• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar dün gece ani kırmızı bir kan geldi ve durdu. Koyu kahveye çevirdi kanı. Doktorla konuştum yatmamı ve hiçbişey yapmamamı söyledi bana progestan fitili 3 e çıkardı iğne zaten yapıyordum tüm ilaçlara devam dedi. Yatmaktan ve düşünmekten sıkıldım, strese giriyorum düşündükçe.
kısıtlı kaldığını hissediyor insan yaşadığın çok normal cnm ama kendi düşüncelerinle boğmamaya çalış kendini basit keyifli filmler izlemek işe yarıyor ben masalların film versiyonunu izliyordum ilk günler mesela
Uyumaya çalışıyordum klasik müzikler vardı sevdiğim Tv yi arada kapatıp dinliyordum çünkü sürekli TV açık olunca da beyin yoruyor
hayırlısı ne ise rabbim onu versin cnm

kısıtlı kaldığını hissediyor insan yaşadığın çok normal cnm ama kendi düşüncelerinle boğmamaya çalış kendini basit keyifli filmler izlemek işe yarıyor ben masalların film versiyonunu izliyordum ilk günler mesela
Uyumaya çalışıyordum klasik müzikler vardı sevdiğim Tv yi arada kapatıp dinliyordum çünkü sürekli TV açık olunca da beyin yoruyor
hayırlısı ne ise rabbim onu versin cnm
Sağol canım. Bende youtube dan kısa replikler izliyorum bir saatdir. Kendimi oyalıyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşaycağız.

Benim negatif biraz şok etkisinde geçti yazdığım gibi doktor gitmiş
biri daha vardı bugün tahlili olan
Bu arada;
doktor tavsiyeniz var mı kızlar
tedavi raporlu üç bin küsürdü yine bi yerde
Raporlu kabul eden hatta biri Cem isminde birini yazmıştı yorumlarda bakmak zor oluyo gören yazabilir mi nerde
tavsiyeleriniz varsa alayım çünkü bu ay beklicem her türlü görüşmelere gideyim diyorum iki rapor çıkarma hakkım daha var devletten

canım öncelikle geçmiş olsun
ben de bu ay negatif sonuç aldım maalesef, kendimi toparladıktan sonra tekrar girişimde bulunucam nasipse. benim de raporum var, dondurulmuş transfer olucak, nekadarını karşılıyor bir bilgin var mı? yada ikinciyi de karşılıyor mu?
ayrıca sanırım bahçeci umuttaki cem çelik ten bahsediyorsun.

Kızlar crinone jel kullanan varmı ya ertesi gün hep geri gelio hatta birikme yapıo eahatsız oluyorum acaba nerde yanlış yapıyorum ben

bir arkadaş daha demiş, uygulama sonrası 5dk dinlenme üstüne 15dk yürüyüş önermişti benim doktorum

Kızlar crinone jel kullanan varmı ya ertesi gün hep geri gelio hatta birikme yapıo eahatsız oluyorum acaba nerde yanlış yapıyorum ben
Forumların birinde uyguladıktan sonra 15 dk yürüyün yazmıştı bir arkadaş ben onu uyguladım azaldı daha az geliyor artık

Kızlar dün gece ani kırmızı bir kan geldi ve durdu. Koyu kahveye çevirdi kanı. Doktorla konuştum yatmamı ve hiçbişey yapmamamı söyledi bana progestan fitili 3 e çıkardı iğne zaten yapıyordum tüm ilaçlara devam dedi. Yatmaktan ve düşünmekten sıkıldım, strese giriyorum düşündükçe.
Geçmiş olsun canım umarım sorun yaratmaz. En yakın zamanda geçer inşallah

Evde yatıyorum cnm. Kanama yok , wc ye gittiğimde silerken hafif koyu renk kan geliyor o kadar. Umarım herşey yolundadır. Belirsizlik çok kötü bişey.
sakın kalkma gerekirsee panpers bağla.bitek büyük abdesste kalk.Allah göstermesin beenim gibi olma.aynı bende dee öyle oldu önce bikere çok geldi,sonrra silerken vardı.cuma öylen kanı gördüm hcg 306 dı.pazar ateşle doku oldu.pazatesi hcg 842 ye çıkdı.sonra düşüşegeçdi.sıtr üstü uzan,gelmiyor diyede rahatlama.en az 1 hafta uzan kalkma.bu kadar zamet etmişşin.maddi manevi çok yorulmuşun birazda yorul olsun ama inşaAllah sağ salim kucağına alacağını hayal et sabret.SAKIN KALKMA

bir arkadaş daha demiş, uygulama sonrası 5dk dinlenme üstüne 15dk yürüyüş önermişti benim doktorum[/QUOTE]
Ben de bu ay görüşüp ne zaman uygun olursa içeri devam etmek istiyorum
Bezmialem raporlu 3580
Toplamda üç kez rapor çıkarma hakkın var ve üçünde de bu tutarı ayrı ayrı ödüyosun
Evet Cem Çelik ti sanırım ona giden var mı?
Aslında çok popüler yerlere de gitmeyi pek tercih etmiyorum ama yorumları ve konuşmalarında hiç abartı süs yok ondan dikkatimi çekti
rapor çıkarma hakkın üç tane üçünde de tekrar ödeme yapılıyor cnm
Bezmialem 3580 di ztn

canım öncelikle geçmiş olsun
ben de bu ay negatif sonuç aldım maalesef, kendimi toparladıktan sonra tekrar girişimde bulunucam nasipse. benim de raporum var, dondurulmuş transfer olucak, nekadarını karşılıyor bir bilgin var mı? yada ikinciyi de karşılıyor mu?
ayrıca sanırım bahçeci umuttaki cem çelik ten bahsediyorsun.

bir arkadaş daha demiş, uygulama sonrası 5dk dinlenme üstüne 15dk yürüyüş önermişti benim doktorum
Cnm bi önceki yoruma yazdım alıntı yapmadı bildirim gelsin diye yazıyorum bu yorumu

Sağol canım. Bende youtube dan kısa replikler izliyorum bir saatdir. Kendimi oyalıyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşaycağız.
kötü örnekleri de okuma bi de forumlardan her kadın farklı yaşıyor cnm
sen güzel nefes al ver gerilme inşallah güzel olucak

Cem Çelik 'e giden biraz varsa yazabilir mi
Hassas mı? Soruları cevaplıyor mu? Detaycı ve titiz mi? İstediğim an ulaşabilir miyim ?

kötü örnekleri de okuma bi de forumlardan her kadın farklı yaşıyor cnm
sen güzel nefes al ver gerilme inşallah güzel olucak
Sağol canım, yo okumuyorum hatta genelde güzel sonuçlar denk geldi. Kanamam yok gibi şimdi, sade sildiğimde kahverengi lekelenme geliyor selpağın üzerine.

sakın kalkma gerekirsee panpers bağla.bitek büyük abdesste kalk.Allah göstermesin beenim gibi olma.aynı bende dee öyle oldu önce bikere çok geldi,sonrra silerken vardı.cuma öylen kanı gördüm hcg 306 dı.pazar ateşle doku oldu.pazatesi hcg 842 ye çıkdı.sonra düşüşegeçdi.sıtr üstü uzan,gelmiyor diyede rahatlama.en az 1 hafta uzan kalkma.bu kadar zamet etmişşin.maddi manevi çok yorulmuşun birazda yorul olsun ama inşaAllah sağ salim kucağına alacağını hayal et sabret.SAKIN KALKMA
sağol canım, kalkmıyorum hep sade tuvalete kalkıyorum, umarım atlatırım bu süreçi.

sağol canım, kalkmıyorum hep sade tuvalete kalkıyorum, umarım atlatırım bu süreçi.
inşaAllah canım.bebişinin resmini paylaşacağın günleride görürüz.niyetim seni korkutup moralini bozmak diyil.Allah neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.ama insan oğlu işde keşki dememk için yazdım demin,inşaAllah kızmamışındır :)ben başta yatmadım,sonradan yatdım fayda etmedi.

inşaAllah canım.bebişinin resmini paylaşacağın günleride görürüz.niyetim seni korkutup moralini bozmak diyil.Allah neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.ama insan oğlu işde keşki dememk için yazdım demin,inşaAllah kızmamışındır :)ben başta yatmadım,sonradan yatdım fayda etmedi.
Hayır canım kızmadım tabiki, anlıyorum ben seni başımdan iki düşük geçti benim de. Hayırlısıyla şimdi bebiş benimledir inşallah.

Clexane saatim geldi kızlar 40 dakka önce yaptım. Kotka korka bekliyorum yine kanama olursa diye :(

Clexane saatim geldi kızlar 40 dakka önce yaptım. Kotka korka bekliyorum yine kanama olursa diye :KK43:
inşaAllah birşey olmaz canım.sen elinden geleni yap,gerisini takdiri ilahi .eyer Allah ona ruh üflemiş olsa kimse ona dokunamaz,gönlünü ferah tut :)

Back