• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Akintim ve agrilarim var (kasik ve belde) onun dışında bisey yok . Senin? 2 embriyo şans bence :) insallah ikiside sıkı sıkı tutunmustur
İnşallah canim güzel haberler aliriz bende ara ara bel ağrısı oldu şu aralar birsey yok ☺ senin 2 tane mi konuldu

Ne desek boş. Biz üzülme desek de sen yine düşünüp üzüleceksin. En iyi ilaç zaman aslında. Kendini hazır hissettiğinde tekrar dener ve inşallah bu sefer pozitifi görürsün.
Nasılsın canım? Tahlilden beri neler yapıyorsun? Yoruyomusun kendini?

Nasılsın canım? Tahlilden beri neler yapıyorsun? Yoruyomusun kendini?
Takipte ol denmişti haftada bir gidip tekrarlıyorum. Onun dışında doktorum yat dinlen demişti bana. Sağolsun kardeşim yanında o ilgileniyor. Bende fırsattan istifade yatıyorum kitap okuyorum ders çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İçimde hep bir korku var çünkü. Senin nasıl gidiyor :KK51:

Takipte ol denmişti haftada bir gidip tekrarlıyorum. Onun dışında doktorum yat dinlen demişti bana. Sağolsun kardeşim yanında o ilgileniyor. Bende fırsattan istifade yatıyorum kitap okuyorum ders çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İçimde hep bir korku var çünkü. Senin nasıl gidiyor :KK51:
Şu anki değerin kaça çıktı? Ben de işe başladım bu hafta, genelde oturarak geçiryorum günü, aradda kalkıp işyerinde dolanıyorum. Çok oturursam belim ağrıyor, bugün kendimi biraz fazla yordum. Kasıklarımda da ağrı var bugün. Tabi göbeğimin altında bir gerginlik hafif bir dolgunluk hissediyorum. Doktor beni 2 aralıkta çağırdı ilk kontrole, kısmetse 6 hafta 3 günlük olucaz , gitmeden bir gün önce tiroit tahlili verecem hcg yede baktırayım diyorum.

Şu anki değerin kaça çıktı? Ben de işe başladım bu hafta, genelde oturarak geçiryorum günü, aradda kalkıp işyerinde dolanıyorum. Çok oturursam belim ağrıyor, bugün kendimi biraz fazla yordum. Kasıklarımda da ağrı var bugün. Tabi göbeğimin altında bir gerginlik hafif bir dolgunluk hissediyorum. Doktor beni 2 aralıkta çağırdı ilk kontrole, kısmetse 6 hafta 3 günlük olucaz , gitmeden bir gün önce tiroit tahlili verecem hcg yede baktırayım diyorum.
Ben köy okulunda çalışıyordum kendi aracıyla gelip gittiğim için doktorum rapor verdi. İlaçlar ve hormonlardan olsa gerek baş dönmem çok öğleden sonraları hep uyuyarak geçiriyorum. Sende dikkat et kendine yorma çok. Onca emek harcıyoruz boşa gitmesin. Kasık ağrıları bende de var birde göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum. En son cuma ölçtürdüm ben 16bine yaklaşmış. Kontrole gittiğimde benimde 6+3olacak:KK16: tiroiti doktor mu istedi canım

Ben köy okulunda çalışıyordum kendi aracıyla gelip gittiğim için doktorum rapor verdi. İlaçlar ve hormonlardan olsa gerek baş dönmem çok öğleden sonraları hep uyuyarak geçiriyorum. Sende dikkat et kendine yorma çok. Onca emek harcıyoruz boşa gitmesin. Kasık ağrıları bende de var birde göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum. En son cuma ölçtürdüm ben 16bine yaklaşmış. Kontrole gittiğimde benimde 6+3olacak:KK16: tiroiti doktor mu istedi canım
Ben tiroit hastasıyım cnm, doktor 3 haftada bir bakılacak dedi ama ben iki haftada bir bakıyorum ne olur ne olmaz diye. Benimde göğüslerde hafif sızılar başladı birde uçları koyulaştı biraz. Dikkat etmeye çalışıyorum bende.

Ozaman salı günü yaptırayım bende :) inşaAllah güzel olur her şey. Sana da maşAllah arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Slm canım, nasılsın? Aynı gün test günümüzdü bizim, yaptırdınmı testini?

Kızlar bugün grip oldum ilaç da içemiyorum napıcamı şaşırdım yarın işe gitmem lazım bi an önce bu halsizliği nasıl giderebilirim bi fikriniz varmı

Kızlar bugün grip oldum ilaç da içemiyorum napıcamı şaşırdım yarın işe gitmem lazım bi an önce bu halsizliği nasıl giderebilirim bi fikriniz varmı
Çok geçmiş olsun cnm, bir önceki hamileliğimde bende 40 derece ateşlenmiştim. Doktor günde 3 taneye geçmemek üzere paracetamol vermişti bana, biraz işe yaramıştı. Bol su ve sıvı tüket, ılık su çay falan iç, limonlu tavuk çorbası iyi gelir. Ayaklarını sıcak tuzlu suda beklet en az yarım saat. Aklıma gelenler bunlar cnm.

Çok geçmiş olsun cnm, bir önceki hamileliğimde bende 40 derece ateşlenmiştim. Doktor günde 3 taneye geçmemek üzere paracetamol vermişti bana, biraz işe yaramıştı. Bol su ve sıvı tüket, ılık su çay falan iç, limonlu tavuk çorbası iyi gelir. Ayaklarını sıcak tuzlu suda beklet en az yarım saat. Aklıma gelenler bunlar cnm.
arkadaş hamile diyilmi?hamileye ayakları sıcak su olmaz diye biliyorum.ben adet olmak için yapıyorumda o
ndan diyorum.kolay acılıyor

iyi akşamlar arkadaşlar.biliyoruum bıktırdım sizide:) şu düşük gerçeekde nasıl oluyor? ben bi tek geeçen pazar pıhtı,doku ilan gördüm gerisi sadece sıvı kan.eyer düşük o ise ben yalan olmasın her 3-4 aydan bir adetim öyle olyor.ne yanı şimdi ben her 3-4 aydan bir düşükmü yapıyorum.adetim çok gecikmiyor diye hcg vermiyorum,idrardaki geç gösteriyor zaten.sizin normal adetlerinide de doku filan oluyormu?

iyi akşamlar arkadaşlar.biliyoruum bıktırdım sizide:) şu düşük gerçeekde nasıl oluyor? ben bi tek geeçen pazar pıhtı,doku ilan gördüm gerisi sadece sıvı kan.eyer düşük o ise ben yalan olmasın her 3-4 aydan bir adetim öyle olyor.ne yanı şimdi ben her 3-4 aydan bir düşükmü yapıyorum.adetim çok gecikmiyor diye hcg vermiyorum,idrardaki geç gösteriyor zaten.sizin normal adetlerinide de doku filan oluyormu?
İyi akşamlar canım, erken gelişen düşükler senin dediğin gibi olur bir defa oluşan kese düşer kanlı parçalarla ve gerisi normal adet kanaması gibi gelir. Bende ilk hamileliğimde yaşamıştım bu şekilde. Senin 4 ayda bir falan oluyorsa adetin gelirkenden bir hcg vermelisin, eğer dediğin gibi hamile kalıyor ama düşük yapıyorsan belkide kan pıhtılaşman vardır. Tüm genetik testlerinin yapılıp yapılmadığından emin olman lazım canım. Eğer öyle bir durumun varsa sürekli aspirin kullanman gerekiyor.

Ateş yapmıo baş ağrısı halsizlik hafif burun akması bugün tüm gün dinlenip portakal suyu limonlu ıhlamur falan içtim. Sıcak suyu denemedim hiç su torbasıyla adet olurken koyuyodum doktpra sormam lazım yarın arıcam bugün belki geçer die aramadım. Çok saol bu arada

Kızlar şoktayım kan vermeye gidicem erkenden randevu sistemine bakayım dedim içime doğmuş gibi bi baktım kısırlık polikliniği yani tüp bebek bölümü sistemde yok
aradım sekreter kan tahlilini biz istiyoruz fln sonucu fln baktım saçmalıyo randevu sistemini aradım kadın Yok hastaneden ayrılmış .. ikinci kez aradım ztn bu aşamada muayene olmuyo gelin fln diyolar bölümde doktor yok bölüm iptal şu an

Canım geçmiş olsun benimde bademcik şişti birşey yiyemiyordum halsizlik te vardı bende 1. 2 diş sarımsak yedim o beni o gün kendime getirdi malum ilaç içemiyordum sonra boğaz ağrısı yok oldu halsizlik gitti sarımsak çiğnemek biraz zor ama dayanamadım sürekli yatağa yapışıyordum bütün gün

Back