çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin tekrar denemek için maddi manevi güç kuvvet versin.Olmadi cnm 3. Denememizde negatif malesef..cok kötüyüm tarifi imkansız duygulardayım :'(
maleesef yok.iyne yazdı doktor onuda eşim yalnış almış diye vurmadım.bekliyorum daha,qepa cnm kanaman durdumu?
Amin cnm insallah..rabbim düşmanımıza dahi vermesin böyle bi imtihan..senin tahlil ne zaman cnmçok iyi anlıyorum.Allah sabır versin tekrar denemek için maddi manevi güç kuvvet versin.
Alsın bir an önce doğru iğneyi de yap cnm, kanama durması için heralde. Çok fazlamı gidiyor canım ya. Herşey güzel olacak içini rahat tutmaleesef yok.iyne yazdı doktor onuda eşim yalnış almış diye vurmadım.bekliyorum daha,
bir yandan hiç iyne vurasım gelmiyor inanki.beelki sakatlığı filan vardır o yuden vicudum atıyor.ben mecbur tutarım sonra ömrüm boyu acı çekerim diye korkuyorumAlsın bir an önce doğru iğneyi de yap cnm, kanama durması için heralde. Çok fazlamı gidiyor canım ya. Herşey güzel olacak içini rahat tut
13 kasim pazartesiAmin cnm insallah..rabbim düşmanımıza dahi vermesin böyle bi imtihan..senin tahlil ne zaman cnm
Sakın böyle şeyler düşünmeçevremizde örnekleri çok canım aylarca kanaması olupda sapa sağlam bebeğini kucağına alanlar var. Allah ol derse olur, sen bol bol dua et ve iste , belkide bu da senin imtihanındır.bir yandan hiç iyne vurasım gelmiyor inanki.beelki sakatlığı filan vardır o yuden vicudum atıyor.ben mecbur tutarım sonra ömrüm boyu acı çekerim diye korkuyorum
Hayirlisi inşâAllahSakın böyle şeyler düşünmeçevremizde örnekleri çok canım aylarca kanaması olupda sapa sağlam bebeğini kucağına alanlar var. Allah ol derse olur, sen bol bol dua et ve iste , belkide bu da senin imtihanındır.
güzel olucak inşallah iyi düşün cnmHayirlisi inşâAllah
Rabbim hakkinizda hayırlısını versin ins cnm..az da olsa bisey ciktiysa hic umudunu yitirme bol dinlen ve su ic..degerin kac cıktı ki cnmMrb benim de bir aşılamam oldu tutmadı tüp bebek denedik iki buçuk aylık kontrole gittim malesef kalbi durmuş ekim ayının başın da tekrar denedik dün akşam test yaptırtık cok düşük tutmadı cok üzüldüm yarın on ikinci gün tekrar bakılacak bazılarının yükselebiliyormuş nadirde olabiliyormuş başın gelin varmı arkadaşlar.
Ben aynı şeyi daha önce iki kere yaşadım canım biri kimyasalla sonuçlandı diğeride 9 haftalık kalbi durdu, yapılan genetik taramalarda bende bazı değerler yüksek çıktı bu da düşüğe neden oluyormuş meğer. Bu arada kalbi duran hamileliğimde değerim 33 le başlamıştı 12. Günde.Mrb benim de bir aşılamam oldu tutmadı tüp bebek denedik iki buçuk aylık kontrole gittim malesef kalbi durmuş ekim ayının başın da tekrar denedik dün akşam test yaptırtık cok düşük tutmadı cok üzüldüm yarın on ikinci gün tekrar bakılacak bazılarının yükselebiliyormuş nadirde olabiliyormuş başın gelin varmı arkadaşlar.
Ben kıbrısta yaptırdım. Bebeğim sağlıklıydı. Sorun bende bağışıklık sistemim bebeği kabul etmiyor. Beslemeyi kestiği için bebeğimin kalbi durmuştu. Değerimin düşük olmasıda bu yüzdenmiş.Benim kalbi durmuş bebegin 144 le başlamıştı siz nerde yaptırdınız
Onu nasil farkettiniz cnm... Benim de dogal yoldan olan 9 haftalık kaybim var kürtaj oldum bi de kimyasal var..belki benimki de oyle biseydir..aciklanamayan inf.teshisi konulmuştuBen kıbrısta yaptırdım. Bebeğim sağlıklıydı. Sorun bende bağışıklık sistemim bebeği kabul etmiyor. Beslemeyi kestiği için bebeğimin kalbi durmuştu. Değerimin düşük olmasıda bu yüzdenmiş.
Doktor bazı testler yaptı canım bana test sonuçlarında bazı değerlerim yüksek çıktı. Lupus antiogulan testi beta iki glukoprotein testi birde antikardiyolopin testi bende pozitif çıktı. Tüm bunlar zaten düşük yapmama sebepOnu nasil farkettiniz cnm... Benim de dogal yoldan olan 9 haftalık kaybim var kürtaj oldum bi de kimyasal var..belki benimki de oyle biseydir..aciklanamayan inf.teshisi konulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?