• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

malesef benim tahlilim negatif cikti
takılma sakın ne kadar buna odaklı yaşasak da zamanı değilmiş de çünkü bu evre artık yaşandı bitti.. üzülürswn de o an bastırma içinden nasıl geliyorsa öyle dök içini.. bi şekilde ömür ilerliyorsa ve kısmetimizde bebek varsa her gün ona yaklaşıyoruz aslında ..
ve pts ne sonuç alıcam bilmiyorum ben de ama hep içimden şunu diyorum bi aksilik olacaksa ya da tamamına eremeyecekse başında olsun bitsin herşey ..
alışmadan, çok hissetmeden..sağlığıma zarar vermeden..
evde kalmak çok bunaltır fırsat buldukça çık market için bile olsa
Doktorun neler söyledi cnm

takılma sakın ne kadar buna odaklı yaşasak da zamanı değilmiş de çünkü bu evre artık yaşandı bitti.. üzülürswn de o an bastırma içinden nasıl geliyorsa öyle dök içini.. bi şekilde ömür ilerliyorsa ve kısmetimizde bebek varsa her gün ona yaklaşıyoruz aslında ..
ve pts ne sonuç alıcam bilmiyorum ben de ama hep içimden şunu diyorum bi aksilik olacaksa ya da tamamına eremeyecekse başında olsun bitsin herşey ..
alışmadan, çok hissetmeden..sağlığıma zarar vermeden..
evde kalmak çok bunaltır fırsat buldukça çık market için bile olsa
Doktorun neler söyledi cnm
adet sonrasina cagirdi.soylediklerinde cok haklisin ama bir yumru icimde cok canim yandi cok inanmistim neyse umarim sen guzel haber alirsin ilgin icin tesekkur ederim

adet sonrasina cagirdi.soylediklerinde cok haklisin ama bir yumru icimde cok canim yandi cok inanmistim neyse umarim sen guzel haber alirsin ilgin icin tesekkur ederim
O yüzden dedim ya sakın içinde tutma boşver ağla dök at dışarı gerekirse sonra bi bakacaksın yeni bi heyecan ..
Benim de içimde adını koyamadığım bi his var ondan kendimi olumsuza daha çok hazırladım sanırım bakıcaz artık :)
İşallah en hayırlı zamanda gelicekler ben sadece buna inanıyorum artık ;) ❤️

Günaydın kızlar, bugün tahlili olan arkadaşımız vardı. Hayırlı haberlerle gelir inşallah :)
Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?

Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?
Ben de bugün farkettim su geliyo yani dün başladı ..
bildiğin temiz su akıntı gibi çamaşırımı ıslatıyo miktarı anlayamadım ama o suyu hissettim bugün aktığını
onun dışında bildiğim erken gebelik belirtilerinde parlağımsı beyaz akıntı artıyor diye okumuştum önceden cnm

Ben de bugün farkettim su geliyo yani dün başladı ..
bildiğin temiz su akıntı gibi çamaşırımı ıslatıyo miktarı anlayamadım ama o suyu hissettim bugün aktığını
onun dışında bildiğim erken gebelik belirtilerinde parlağımsı beyaz akıntı artıyor diye okumuştum önceden cnm
Ayni benimkiside iste merak ettim aceba adete mi gebelige mi hazirlik diye :110:

Selam canım, bende de vardı akıntı hatta arada okuyor yine, aslında okuduğum kadarıyla beneğin tutunmuşsa oluyor akıntı, inşallah güzel haberlerle geleceksin pazartesi.

Selam canım, bende de vardı akıntı hatta arada okuyor yine, aslında okuduğum kadarıyla beneğin tutunmuşsa oluyor akıntı, inşallah güzel haberlerle geleceksin pazartesi.
Inşallah canim her ayrinti korkutuyor artik inan cesaret bile edemem gibi geliyor test yaptirmaya hakkimizda hayirlisi olsun

Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi..
Slm canm benimde tahlil günüm pazartesi insallah hayırlı haberler alırız

Merhaba insallah hayirli haberler aliriz. Kacinci gun embriyosu seninki? Tek mi?Persembe oldu transfer degil mi?
Canım inankaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil, benim döllenirkenden donduruldular ikinci güne bile gitmediler yani. Ve transferden 12 gün sonra test günümdü. Başta bende tedirgindim hemen donduruldulları için ama doktorumbana demesi bir kadının rahmi inan laboratuar ortamından daha güvenlidir bana güven dedi. Ve allahım kısmet edecekse mucizem büyüyor :)

Canım inankaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil, benim döllenirkenden donduruldular ikinci güne bile gitmediler yani. Ve transferden 12 gün sonra test günümdü. Başta bende tedirgindim hemen donduruldulları için ama doktorumbana demesi bir kadının rahmi inan laboratuar ortamından daha güvenlidir bana güven dedi. Ve allahım kısmet edecekse mucizem büyüyor :)
Insallah tamamina erer surecin saglikla mutlulukla ve darisi tum isteyenlere ... inan mesajlarin o kadar rahatlatiyor ki... tesekkurler

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah ☺

Ayni benimkiside iste merak ettim aceba adete mi gebelige mi hazirlik diye :110:
Keşke
Bu içimizde bıraktıkları yumurtalar oluyo küçükleri almıyorlar ya bunlar da hormon aldığımız için sıvıyla doluyormuş transfer öncesi öyle demişti doktorum hatta bu iyi bişey hormonlara cevap verdiğini gösterir demiştir belki o yumurtalar artık sönüyorsa sıvı dışarı atılıyordur

3. Gun embriyosu canım 2 tane koydular.perşembe günüydü inşallah hakkımızda hayırlısı olur... belirtin var mi
Akintim ve agrilarim var (kasik ve belde) onun dışında bisey yok . Senin? 2 embriyo şans bence :) insallah ikiside sıkı sıkı tutunmustur

Back