Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Değeri bilmiyorum ama güzel bence de
12. gün kan testinden bi on gün kadar snr bakıyorlar keseye benim hastanede
yani bi gebelik hesaplamasında 4 haftayı bitirmek ya da geçmiş olmaya denk geliyor
benim daha 12.günün üzerine 6 gün geçti inşallah gözükür çok korktum görünür diye gidip de bişey görmeyince yıkıldım resmen şimdi dah iyiyim inşalllah

Canım benimde 26 ekimdi transferim sonuçtan sonra 2 hafta geçmesi gerekir demişti. 21inde nasipse görmeye gidicez.
4gün var aramızda o zaman benim de 25inde filan ultrason baktırmam gerekıyor. İnşallah o zaman gözükür
bugün gözükür die tahmin ediyordum çok üzüldüm doktor göremeyince

2 olunca kese gözükmuyo neden öyle dediniz.
2 adet 1.kalite balastosist transferi oldu cnm
2 olunca kese gözükmuyo neden öyle dediniz.
2 adet 1.kalite balastosist transferi oldu cnm
Daha yini ve ikiz olabilir diye soyledim.ikiz oldugunde deyeri ikiye boler isen kese gozukmemesi normal.hem doktor hazir deyer guzel,cocuklari rahatsiz etmiyim diye fazla kurcalamasi oldugundan gormemisde ola bilir

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? İdrar testi yapan varmı bugün?
Kan testi verdim ben bu gun.sizlerden farkli olarak deyerin dusmesini bekliyorum ama dusmuyor.daha simdi 418 olmuş,rahim de hala dolu.offf ne zormus bu isler

Kan testi verdim ben bu gun.sizlerden farkli olarak deyerin dusmesini bekliyorum ama dusmuyor.daha simdi 418 olmuş,rahim de hala dolu.offf ne zormus bu isler
Canım değer kolay düşmez bekle birkaç hafta öyle ver kan testi.

Tek emryo koyuldu ama bidakine keseyi görürmüyüz die sorduğumda keseyi yada keseleri dedi hemşire bende şaşkınım
Vallahi ben krndimden şüphelenmiştim tek embriyoya 421 çıkmasından acsba bölündümü diyenama bence seninki kesin öyledir. Çok süper bişey olur yani, düşünsene tıpatıp ikizler :)

Vallahi ben krndimden şüphelenmiştim tek embriyoya 421 çıkmasından acsba bölündümü diyenama bence seninki kesin öyledir. Çok süper bişey olur yani, düşünsene tıpatıp ikizler :)
Ay öle bişi olurmu sizce hiç duymadım ay nasıl beklicem şimdi bi 10 gun daha kese görmek için

Ay öle bişi olurmu sizce hiç duymadım ay nasıl beklicem şimdi bi 10 gun daha kese görmek için
Hayirli olsun . 1 embriyo koyduklarinda tek yumurta ikizi muhtemel.. forumda okuduklarimda var böyle sonuc alan hakkinizda hayirlisi olsun. Ama oyle olsa super olur bence :)))

Günaydın kızlar, bugün tahlili olan arkadaşımız vardı. Hayırlı haberlerle gelir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…