• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

P purple81 canım bu gun nasılsın?
İyiyim cnm sağolasın, kanama yok hafif belli bile olmayan bir kirlenme var, fitili koyunca geçiyor. İnşallah hep böyle devam eder. Sen nasıslın? Bu arada bir topic buldum onu okumaya başladım çok komik ve bayağı mesaj var, bana çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim. Dur yazacam sana ismine bakıp.

Hastaneden ilaçları bırakınca vücudun tekrar adet döngüsüne girecek dediler rahim kalınlaşan kısmı atar merak etmeyin dediler ..ikinci gün iğne fln olmuyorum bıraktım onları
transfer tutmayınca ne zaman regl olurum tahmini olan var mı?
içerdeki jel kalıntıları dışarı atılırken beyaz oluyordu şimdi hala kalıntı geliyor daha açık sütlü kahve gibi olmuş rengi

Hastaneden ilaçları bırakınca vücudun tekrar adet döngüsüne girecek dediler rahim kalınlaşan kısmı atar merak etmeyin dediler ..ikinci gün iğne fln olmuyorum bıraktım onları
içerdeki jel kalıntıları dışarı atılırken beyaz oluyordu şimdi hala kalıntı geliyor daha açık sütlü kahve gibi olmuş rengi
Cnm kişiye göre değişir adet günü ama bekle en az 3-4 gün geçsin ona göre gelecek adetin. Kalıntılar içeride birikenlerdir kahve olması rahim ağzında oluşan kılcal damarlardan dolayı biriken ve kuruyan kandırr. Krem o kanı çekiyor.

Cnm kişiye göre değişir adet günü ama bekle en az 3-4 gün geçsin ona göre gelecek adetin. Kalıntılar içeride birikenlerdir kahve olması rahim ağzında oluşan kılcal damarlardan dolayı biriken ve kuruyan kandırr. Krem o kanı çekiyor.
Sağol cnm bekleyeyim bakalım

hiç tutmamakla,tutunamamış farklı olyor.ben ilk negatif görmedim bile.7si adet günümdü ,6sına randevu vediydileer,ben 5i adet oldum.her zamanki kanamadanda bi farkı yokdu.ama tutunmaya çalışmışlar 3-4 gecikme yapa biliyormuş.ayağını sıcak suya koy,kekik çayı iç gecikmeyi önlüyor

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 2,5 YILLIK EVLİYİM 1,5 YILDIR DENİYORUZ HENÜZ HAMİLE KALAMADIM PKOLUYUM BEN TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ UFAKTAN AMA MALUM ÇOK MALİYETLİ ÖZELLERDE. DEVLETTE DE ZAMAN SÜRE AÇISINDAN UZUN SÜRÜYOR ÖZELDE NE KADARA YAPTIRDINIZ MALİYET OLARAK ORTALAMA NE KADAR TUTAR ACABA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 2,5 YILLIK EVLİYİM 1,5 YILDIR DENİYORUZ HENÜZ HAMİLE KALAMADIM PKOLUYUM BEN TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ UFAKTAN AMA MALUM ÇOK MALİYETLİ ÖZELLERDE. DEVLETTE DE ZAMAN SÜRE AÇISINDAN UZUN SÜRÜYOR ÖZELDE NE KADARA YAPTIRDINIZ MALİYET OLARAK ORTALAMA NE KADAR TUTAR ACABA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

İyi akşamlar kızlar, kafama takılan bişey var hamilelik hesaplama yaptığımda 3 kasım 17 diyorum tabi o transfer öncesi iki haftayıda ekliyor bugün mesela 5 hafta 0 gün diyor. Yanlış değilmi ? Haftayı 6 günmü hesaplıyor anlamadım?

Cnm işlem 6500 lira ama ilacların fiyatımız tedaviye göre degişebilir 3000 le 3500 lira by fiyatlarıda degişebilir.

İyi akşamlar kızlar, kafama takılan bişey var hamilelik hesaplama yaptığımda 3 kasım 17 diyorum tabi o transfer öncesi iki haftayıda ekliyor bugün mesela 5 hafta 0 gün diyor. Yanlış değilmi ? Haftayı 6 günmü hesaplıyor anlamadım?
Reglinin ilk gününden hesapladıgı için böyle cıkıyormuş

Reglinin ilk gününden hesapladıgı için böyle cıkıyormuş
Onu bende biliyorum cnm, +15 gün ekliyor transfer gününden itibaren olan süreye , benim cuma oldu transferim yani 15 eklediğinde her perşembe dolması gerekmezmi haftanın. Hesaplama cetveli çarşamba günleri haftayı bitirip perşembe yeni haftaya başlatıyo ona kafam takıldı, benim anlamadığım ne var bu hesaplamada diye.

hiç tutmamakla,tutunamamış farklı olyor.ben ilk negatif görmedim bile.7si adet günümdü ,6sına randevu vediydileer,ben 5i adet oldum.her zamanki kanamadanda bi farkı yokdu.ama tutunmaya çalışmışlar 3-4 gecikme yapa biliyormuş.ayağını sıcak suya koy,kekik çayı iç gecikmeyi önlüyor
Sağol cnm maydanoz suyu fln senin dediklerini de yapayım şiştim valla belim ağrıyo

Bugün Yen'i bi doktorla görüşeceğim ama kendi doktoruma öyle alışmışım ki evlatlık verilmiş ortada kalmış gibi hissediyorum

Back