• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Doktor bazı testler yaptı canım bana test sonuçlarında bazı değerlerim yüksek çıktı. Lupus antiogulan testi beta iki glukoprotein testi birde antikardiyolopin testi bende pozitif çıktı. Tüm bunlar zaten düşük yapmama sebep
Saol cnm benjm yarin doktoruma bi sorayim ben onlari..belki benim de vardir oyle bisey hikayemiz benziyo.. tedavin neredeydi senin cnm

Saol cnm benjm yarin doktoruma bi sorayim ben onlari..belki benim de vardir oyle bisey hikayemiz benziyo.. tedavin neredeydi senin cnm
Ben kıbrısta yaptırdım canım ikisinide ancak iki düşük sonunda doktorumu değiştirdim. Yine kıbrısda yeni doktorum da. Zaten tanıyı yenğ doktorum koydu bana. Tedavisi var canım 9 ay boyunca clexan iğne ve 14. Haftaya kadar kortizon hap.tabi birde çok iyi bir doktorda kontrol olmadı lazım hamilelik boyunca.

Doktor bazı testler yaptı canım bana test sonuçlarında bazı değerlerim yüksek çıktı. Lupus antiogulan testi beta iki glukoprotein testi birde antikardiyolopin testi bende pozitif çıktı. Tüm bunlar zaten düşük yapmama sebep
Bu tedavimde bana lenfosit asisi yapildi cnm ayda bir kez olmak uzere 3 ay..vücut eşimin hucrelerimi mikrop sanip geri atmasin diye..senin bu saydigin tahlillerde bi sikintim olsa bu asi onu devredisi birakmaz miydi acaba bilemedim yaa aklimda deli sorular

Bu tedavimde bana lenfosit asisi yapildi cnm ayda bir kez olmak uzere 3 ay..vücut eşimin hucrelerimi mikrop sanip geri atmasin diye..senin bu saydigin tahlillerde bi sikintim olsa bu asi onu devredisi birakmaz miydi acaba bilemedim yaa aklimda deli sorular
Hiçbir fikrim yok canım. Bağlantılı olabilir ama . Ben normal yolla hamile kalamıyorum çünkü 3 tane değerim pozitif. Ancak tüp bebekle tedavi altında olmak koşuluyla oluyor.

Sekizinci gün testleri transfer sonrası 8. Gün mü yapılıyor yoksa embriyo oluştuğu günden itibaren mi sayılıyor ?

Günaydın kızlar, qepa qepa nasılsın canım? Kanama azaldımı? Bugün tahlil yapacaklar varsa Allah yardımcınız olsun.

Günaydın kızlar. Aramızda negatif alanda var pozitif alanda, test sonucu bekleyenler de benim gibi. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Benim bugün tam bir hafta oldu transfer olalı. Yolun yarısından çoğu bitti. 5. Gün embriyosu kanda 10. Gün çıkar mı acaba :) pazartesi baksam

Günaydın kızlar. Aramızda negatif alanda var pozitif alanda, test sonucu bekleyenler de benim gibi. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Benim bugün tam bir hafta oldu transfer olalı. Yolun yarısından çoğu bitti. 5. Gün embriyosu kanda 10. Gün çıkar mı acaba :) pazartesi baksam
Transfer gunu haric 10. Gün test yaptir dediler cnm yaptirdim.cikti cok sukur

Ozaman salı günü yaptırayım bende :) inşaAllah güzel olur her şey. Sana da maşAllah arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok korkuyoruum.kanamam yeniden başladı,hemde çok kırmızı bu kes.adet arıı ibi arıda var.hep uzanmama rağmen

Daha önce düşük tecrubesi olan arkafaşlar yardim ede bilirmisiniz?dusukde kan kac gun suruyo,hemen adet oluyormuyuz?agriyi dindirmek icin neler yaptiniz

Daha önce düşük tecrubesi olan arkafaşlar yardim ede bilirmisiniz?dusukde kan kac gun suruyo,hemen adet oluyormuyuz?agriyi dindirmek icin neler yaptiniz
Canım düşük yaptım daha önce, 11 gün kanamam oldu. Normal de 6/7 gün sürerdi regl. Ve kanama baya geliyo. Once kan pıhtıları geliyo daha sonra oluşmaya çalışan embriyo ve bol bol kanama. Benim daha sonrasında karnimda bi süre hassaslaşmıştı.

Back