sağlık versin.inşaAllah hoş haberlerini de bizimle paylaşırsınben annemi, ablamı ve teyzemi çok genç yaşta meme kanserindne kaybettim. Doktorum bebek düşünmeye başlayınca bana gen testi önerdi, benim de meme kanseri ile ilgili genetik bir yatkınlığım olup olmadığını anlamak için.. Maalesef ben de de brca2 gen mutasyonu çıktı, hemen riski ortadan kaldırmak için meme dokusu alındı. Bebeğe geçme şansı kız a olsa erkek de olsa %50 ymiş. bu yüzden tüp bebek yapmamızı ve gen seçimine gidilmesini önerdi dr um. Böylece semra kahraman hoca ile tanıstık memorial da. Yumurta rezervi ile sıkıntı olmadığı için 5. güne kadar beklendi embriyodan biyopsi alınması için bu arada sayı 26 dan 13 e düştü. sonra brca2 taraması yapıldı önce onda da 11 tanesi elendi. geriye kaldı 2. onlar da şimdi kapsamlı kromozon taramasında. bu standart bir uygulamaymıs memorial da sanıyorum benim durumum özelinde değil. Kromozom bozukluğu olanları koymuyorlarmış hiç boşuna. Öyle işte, kayıplar, meme kanseri korkusu, ameliyat, sonra da bu süreçler derken bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım. 2017 hayırlısıyla bitse, 2018 çok çok güzel keyifli haberlerle başlasa. hepimiz için keşke...
Cok gecmis olsun sorun yoktur insallah?? Bu tur durumlarda en onemli sey moral kendine cok dikkat etİyi akşamlar kızlar, bir saat önce kırmızı rrnkte kanamsm oldu çok korkuyorum. Sabah ilk işim tahlil vermek ve doktora kontrole gitmek olacak
Yorma kendini hiç uzan dinlen doktor çıkışı haberdar et bizi de cnmİyi akşamlar kızlar, bir saat önce kırmızı rrnkte kanamsm oldu çok korkuyorum. Sabah ilk işim tahlil vermek ve doktora kontrole gitmek olacak
Canım geçmiş olsun aynen biraz şok etkisinde olmuş diğer türlü olsa belki daha çok üzülürdün onla ugraşmaktan kendi üzgüntünü umutmuşsumdur. Bişi sorcam nasıl rapor çıkarttım senBenim negatif biraz şok etkisinde geçti yazdığım gibi doktor gitmiş
biri daha vardı bugün tahlili olan
Bu arada;
doktor tavsiyeniz var mı kızlar
tedavi raporlu üç bin küsürdü yine bi yerde
Raporlu kabul eden hatta biri Cem isminde birini yazmıştı yorumlarda bakmak zor oluyo gören yazabilir mi nerde
tavsiyeleriniz varsa alayım çünkü bu ay beklicem her türlü görüşmelere gideyim diyorum iki rapor çıkarma hakkım daha var devletten
Ben kulaniyorun ve ayni sorun bende de var maalesefKızlar crinone jel kullanan varmı ya ertesi gün hep geri gelio hatta birikme yapıo eahatsız oluyorum acaba nerde yanlış yapıyorum ben
Hayır uygulamanızda sorun yok. Rahim etken maddesini alıp posasını dışarı atıyor. Endişelenmenize gerek yok.Ben kulaniyorun ve ayni sorun bende de var maalesefyanlışmi uyguliyoruz aceba?
Cnm ben kullanmıştım uygulamadan snr min 15 dk yürüyüş yazıyordu transfer sonrası o yürüyüşü evde yapmaya çalıştım ilk üç günden sonraKızlar crinone jel kullanan varmı ya ertesi gün hep geri gelio hatta birikme yapıo eahatsız oluyorum acaba nerde yanlış yapıyorum ben
Aynen tam da öyle oldu cnmCanım geçmiş olsun aynen biraz şok etkisinde olmuş diğer türlü olsa belki daha çok üzülürdün onla ugraşmaktan kendi üzgüntünü umutmuşsumdur. Bişi sorcam nasıl rapor çıkarttım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?