takılma sakın ne kadar buna odaklı yaşasak da zamanı değilmiş de çünkü bu evre artık yaşandı bitti.. üzülürswn de o an bastırma içinden nasıl geliyorsa öyle dök içini.. bi şekilde ömür ilerliyorsa ve kısmetimizde bebek varsa her gün ona yaklaşıyoruz aslında ..malesef benim tahlilim negatif cikti
adet sonrasina cagirdi.soylediklerinde cok haklisin ama bir yumru icimde cok canim yandi cok inanmistim neyse umarim sen guzel haber alirsin ilgin icin tesekkur ederimtakılma sakın ne kadar buna odaklı yaşasak da zamanı değilmiş de çünkü bu evre artık yaşandı bitti.. üzülürswn de o an bastırma içinden nasıl geliyorsa öyle dök içini.. bi şekilde ömür ilerliyorsa ve kısmetimizde bebek varsa her gün ona yaklaşıyoruz aslında ..
ve pts ne sonuç alıcam bilmiyorum ben de ama hep içimden şunu diyorum bi aksilik olacaksa ya da tamamına eremeyecekse başında olsun bitsin herşey ..
alışmadan, çok hissetmeden..sağlığıma zarar vermeden..
evde kalmak çok bunaltır fırsat buldukça çık market için bile olsa
Doktorun neler söyledi cnm
O yüzden dedim ya sakın içinde tutma boşver ağla dök at dışarı gerekirse sonra bi bakacaksın yeni bi heyecan ..adet sonrasina cagirdi.soylediklerinde cok haklisin ama bir yumru icimde cok canim yandi cok inanmistim neyse umarim sen guzel haber alirsin ilgin icin tesekkur ederim
Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?Günaydın kızlar, bugün tahlili olan arkadaşımız vardı. Hayırlı haberlerle gelir inşallah :)
Ben de bugün farkettim su geliyo yani dün başladı ..Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?
Ayni benimkiside iste merak ettim aceba adete mi gebelige mi hazirlik diyeBen de bugün farkettim su geliyo yani dün başladı ..
bildiğin temiz su akıntı gibi çamaşırımı ıslatıyo miktarı anlayamadım ama o suyu hissettim bugün aktığını
onun dışında bildiğim erken gebelik belirtilerinde parlağımsı beyaz akıntı artıyor diye okumuştum önceden cnm
geçmiş olsun canım.beni düşün sakın üzülmeemalesef benim tahlilim negatif cikti
Selam canım, bende de vardı akıntı hatta arada okuyor yine, aslında okuduğum kadarıyla beneğin tutunmuşsa oluyor akıntı, inşallah güzel haberlerle geleceksin pazartesi.Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?
Inşallah canim her ayrinti korkutuyor artik inan cesaret bile edemem gibi geliyor test yaptirmaya hakkimizda hayirlisi olsunSelam canım, bende de vardı akıntı hatta arada okuyor yine, aslında okuduğum kadarıyla beneğin tutunmuşsa oluyor akıntı, inşallah güzel haberlerle geleceksin pazartesi.
Canım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi..
Slm canm benimde tahlil günüm pazartesi insallah hayırlı haberler alırızCanım merhaba sana bisey sormak istiyorum benim tahlil günüm pazartesi.. son2gundur fazla miktarda akıntı basladi sende de var mi boyle bir durum?
Merhaba insallah hayirli haberler aliriz. Kacinci gun embriyosu seninki? Tek mi?Persembe oldu transfer degil mi?Slm canm benimde tahlil günüm pazartesi insallah hayırlı haberler alırız
Canım inankaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil, benim döllenirkenden donduruldular ikinci güne bile gitmediler yani. Ve transferden 12 gün sonra test günümdü. Başta bende tedirgindim hemen donduruldulları için ama doktorumbana demesi bir kadının rahmi inan laboratuar ortamından daha güvenlidir bana güven dedi. Ve allahım kısmet edecekse mucizem büyüyor :)Merhaba insallah hayirli haberler aliriz. Kacinci gun embriyosu seninki? Tek mi?Persembe oldu transfer degil mi?
Insallah tamamina erer surecin saglikla mutlulukla ve darisi tum isteyenlere ... inan mesajlarin o kadar rahatlatiyor ki... tesekkurlerCanım inankaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil, benim döllenirkenden donduruldular ikinci güne bile gitmediler yani. Ve transferden 12 gün sonra test günümdü. Başta bende tedirgindim hemen donduruldulları için ama doktorumbana demesi bir kadının rahmi inan laboratuar ortamından daha güvenlidir bana güven dedi. Ve allahım kısmet edecekse mucizem büyüyor :)
3. Gun embriyosu canım 2 tane koydular.perşembe günüydü inşallah hakkımızda hayırlısı olur... belirtin var miMerhaba insallah hayirli haberler aliriz. Kacinci gun embriyosu seninki? Tek mi?Persembe oldu transfer degil mi?
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah ☺Canım inankaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil, benim döllenirkenden donduruldular ikinci güne bile gitmediler yani. Ve transferden 12 gün sonra test günümdü. Başta bende tedirgindim hemen donduruldulları için ama doktorumbana demesi bir kadının rahmi inan laboratuar ortamından daha güvenlidir bana güven dedi. Ve allahım kısmet edecekse mucizem büyüyor :)
Sağol canım, güzel haberlerinizi bekliyorum.Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah ☺
Çok sağol canım.Insallah tamamina erer surecin saglikla mutlulukla ve darisi tum isteyenlere ... inan mesajlarin o kadar rahatlatiyor ki... tesekkurler
KeşkeAyni benimkiside iste merak ettim aceba adete mi gebelige mi hazirlik diye
Oradaki keşke gebeliğe hazırlık içindi :))Ayni benimkiside iste merak ettim aceba adete mi gebelige mi hazirlik diye
Akintim ve agrilarim var (kasik ve belde) onun dışında bisey yok . Senin? 2 embriyo şans bence :) insallah ikiside sıkı sıkı tutunmustur3. Gun embriyosu canım 2 tane koydular.perşembe günüydü inşallah hakkımızda hayırlısı olur... belirtin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?